Blog uplakanej princezničky (Drobec)
Re: Blog uplakanej princezničky (Drobec)
no podla mna to prave celkom triafas, tym, ze 5ka je pre teba gin tak v podstate repujes nic=pure bluff alebo nejaku medicore handu so slabou SD value ktoru si sa nejak rozhodol otocit na bluff na nebezpecnom boarde, ak si myslis, ze jeho lead je weak.
cela ta linia je teda velmi slabo vyzerajuca, co by mohlo inklinovat k tomu, aby ste sa stackli uz na turne-ak on ta vnima ako bluffujuceho moze sa snazit rebluffovat. ofc mohol mat aj str8 ale tak:) .chapes uz kam som smeroval?
cela ta linia je teda velmi slabo vyzerajuca, co by mohlo inklinovat k tomu, aby ste sa stackli uz na turne-ak on ta vnima ako bluffujuceho moze sa snazit rebluffovat. ofc mohol mat aj str8 ale tak:) .chapes uz kam som smeroval?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
takže išlo oto že moja linia sa velmi podobala nato že som ho chcel vybluffovat a on pokial si to myslel mohol sa somnou na turne stackovat s vecami ktoré porážam čo sú nižši páry , TP, FD, SD, alebo sa ma snažit rebluffovat. OK pochopil som. dik
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Júl
Co sa týka objemu tak jul bol mesiac kedy som odohral najvačši pocet hands čo ma teši pretože z RB platim moj 2 mesacné bývanie v BA.
CO sa tyka študia bolo to okrok lepsie ako ine mesiace prečitla som par zaujímavych clankou na roznych pokrových stránkach, tak isto som začal čitat emjaykov preklad Lahkej Hry od Andrew Seidmana. rozpozeral seriu videí hry na NL10 z jedného českého pokrového fora, a absolvoval som s emjaykom sweat session.
A teraz k hre no hra sa krok po kroku lepši ale stale je tam vela chyb ktoré si uvedomujem až z odstupom času. tak isto pri postovaní hands mi JK a Tucniak pripomenuly že musim popracovat na myslení pri hre a zistovaní range a na reprezentovanie mojej range, a lepsie použivat štatistiky HM.
takže tento mesiac bol zaujimavy a celkovo som par BI v pluse ale nebyt posledných dvoch minusových session bolo by to o nieco lepsie ale to je poker. zaciatok mesiaca som hral NL20 a zvyšok mesiaca bol NL30.
Všetkým do dalšieho mesiaca pri pokrových stoloch
Co sa týka objemu tak jul bol mesiac kedy som odohral najvačši pocet hands čo ma teši pretože z RB platim moj 2 mesacné bývanie v BA.
CO sa tyka študia bolo to okrok lepsie ako ine mesiace prečitla som par zaujímavych clankou na roznych pokrových stránkach, tak isto som začal čitat emjaykov preklad Lahkej Hry od Andrew Seidmana. rozpozeral seriu videí hry na NL10 z jedného českého pokrového fora, a absolvoval som s emjaykom sweat session.
A teraz k hre no hra sa krok po kroku lepši ale stale je tam vela chyb ktoré si uvedomujem až z odstupom času. tak isto pri postovaní hands mi JK a Tucniak pripomenuly že musim popracovat na myslení pri hre a zistovaní range a na reprezentovanie mojej range, a lepsie použivat štatistiky HM.
takže tento mesiac bol zaujimavy a celkovo som par BI v pluse ale nebyt posledných dvoch minusových session bolo by to o nieco lepsie ale to je poker. zaciatok mesiaca som hral NL20 a zvyšok mesiaca bol NL30.
Všetkým do dalšieho mesiaca pri pokrových stoloch
-
myslim ze velmi pekny mesiac z tvojej strany... ten gold status ti pripisali? nech su aj ostatne aspon taketo
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
nie ten gold status mi pripisany stale nebol na support som pisal že vedia otom že som tolko bodov dosiahol ale stale to riešia nevedia co stym už ma to trochu stve ale spravit stym namám čo
-
Dnes som zase písal na support ohladom pointov ktoré som nazbieral minulý mesiac a mal som tak dosiahnut gold status. Na email mi neodpisali ale po prihlásení do LA klienta som zistil ze mi gold status sice nebol pridelený ale pokracujem v jeho clearovaní od 74%, vyriešili to šalamunsky no ale aj tak som dost nespokojný kedže gold som mal dosiahnut už pre 8 dnami a tento ich krok je dalšie odialenie ziskania gold statusu. (ale som rad aspon za niečo )
-
tak dnes po dvoch mesiacoch som zase skusil shot na NL50 a skoncilo to uplne rovnako ako prvy shot v juny prva session v pohode hra sa mi dobre bet sizing mi nerobí problémy a niekedy sa mi zdá že na NL50 je viac fishiek ako na NL30. takze prva session skoncila +3BI za 500 hands a druha session -6BI za 250hands hral som tam tak dlho pretože ani po 3 prehratych BI som nemal tilt (co je asi cudne nemal som ho ani po prehratych 6BI) takže som v hre pokracoval stym že som len proste narazil a vychytal som AK proti JJ a QQ proti AA a AA do setu 88 a jeden BI som prehral so tripsom proti river flashu. takže to asi vše vraciam sa naspat na NL30 kde sa mi hrá dobre. a dufam že za par dni zase skusim NL50 lebo ty hraci tam su strasne zlí a v pohode sa daju oberat o prachy
Naposledy upravil Drobec37 dňa 20 Aug 2010 19:43, celkovo upravené 2 krát.
