No tak prazdniny sa mi koncia a veruze dost som sa venoval pozeraniu nejakych filmov/serialov, tak skusim tu nejaky moj nazor na ne vytvorit:
Videl som complete 5 serii HIMYM a je to dost velka supa
nie som nejak obvzlast narocny divak, cize mne sa tie funny situacie naozaj pacili, no 70% maju na tom zasluhu herci, lebo su fakt genialny. Niekedy sa od toho nedalo odtrhnut, kedze pribeh sa dost zamotaval a prepojenie jednotlivych casti bolo fakt super, aj v 5. serii sa spominali veci z tej prvej, co sa mi dost pacilo
Dalej som pozrel kompletnych 7 serii 2 and a half men. Pre niekoho je to mozno gyc alebo traposina, ale ten serial ma fakt cosi do seba. Nie velmi vtipne boli 2. a 3. seria, pretoze tam je ten humor strasne rovnaky a takmer nic take zaujimave sa tam nedialo, iba stale omielali dookola tie iste vtipy. 4. bola zas malo vtipna podla mna a od 5. to slo velmi pekne hore, 6. a 7. boli podla mna najlepsie
Prave teraz koncim 5. seriu FRIENDS. O kvalitach tohoto serialu sa neda pochybovat, je to asi best sit-com ever (moj nazor!), herci su super a humor tiez. Tieto prve serie som pred tym nikdy nevidel, az teraz spoznavam par casti v 5. serii, cize aj nove veci sa dozvedam.
Videl som kopec dobrych a aj horsich filmov, zacal som lipnut na: "I'm Bond, James Bond." a pozeram aj starsie bondovky z rokov 1960+, co je celkom dobra klasika a slusne filmy na to obdobie.
Najvacsie
+ s tychto filmov je ale asi to, ze mi to neskutocne improvelo language skills a uz sa tesim na hodiny anglictiny v skole
Sledovat vsetky tieto veci po anglicky je navyse ovela lepsie, ako s dubingom a aj zazitok je tym padom vacsi.