CD Poker
Re: to Vlade
support s tym nic nema, 10-tim z buy in skupiny bolo pripisanych 40$, ak to niekto nedostal treba sa ozvat mne (niekedy sa stane ze tam zle zadaju nick, ja to potom nemam ako skontrolovat kedze samozrejme na vase konta nevidim)
Pockam ci sa este niekto ozve ze mu to neprislo a potom to poslem naraz...
Este tam musim doriesit to finale, ktore nastavili na pondelok ked je tonyG depositors a ten depositors ktory sa neodohral nech nastavia znova.
Je to neuveritelne ale tolko problemov je s tym nastavovanim turnajov ze az. Ja poviem datum, oni daju iny, to je uz fakt psycho. *TIRED*
Pockam ci sa este niekto ozve ze mu to neprislo a potom to poslem naraz...
Este tam musim doriesit to finale, ktore nastavili na pondelok ked je tonyG depositors a ten depositors ktory sa neodohral nech nastavia znova.
Je to neuveritelne ale tolko problemov je s tym nastavovanim turnajov ze az. Ja poviem datum, oni daju iny, to je uz fakt psycho. *TIRED*
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Tak mame novy datum
na finalovy turnaj pre buy in skupinu, sobota 21:00, registracia otvorena, dufam ze vyhovuje :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Tak mame novy datum
piatky a soboty pre mna nie su dobre na poker...
ale co uz...mozno sa podari...priatelka bude :-!
ale co uz...mozno sa podari...priatelka bude :-!
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Re: Re: to Vlade
ok Vlade je to tam dakujem :-)*THUMBS UP*
- beinn
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
prelozeny freeroll pre depozitarov
bude dnes? ci sa mam ponahlat z prace :-D
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: Re: ....
mna len mrzi, ze dnes som chcel ist na orange summer ale nakoniec som dal prednost turnaju a to bola chyba! som z neho sklamany,on by mal ist prikladom a nie robit opicky
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.