Poker Stars
Re: Poker Stars
tuto to je http://www.P****Stars.cz/vip/earn/
vpp mas 5,5 za 1$, cize 2,75 pre jedneho hraca v HU... FPP sa earnuju na zaklade VIP statusu, ked ziskavas nejake koeficienty nasobenia, podla toho, aka si hviezdicka
vpp mas 5,5 za 1$, cize 2,75 pre jedneho hraca v HU... FPP sa earnuju na zaklade VIP statusu, ked ziskavas nejake koeficienty nasobenia, podla toho, aka si hviezdicka
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Caute, Prosim Vas ked ste si vyberali z PS priamym prevodom z uctu aj vam napisali do toho mailu ze prachy boli poslane na ucet SK***************1001 alebo vam namiesto tych hviezdiciek napisali presne cislo uctu? dufam ze som to v pohode pozadaval len tie hviezdiciky v maili a v suhrne ma trosku zmiatli ze ci to zobralo to cislo uctu. Je to blbost ale pre moj klud v dusi sa vas musim spytat:-) dakujem za skoru odpoved
- bigrex666
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Herna to hviezdickuje naschval, aby sa tieto udaje kompletne neposielali mailom. Tak ako ked niekde zadas cislo kreditky a najdes si tam potom hviezdicky a napr. posledne 4 cisla citatelne.
Malo by to byt teda v poriadku .
Malo by to byt teda v poriadku .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
okej dakujem pekne, istota je istota tak som sa radsej spytal;-)
- bigrex666
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
trosku fishy otazka ale nikde sa neviem dopatrat odpovede.cize takto.ked dosiahnem na stars povedzme silver star status(alebo supernova to je jedno) tak tento status mi ostava natrvalo alebo musim za mesiac opat nazbierat potrebny pocet bodov aby som si status udrzal?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoba napísal:trosku fishy otazka ale nikde sa neviem dopatrat odpovede.cize takto.ked dosiahnem na stars povedzme silver star status(alebo supernova to je jedno) tak tento status mi ostava natrvalo alebo musim za mesiac opat nazbierat potrebny pocet bodov aby som si status udrzal?
Ten status plati do konca dalsieho mesiaca. Cize ano, musis tie body znova nazbierat.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
a este uplne vesmirna teoreticka otazka.kebyze bozim zazrakom od dnes za mesiac spravim silver a na dalsi mesiac zo silver platinum a potom uz nic tak padam naspet na bronz?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Hej je to tak, jedine co prezije viac ako dalsi mesiac je SN a SNE status, vsetko ostatne je len na mesiac... takze spadnes na bronze. Teda urcite do minuleho roka to tak bolo a nemyslim ze sa to zmenilo.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Zdravim
nepozna nahodou niekto manazera/ku z P****Stars room? Potrebujem vymazat ucet na P****Stars a tie "slecny" zo supportu nechcu pochopit preco naco zaco ako.
Dakujem
nepozna nahodou niekto manazera/ku z P****Stars room? Potrebujem vymazat ucet na P****Stars a tie "slecny" zo supportu nechcu pochopit preco naco zaco ako.
Dakujem
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Poker Stars freeroll o 20:04
na hlavnej stranke Poker Portalu je v kolonke najblizsie freerolly uvedene toto:
20:04 Poker Stars $1,000
Hladam ho v Poker stars a nachadzam len:
19:35 Daily 90K satellite, max 40000 (676,50$ garancia)
20:05 Lamborghini freeroll, 18 seats awarded to finalround)
neviete ktory je ten 1000$ o 20:04 ?
dik,
/haman
20:04 Poker Stars $1,000
Hladam ho v Poker stars a nachadzam len:
19:35 Daily 90K satellite, max 40000 (676,50$ garancia)
20:05 Lamborghini freeroll, 18 seats awarded to finalround)
neviete ktory je ten 1000$ o 20:04 ?
dik,
/haman
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.