Collin Moshman
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Collin Moshman
Nenajde sa niekto kto ma doma uz precitanu knihu HU od Moshmana a uz ju nebude potrebovat?
By som ju rad kupil, lebo sa mi zda moc to objednavat z amazonu len pre jednu knihu a citat z monitora to je take, ved nech si aj oci oddychnu
By som ju rad kupil, lebo sa mi zda moc to objednavat z amazonu len pre jednu knihu a citat z monitora to je take, ved nech si aj oci oddychnu
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Re: Collin Moshman
oli.strs napísal:Nenajde sa niekto kto ma doma uz precitanu knihu HU od Moshmana a uz ju nebude potrebovat?
-to je joke?1.5 BI sa ti zda moc?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
mozes ju mat aj zadarmo
http://www.twoplustwo.com/poker-bonus/books.php
myslim ze som musel odohrat nejakych 60SNGciek na to aby som dostal tie knihy. Uz som to otocil 2x cize mam skoro vsetky
myslim ze som musel odohrat nejakych 60SNGciek na to aby som dostal tie knihy. Uz som to otocil 2x cize mam skoro vsetky
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
palo1973 napísal:oli.strs napísal:Nenajde sa niekto kto ma doma uz precitanu knihu HU od Moshmana a uz ju nebude potrebovat?
-to je joke?1.5 BI sa ti zda moc?
no v prvom rade moje skutocne penieze som este nikdy neporovnaval s BI, kedze nie som pro hrac a este som ani nikdy nerobil ziadny vyber z pokroveho uctu. Pre mna je moj BR v podstate stale nieco take ako play money a nikdy ma nenapadlo ze si za ne mozem nieco aj kupit. Je to hlupost ale tak to je.
A jasne ze mozem si tu knihu aj kupit alebo nechat poslat za FTP(ak ju tam teda maju, ale asi hej)skor mi islo o to ze ked ju niekto ma tak ako ja som mal pokrove knihy a rozdal ich kamosom
lebo som vedel ze do tej knihy uz ani nepozrem
- oli.strs
yegon napísal:mozes ju mat aj zadarmo
a to neplati len pre novy account lebo je tam nieco ze po first deposite alebo sa mozem regnut na ten Free Poker Book Bonus Program
a odohrat to na Full Tilte?
- oli.strs
A co takto si tu knizku vytlacit doma na PC? Je to myslim rozumny kompromis. A co sa tyka toho bonusu, tak NIE, na FTP to nepojde, iba tam kde este nemas account. Inak Table Ninja/Holdem Manager/SNGwiz sa daju ziskat podobne - regnes sa do herne (bud pacific, titan, alebo everest) cez link na ofic. stranke tohto sowtwaru a dostanes (po odohrati par desiatok SnGs) $100 kredit na nakup softu...
-
Proky - Príspevky: 575
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
tlaciaren nemam ale netusil som ze bude ta kniha stat len 5300 FTP tak som si ju uz dal poslat
- oli.strs
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.