No siel som popobovov liniou, dufat ze sa baord nesparuje a ze mi niekto zapalti 2 strets (turn river) thinvalue.
Pravdou ale je tiež, že keby mi ten c/r na rivri dal ktokoľvek okrem neho tak to zahodím na 90% s tým že má 96s (ak by sedel za mnou tak aj J9s) a si poviem bol lepší alebo hitol river, problém bol že to trafil agroguy a tým pádom relevantnosť jeho raisu mi klesla na 50% s tým že by teoreticky mohol mať aj Khi flush, alebo si povedal že to skúšam ukradnúť a raisom na rivri ma vytlačí.
Ďalej C/R river je tak o 200% silnejšia línia ako lead. Lead sa da považovať za blocking/thinvalue bet, kdežto C/R od väčšiny hráčov je supersilná lina(okrem C/R flopu po cbete pri regoch).
Myslenie na PLO50 nie je nič skvelé, regovia ešte nerobia veľa weird moves, ale je to už viac agro. Verím že na PLO200+ by sa už našli takí čo by to raisli, ale halvne limped pot na PLO200+ sú ojedinelé nehovoriac o 6way limped a checked through na flope.
No a k tomu preflop, nedal som tam tú otázku presne preto lebo preflop mi je urkadnutý. Limpujem hlavne podľa situácie na stole, typu či sa raise calluje 3+ hráči preflop atď a toto bol stôl kde na flope sme bývyli 4ia a limpovalo sa dosť často s tým že ten krásavec na SB nám to raisne a my si callneme. A258ss nie je úžas ruka ale v multiway má akú takú value a som ochotný sa s ňou na ten flop pozrieť.
čo som bol udivený že hráč jeho kalibru si to nebetol na flope, ale viac že to checkol na turne(asi missread).
Hero zahral flop zákerne
to už ani nemusím čakať na vtip v tvojom NL200 videu, tu som sa zasmial dosť
![ROFL :ROFL:](./images/smilies/rofl.gif)