[CG] PLO50 6way s nuts flush

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] PLO50 6way s nuts flush

Odoslaťod dzejkej 18 Aug 2010 19:20

popoba napísal:no ok check raisom ziska bud viac alebo vobec nic.a jeho linia ked si checkuje hotovu flush(pripadne hotovu str8 f) na flope a dalej aj na turne dava zmysel?ja som sice zatial omaha donk ale toto povazujem za missplay

No nepovedal by som, ze bud viac alebo vobec nic. Ruky, ktore tam callnu lead v tom spote betnu, ak checknes. Nestane sa Ti, ze Ti tam bude super callovat set alebo Jhi flush (teda snad :-D). Ak calluje, tak ma Khi flush alebo lepsie. Khi flush alebo lepsie bude tiez betovat, takze si nejak nemyslim, ze tam str8 flush musi checkom stracat value. Stracat value moze, ale ak si mysli, ze stoji proti donkovi, co tam callne vsetko mozne.

Taktiez neviem, preco by mal zakonite super checkovat str8 flush na flope alebo turne. Mohol ju trafit na riveri :). Ale ano, ak hral takto str8 flush zo skorsieho streetu, tak to bolo divne. Zase na druhej strane nas hero tiez zahral pomerne zvlastne nut flush, vsakze? :)

wizdo musi najlepsie vediet aka uroven je na PLO50 a ci tam moze mat super Khi alebo skor str8 flush. Ja skor poukazujem na reasoning :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod popoBA 18 Aug 2010 19:38

no ale kazdopadne flush mal od flopu a checkoval 2streety.asi cakal kym sa board sparuje a moze si ju odfoldovat..
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Aug 2010 20:12

popoba napísal:no ale kazdopadne flush mal od flopu a checkoval 2streety.asi cakal kym sa board sparuje a moze si ju odfoldovat..

Aha, okej, uz som pochopil ako to myslis :). No hej, mohol mat nejake FPS tendencie a chciet check/raisnut na flope a na turne uz akosi betovat moc nemohol, ale asi je to tam bezne, ked nas Hero tiez zahral ten flop tak zakerne :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod wizdo 18 Aug 2010 20:18

No siel som popobovov liniou, dufat ze sa baord nesparuje a ze mi niekto zapalti 2 strets (turn river) thinvalue.

Pravdou ale je tiež, že keby mi ten c/r na rivri dal ktokoľvek okrem neho tak to zahodím na 90% s tým že má 96s (ak by sedel za mnou tak aj J9s) a si poviem bol lepší alebo hitol river, problém bol že to trafil agroguy a tým pádom relevantnosť jeho raisu mi klesla na 50% s tým že by teoreticky mohol mať aj Khi flush, alebo si povedal že to skúšam ukradnúť a raisom na rivri ma vytlačí.

Ďalej C/R river je tak o 200% silnejšia línia ako lead. Lead sa da považovať za blocking/thinvalue bet, kdežto C/R od väčšiny hráčov je supersilná lina(okrem C/R flopu po cbete pri regoch).

Myslenie na PLO50 nie je nič skvelé, regovia ešte nerobia veľa weird moves, ale je to už viac agro. Verím že na PLO200+ by sa už našli takí čo by to raisli, ale halvne limped pot na PLO200+ sú ojedinelé nehovoriac o 6way limped a checked through na flope.

No a k tomu preflop, nedal som tam tú otázku presne preto lebo preflop mi je urkadnutý. Limpujem hlavne podľa situácie na stole, typu či sa raise calluje 3+ hráči preflop atď a toto bol stôl kde na flope sme bývyli 4ia a limpovalo sa dosť často s tým že ten krásavec na SB nám to raisne a my si callneme. A258ss nie je úžas ruka ale v multiway má akú takú value a som ochotný sa s ňou na ten flop pozrieť.

Spoiler:
otočil očakávané 96s
čo som bol udivený že hráč jeho kalibru si to nebetol na flope, ale viac že to checkol na turne(asi missread).

Hero zahral flop zákerne
to už ani nemusím čakať na vtip v tvojom NL200 videu, tu som sa zasmial dosť :crazy: :ROFL: :ROFL:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Aug 2010 22:30

wizdo napísal:No siel som popobovov liniou, dufat ze sa baord nesparuje a ze mi niekto zapalti 2 strets (turn river) thinvalue.

A preco nechces betovat na flope? Na flope mas viac value ako na riveri. To je nejaky low variance pristup, kedy si najprv pockame, aby sa nesparoval board a potom dame peniaze do potu a/alebo som nejak mimo? Teda moja hlava je nastavena na NL, ale bet flop mi tam pride ako fajn napad a zaujimal by ma dovod pre check.

Hero zahral flop zákerne
to už ani nemusím čakať na vtip v tvojom NL200 videu, tu som sa zasmial dosť :crazy: :ROFL: :ROFL:

Tak vtipy ma na starosti tucniak. Ja som smrtelne vazny! :angel:
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod popoBA 19 Aug 2010 00:55

wizdo napísal:No siel som popobovov liniou,

trosku OT len tak na okraj ze popo je prezyvka ba je ako bratislava :D cize nabuduce staci popovou liniou.koniec gramatickeho okienka :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod wizdo 19 Aug 2010 08:09

NO check flop je asi zlý nápad, sprdli ma zato aj v PLO group na skype, ale tak hral som to predsa "zákerne". ALe nie, mne v hlave prebehol plán že dostanem 2 calli od J9 mimo farby alebo čohosi takého ak betnem až turn, tak som sa ním prost riadil.

Ono ja si na začiatku handy stvorím plán typu mám set na SD boarde bez FD, tak skúsim call flop, pomodlím sa za semiblank turn a pushnem až turn, teda pokiaľ sa nestane niečo čo mi dovolí sa stacknut už na flope, alebo sa turn spáruje a ja sa stacknem až na rivri....
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!