od Chlpo1989 14 Aug 2010 22:27
S podobnou situaciou som sa stretol nedavno. Toto je imo dost tazky spot. Ryba tam bude mat vela made hands ale mozno aj draws:
Calling range PF bude siroky a podla mna asi nieco taketo - TT-22,AJs-A2s,K7s+,Q8s+,J8s+,T8s+,98s,AJo-A2o,K9o+,Q9o+,J9o+,T9o co je zhruba 30%
Predpokladam, ze ked ma aggf okolo 5, tak JJ+ AQo+,AQs+, mozno TT bude 3betovat a nie flatovat.
Co tu bude ryba donkovat - z mojej vlastnej skusenosti to budu TP, draws, dva pary,straight, mozno sety, ale to by som skor videl na slowplay, popripade ich oblubeny ch/r. Ale povedzme, ze je to agresivny hrac a raz za cas tu bude donkovat aj sety.
Cize z tej povodnej range nam na tomto flope po predpokladanej rangei ostava:
TP - K7s+,K9o+ (predpokladame, ze AK bude 3betovat PF + mame AA co este znizuje pravdepodobnost, ze ma A (ale mozne to je))
dva pary - KQo,KQs,K9s,K9o,Q9s,Q9o co su imo realne handy, ktore ryba bude mat
set - asi len 99
draws - SD - AJs-ATs,AJo-ATo (opat mame AA takze pravdepodobnost je mensia), T8s,T8o
FD - AJs-A2s,K7s+,Q8s+,J8s+,T8s+,98s
straight - JTs, JTo
Akonahle ta pushuje, ostavaju mu v rangei imo len dva pary+ a mozno FD (aggf) co je asi toto:
- 99,AJs-A2s,K7s+,Q8s+,J8s+,T8s+,98s,KQo,K9o,Q9o,JTo
a tam si len 51,2 : 48,8, co je imo este optimiticky predpoklad, kedze sa len domnievam na zaklade jeho agresivity, ze tam bude aj FD. Ak by tam nebola tak si uz vyrazny underdog.
Takze u mna to moc ruzove nie je a myslim si, ze je to skor na fold (este k tomu timing tells) + ryba tu bluffovat nebude nikdy.
-
Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
- matiapag