-
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
August 2010
Iba v kratkosti hral som NL30 ktorá mi šla celkom slusne, skusal som aj 2 shoty na NL50 som spokojný s hračmi ktorí tam hrajú viem si predstavit že by som tam hraval profitovo, ale nesmiem robit sproste chyby ktorých sa dpopustam v euforíí alebo tilte, a takisto nemožem podliehat atomatickým rozhodnutiam co sa mi stavalo hlavne v zavere tohoto mesiaca kde niektoré session som odflakol a nehral som svoju A-game a hlavne málo som premyšlal otom čo sa deje nastole a s akým hračom hram. Hadam v septembri to budem brat važne.
K študiu: hadam si najdme viac casu na tuto cinost tento mesiac som to odflakol ale celkovo som poker odflakol nejako som si chcel asi odneho odýchnut. Takže rad by som dopozeral JK-Tučniakové videá ktoré som nepozrel celé a tak isto znova prečital emajykov preklad knihy nech zapracujem do hry ešte viac vecí ktoré tam boli písané.
Tak už len graf skoncil som v pluse co je premna prijemne ale mesiac bol dost tažký
Iba v kratkosti hral som NL30 ktorá mi šla celkom slusne, skusal som aj 2 shoty na NL50 som spokojný s hračmi ktorí tam hrajú viem si predstavit že by som tam hraval profitovo, ale nesmiem robit sproste chyby ktorých sa dpopustam v euforíí alebo tilte, a takisto nemožem podliehat atomatickým rozhodnutiam co sa mi stavalo hlavne v zavere tohoto mesiaca kde niektoré session som odflakol a nehral som svoju A-game a hlavne málo som premyšlal otom čo sa deje nastole a s akým hračom hram. Hadam v septembri to budem brat važne.
K študiu: hadam si najdme viac casu na tuto cinost tento mesiac som to odflakol ale celkovo som poker odflakol nejako som si chcel asi odneho odýchnut. Takže rad by som dopozeral JK-Tučniakové videá ktoré som nepozrel celé a tak isto znova prečital emajykov preklad knihy nech zapracujem do hry ešte viac vecí ktoré tam boli písané.
Tak už len graf skoncil som v pluse co je premna prijemne ale mesiac bol dost tažký
-
toto už čo robia za blbosti semiregovia na NL30 ešte že to skončilo tak ako to skončilo
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG potu55 ($97.49)
UTG+1 sakugawa ($35.05)
CO tjoffpoff ($65.16)
BTN chaquito ($62.98)
SB Hero ($33.67)
BB jvbleys ($30)
Pre-Flop: ($0.45, 6 players) Hero is SB J J
1 fold, sakugawa raises to $1.05, 1 fold, chaquito calls $1.05, Hero raises to $4.50, 1 fold, sakugawa calls $3.45, chaquito calls $3.45
Flop: J 4 2 ($13.80, 3 players)
Hero checks, sakugawa checks, chaquito bets $9, Hero calls $9, sakugawa folds
Turn: 8 ($31.80, 2 players)
Hero checks, chaquito bets $49.48, Hero calls $20.17
River: 7 ($101.45, 2 players)
Final Pot: $101.45
chaquito shows
2 4
Hero shows
J J
Hero wins $68.54 (net +$34.87)
chaquito collects $29.31 (net -$33.67)
sakugawa lost $4.50
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG potu55 ($97.49)
UTG+1 sakugawa ($35.05)
CO tjoffpoff ($65.16)
BTN chaquito ($62.98)
SB Hero ($33.67)
BB jvbleys ($30)
Pre-Flop: ($0.45, 6 players) Hero is SB J J
1 fold, sakugawa raises to $1.05, 1 fold, chaquito calls $1.05, Hero raises to $4.50, 1 fold, sakugawa calls $3.45, chaquito calls $3.45
Flop: J 4 2 ($13.80, 3 players)
Hero checks, sakugawa checks, chaquito bets $9, Hero calls $9, sakugawa folds
Turn: 8 ($31.80, 2 players)
Hero checks, chaquito bets $49.48, Hero calls $20.17
River: 7 ($101.45, 2 players)
Final Pot: $101.45
chaquito shows
2 4
Hero shows
J J
Hero wins $68.54 (net +$34.87)
chaquito collects $29.31 (net -$33.67)
sakugawa lost $4.50
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.