WELCOME NL5! konecne sa mi to podarilo
Odohral som dnes 700 ruk s uzasnym profitom +5BI! Darilo sa mi beztak dost dobre, no potom prisiel najvacsi darca vecera, na moje stastie si sadol k stolu s 250BB a tu je jeho vykon pri uplne prvom hande:
Preflop: Hero is BB with 5
, 4
CO checks,
2 folds, Hero checks.
Flop: ($0,03) 6
, 3
, 2
(2 players)Hero bets $0,06,
CO raises to $1,28,
Hero raises to $3,86 (All-In), CO calls $2,58.
Turn: ($7,75) A
River: ($7,75) 9
(2 players)Final Pot: $7,75
Results follow (highlight to see):CO shows (9
3
)
Hero shows a straight, six high (5
4
)
Hero wins with a straight, six high (5
4
)
Zobral som si tucniakovu radu k srdcu a zacal som si robit poznamky tak, ze som si handy iba oznacoval v Elephant softe ako interesting a vratim sa k nim pred dalsou session, pricom si k dotycnym hracom spravim poznamky
Typujem, ze ich vela budem stretavat aj na NL5, takze sa mi urcite este zidu
Podla PTR som odohral za 5 mesiacov cca 37,500 handov (co je teda fakt dost malicko, ale aktivnejsie sa tomu venujem iba od prazdnin + som mal aj nejake dlhsie prestavky). Tymto by sa teoreticky potvrdila moja teoria o beatovani limitov za 25K resp. 37,5K handov/limit.
LENZE! Ja som nezacinal tento limit s odpovedajucim BR, ale zacinal som 5$! Cize prakticky mam namiesto winrate 10/100 az 20/100. Bola tam ale chvilu aj nejaka omaha, konkretne 11$ som zarobil tam, cize nie je to celkom 20/100, ale je to blizko. PTR mi ukazuje na HOLDEM winrate 7,28/100, ale to sa mi vobec nezda a navyse to ani nedava zmysel. Kazdopadne, mam BR na NL5, dufam, ze sa mi tam podari udomacnit hned na prvykrat a ze nebudem musiet tento limit opustat ako najvacsi looser
Graf som sem postoval nedavno, cize to robit nebudem, slo to este pekne vyssie po miernej vlnke dolu, cize spokojnost obrovska a idem spat s velmi prijemnym pocitom!