matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod matiapag 08 Aug 2010 20:56

dzejkej napísal:Ale mozes valuebetovat tak divoko, ze Ti hraci z vyssich stakes iba slepo zavidia :)
Fakt je to pravda, zaplatia mi aj modre z neba, ale nemam rad, ze nikdy nemam pot tak pod kontrolou, akoby som chcel. na winrate sa to vdaka tym darcom neodrazi, len sa citim dost nekomfortne, ked nedokazem takmer vobec urcit ich range. Ale kedze hrame kvoli $$$, tak moje staznosti asi nie su na mieste, vsak? :) A co sa elephanta tyka, tak sa s tym pokusim troska pohrat. Preco len maju tie software tolko settings...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Aug 2010 21:03

Nie, Tvoje staznosti naozaj nie su na mieste :). Range predsa vies urcit, len byva velmi siroky. Neboj sa, na vyssich stakes pridu chvile, ked si budes hovorit ake fajne to bolo na NL2 :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 08 Aug 2010 21:10

Ja viem, ja viem... len kedze poznam iba tento limit, tak to nemam s cim porovnavat a uz sa neviem dockat tych dalsich...
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 09 Aug 2010 00:06

Tu mam jeden hand:

Villain: 27/3/1,0/74 hands, stack: 5,50$
Hero: 2,08$

Preflop: Hero is MP3 with A :heart:, Q :heart:
Hero raises to $0,08, 3 folds, BB calls $0,06.

Flop: ($0,17) K :diamond:, J :heart:, 7 :heart: (2 players)
BB checks, Hero bets $0,12, BB calls $0,12.

Turn: ($0,41) J :diamond: (2 players)
BB checks, Hero bets $0,32, BB calls $0,32.

River: ($1,05) 9 :spade: (2 players)
BB checks, Hero ??
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 09 Aug 2010 00:35

nenapisal si, preco si to hral tak, ako si to hral, preto my nemozeme analyzovat tvoje myslniekove pochody ani pripadne chyby v nich.
Takisto cisla nestacia, nejake ready?:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 09 Aug 2010 01:37

pocas celeho handu som rozmyslal nad jeho aggression factorom: nie je taky nizky, ze by nebol schopny valubetovat, no s nejakym drawom urcite nebude donkbetovat. Co sa readu tyka, tak bol celkom fishy, skoro vzdy limpoval, akurat to bol dost aggro stol a tak sa casto nedostaval na flop...
PF: standard
flop: sice som netrafil TP, co by som proti nemu mal radsej, ako takyto combodraw, ale stale mam vela vela outov proti jeho limp/callovacej range... ked ma callol tak som sa zamyslel nad jeho aggro factorom, ze s cim by ma tu asi tak mohol callnut: urcite kazdy horsi FD, gutshot/OESD, no podla mna vlastne so vsetkym, co na tom boarde bolo, mozno okrem 77 a KJ
turn: prisiel som o hromadu outs, ostalo mi iba 8 heartov v baliku, s ktorymi mozem ratat + dve desiny, a ak nahodou ma J7, tak ani to mi nepomoze... Aj tak som sa ale rozhodol vyslat 2nd barrel (a dost velky) v snahe zistit informaciu - trips by podla mna uz raisol, FH tiez a ten J :diamond: ziaden iny hand neimprouvol, cize som cakal, ze zhodi kazdy mensi pocket pair a kazdy straightdraw.
river: sice sa neskompletovala ani jedna farba, ta devina skomlpetovala postupky (TQ,T8) a mne nedala absolutne ziadnu showdown equity + pre dalsie straightdrawy je to par (89,T9,Q9) S jeho aggro factorom a s mojim barrelovanim (pri stole som mal velmi agresivny image) som kludne tipoval, ze hocijaku skomlpetovanu postupku iba chcekne a necha ma poslat aj 3. barrel... Okrem toho urcite nezhodi ziadneho kinga, mohol mat aj napriklad Ad7d/Ad9d, a ak dovtedy nezahodil ziaden pokcet pair, tak by ho asi nezahodil ani na riveri. Proste som mal pocit, ze porazam iba missnute postupky a kedze je fish, tak neverim, ze by zhodil hocijaky z tych parov, co tam boli.

v skutocnosti som to checkol a on mal Td9d, co bol jeden z mala handov, ktory sa improveol na turne, kedze mal uz aj FD+gutshot, tak tam som nemal ziadnu sancu, ze by to zhodil. po showdowne som rozmyslal, ze som to mal skusit, vsak tam boli 2 FD, ktore missli, ale ked som sa pozrel, ze dorovnal flop s gutshot a celkovo na to, ako ten hand zahral, tak som nepredpokladal, ze by ten par foldol na riveri.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 09 Aug 2010 11:14

matiapag napísal:po showdowne som rozmyslal, ze som to mal skusit, vsak tam boli 2 FD, ktore missli, ale ked som sa pozrel, ze dorovnal flop s gutshot a celkovo na to, ako ten hand zahral, tak som nepredpokladal, ze by ten par foldol na riveri.

Uvedom si, ze mas nut nopair ruku a teda nemusis na riveri barrelovat a foldovat jeho missnute draws. Keby si mal nejake 5h6h, tak mensi bet tam dava zmysel na vyfoldovanie inych draws, ktore by vyhrali na high card, ak cakas, ze sa tam s nimi docalluje (+ obcas nejaky slaby PP). Takto betujes jedine, aby si vyfoldoval 9 a vzhladom na to kolko z jeho range tvoria Kx ruky a silnejsie kombinacie mi to nepride ako dobry treti barrel. To by si musel mat nejaky znacne dobry read, ze na riveri donkuje Kx, trips+ a checkuje horsie :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod matiapag 09 Aug 2010 11:24

dzejkej napísal: To by si musel mat nejaky znacne dobry read, ze na riveri donkuje Kx, trips+ a checkuje horsie :).

ziaden taky som nemal, takze sa mi to teda asi oplatilo iba checknut :) Pre mna bol tento hand naozaj dost matuci, aj ked sa to mozno nezda. vdaka za objasnenie :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 09 Aug 2010 11:29

Result? Chalan ukazal FD?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Aug 2010 11:31

Chlpo1989 napísal:Result? Chalan ukazal FD?

Co tak si to najprv cele precitat, kolego? :)

matiapag napísal:v skutocnosti som to checkol a on mal Td9d
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!