emjaykov only the strong will continue blog
Re: emjaykov only the strong will continue blog
vdaka za nazory aj ked miestami trosku odlisne ale to je fine aspon vidim ze ruky sa daju zahrat vselijako
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
dneska 8bi+ asi mam híťer alebo co to je
-
emjayko napísal:dneska 8bi+ asi mam híťer alebo co to je
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
emjayko napísal:dneska 8bi+ asi mam híťer alebo co to je
to by ma zaujimalo ako dopadlo to tvoje rande v nedelu ked ti takto ide v kartach co si sa opil ako prasa oblizoval jej ucho a na rozlucku ovracal topanky???
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
haha vidis to ten moj vyrok neurazil pokrovych bohov dali mi zapravdu popravde nic moc boli uz aj lepsie
-
Verejne forum je naozaj vhodne na preberanie takych tem ... Len pockaj, ked si starsi militantne orientovani bratia tej slecny nejak daju dokopy, ze si s nou bol Ty ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
kak zacal ja zato nemozem, no idem sem rychlo pastnut nejake ruky nech to zapadne prachom
-
1)
BB: $17.08 43/27/4,3/ ag freqs 67/29/83(6)/wtsd 33/40 ruk
UTG: $35.54
Hero (CO): $21.04
BTN: $20.22
SB: $29.40
Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with 3 A
1 fold, Hero raises to $0.70, BTN calls $0.70, 1 fold, BB calls $0.50
Flop: ($2.20) A Q 7 (3 players)
BB checks, Hero bets $1.30, BTN folds, BB calls $1.30
Turn: ($4.80) 6 (2 players)
BB checks, Hero checks
hraca som videl predtym v rovnakom spote oop c/c cbet, check check turn a river donk plny pot s airom, pozeram na jeho statistiky a river ag freq a rozmyslam ze mozno ziskam vacsiu value ak checknem behind a on mi betne river, ak by som betoval tak river uz pravdepodobne kvoli nizkemu kickeru nebetujem cize to imo dava zmysel... ak by mi checkol aj river tak je to jasny valuebet... moze byt?
River: ($4.80) 6 (2 players)
BB bets $4.40, Hero calls $4.40
2)
Pacific $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 854213
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: $13.17
UTG: $6.80
MP: $20.00
Hero (CO): $33.99
BTN: $14.73
SB: $20.00 21/12/2,6/wtsd 26/ ftfcb 50/fttcb 25/ftrcb 100% (3)/4,4k
Hrac je slabucky reg s ktorym sa stretavam na stoloch denne, hra dost jednoducho ziadne nejake extra tricky, ak netrafi cbetuje jeden barel v zivote som ho nevidel dat dva s airom, casto mu robim zle 3betmi a on to poslusne sklada skromne si dovolim tvrdit ze ma vocimne respekt
2 folds, Hero raises to $0.70, 1 fold, SB calls $0.60, 1 fold
Flop: ($1.60) 8 5 T (2 players)
SB checks, Hero bets $1.00, SB calls $1
Turn: ($3.60) 9 (2 players)
SB checks, Hero checks
tu som si neni isty ci to mal byt aj druhy barell ta karta dost koordinuje board a neni bohvieaka na barellovanie a jeho statistika fttcb ma tiez nepresviedca o tom ze by to bolo v pohode
River: ($3.60) 7 (2 players)
SB bets $2.00, Hero raises to $5.60, SB folds
myslim ze sa to bude na riveri casto pokusat ukradnut kedze som checkol turn s nejakou 8x, Tx a zaroven sa tak branit voci mojmu betu na ktory by musel foldnut, raisol som ho lebo si myslim ze mi foldne vsetko okrem Jx a 6x cize tam mozem velku cast jeho range vyfoldovat
BB: $17.08 43/27/4,3/ ag freqs 67/29/83(6)/wtsd 33/40 ruk
UTG: $35.54
Hero (CO): $21.04
BTN: $20.22
SB: $29.40
1 fold, Hero raises to $0.70, BTN calls $0.70, 1 fold, BB calls $0.50
Flop: ($2.20) A Q 7 (3 players)
BB checks, Hero bets $1.30, BTN folds, BB calls $1.30
Turn: ($4.80) 6 (2 players)
BB checks, Hero checks
hraca som videl predtym v rovnakom spote oop c/c cbet, check check turn a river donk plny pot s airom, pozeram na jeho statistiky a river ag freq a rozmyslam ze mozno ziskam vacsiu value ak checknem behind a on mi betne river, ak by som betoval tak river uz pravdepodobne kvoli nizkemu kickeru nebetujem cize to imo dava zmysel... ak by mi checkol aj river tak je to jasny valuebet... moze byt?
River: ($4.80) 6 (2 players)
BB bets $4.40, Hero calls $4.40
Spoiler:
2)
Pacific $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 854213
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: $13.17
UTG: $6.80
MP: $20.00
Hero (CO): $33.99
BTN: $14.73
SB: $20.00 21/12/2,6/wtsd 26/ ftfcb 50/fttcb 25/ftrcb 100% (3)/4,4k
Hrac je slabucky reg s ktorym sa stretavam na stoloch denne, hra dost jednoducho ziadne nejake extra tricky, ak netrafi cbetuje jeden barel v zivote som ho nevidel dat dva s airom, casto mu robim zle 3betmi a on to poslusne sklada skromne si dovolim tvrdit ze ma vocimne respekt
2 folds, Hero raises to $0.70, 1 fold, SB calls $0.60, 1 fold
Flop: ($1.60) 8 5 T (2 players)
SB checks, Hero bets $1.00, SB calls $1
Turn: ($3.60) 9 (2 players)
SB checks, Hero checks
tu som si neni isty ci to mal byt aj druhy barell ta karta dost koordinuje board a neni bohvieaka na barellovanie a jeho statistika fttcb ma tiez nepresviedca o tom ze by to bolo v pohode
River: ($3.60) 7 (2 players)
SB bets $2.00, Hero raises to $5.60, SB folds
myslim ze sa to bude na riveri casto pokusat ukradnut kedze som checkol turn s nejakou 8x, Tx a zaroven sa tak branit voci mojmu betu na ktory by musel foldnut, raisol som ho lebo si myslim ze mi foldne vsetko okrem Jx a 6x cize tam mozem velku cast jeho range vyfoldovat
-
imo v prvej ruke si si asi nevsimol ze s A2 - AJ okrem A7, A6 splitujes - nic to nemeni na tom ze na zaklade readov by som ten river callol ale po jeho river checku sa mi thin value bet zda az velmi thin, povedal by som ze imo by to uz hranicilo s otacanim made hand na bluff - mozno ta zaplati nejake Qx ale neviem neviem. skor by som asi checkol behind nakolko mame fajn SD value.
v druhej ruke by som river foldol je tam 4str8 board a neviem ci sa na nom bude dostatocne casto snazit kradnut - imo ak si myslis ze dokaze foldnut nejake 2 pary na river raise tak by som zvazoval aj tuto moznost ale nejak sa mi to nepaci. aj ked ta jeho line na flope a turne vyzera skor ako draw ten raise mi pride ako velmi thin bluff. imo wait for better spot
v druhej ruke by som river foldol je tam 4str8 board a neviem ci sa na nom bude dostatocne casto snazit kradnut - imo ak si myslis ze dokaze foldnut nejake 2 pary na river raise tak by som zvazoval aj tuto moznost ale nejak sa mi to nepaci. aj ked ta jeho line na flope a turne vyzera skor ako draw ten raise mi pride ako velmi thin bluff. imo wait for better spot
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:imo v prvej ruke si si asi nevsimol ze s A2 - AJ okrem A7, A6 splitujes - nic to nemeni na tom ze na zaklade readov by som ten river callol ale po jeho river checku sa mi thin value bet zda az velmi thin, povedal by som ze imo by to uz hranicilo s otacanim made hand na bluff - mozno ta zaplati nejake Qx ale neviem neviem. skor by som asi checkol behind nakolko mame fajn SD value.
kaktus ak by mi checkol river tak imo je to povinny valuebet teda aspon na lucky... Qx by mi tu v zivote na river nezahodil a obcas sa ukeca aj na call so 7x, myslim ze by mi tu utieklo hrozne vela value ak by com to po check turn check river nebetol... budes prekvapeny ked budes so mnou hrat s cim vsetkym sa ludia dokazu dostat na showdown
mr_kaktus napísal:v druhej ruke by som river foldol je tam 4str8 board a neviem ci sa na nom bude dostatocne casto snazit kradnut - imo ak si myslis ze dokaze foldnut nejake 2 pary na river raise tak by som zvazoval aj tuto moznost ale nejak sa mi to nepaci. aj ked ta jeho line na flope a turne vyzera skor ako draw ten raise mi pride ako velmi thin bluff. imo wait for better spot
neviem no tato ruka je skor tak zahrana kvoli metagame proste mame spolu vela odohrane a ja som presvedceny ze dva pary mi tu na river raise foldne a so setom by mu vyprsal timebank kolko by nad tym rozmyslal avsak jeho line vobec nerepuje set cize to ma nejako netrapi... imo ta jeho line je par/dva pary a rivernute postupky v pomere tak 2:1
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.