Filmy a Serialy

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Filmy a Serialy

Odoslaťod Mlachi 25 Aug 2010 09:31

DevilMayCry napísal:11 filmov je mala vzorka

tak tak.....proste hotrun :)
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod yegon 25 Aug 2010 10:17

DevilMayCry napísal:herca s nevyžraným prejavom
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod matiapag 25 Aug 2010 11:27

hej no, trosku vela entuziazmu som vlozil do toho postu :D samozrejme som tym nemyslel, ze je to nejaka legenda filmoveho platna, ako napr. Ladislav Chudik je divadelna/filmova na Slovensku... Skor ide o to, ake filmy toci a ze fakt vela z nich sa nachadza v mojom hladaciku :) 11 filmov je imo pre mna dost velka vzorka, lebo sice nie som taky fanatik, ze by som pozeral kazdy film, ktory sa natoci, ale za posledne 2 roky som ich videl celkom dost a ziaden iny herec v nich nehral tak casto, ako prave Damon. Nemal som ani nahodou tendenciu niekoho presviedcat o mojom nazore, lebo sam to neznasam (samozrejme, od skusenejsich si dam poradit co sa napr. pokru tyka, ale ak ide iba o subjektivny nazor, tak to nie...)
Naposledy upravil matiapag dňa 25 Aug 2010 11:40, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod yegon 25 Aug 2010 11:29

matt damon je borec a jeho filmy su nuts imo

v tomto smere ma dost prekvapil leonardo di caprio ktoreho som zaskatulkoval ako gay idiota po prvej polovici Titanicu (dalej som sa nikdy nedostal) a neplanoval som si od neho nikdy nic viac pozriet. Nejakou nahodou som si ale pozrel dalsie jeho filmy a nelutujem - je to makac a hra fakt dobre. No a Inception je supa pecka ked uz sme pri tom :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 25 Aug 2010 12:19

aj v shutter island ma cosi do seba-tiez ma to prekvapilo, ze nebol modry usmievavy a utopeny...:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod w4444x 25 Aug 2010 13:23

tucniak napísal:aj v shutter island ma cosi do seba-tiez ma to prekvapilo, ze nebol modry usmievavy a utopeny...:D

jj arnold je fajn
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod DevilMayCry 25 Aug 2010 13:24

yegon napísal:
DevilMayCry napísal:herca s nevyžraným prejavom

:lol2:

malo tam byt s "NEVÝRAZNÝM" prejavom....

yegon napísal:v tomto smere ma dost prekvapil leonardo di caprio

on mal aj pred titanikom dost dobre filmy, spomeniem napr. Co zerie gilberta grapea?, Basketbalistov dennik, Marvinov pokoj
potom mal aj par ako to hovoris ty "gay roli" ale od roku 2002 toci prakticky same klenoty :poklona:
Naposledy upravil DevilMayCry dňa 25 Aug 2010 14:58, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod popoBA 25 Aug 2010 14:12

zaregistroval som ho tiez az v titaniku a samozrejme ho hned nemal rad :D ziskal si ma az v catch me if you can
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 25 Aug 2010 15:23

No tak prazdniny sa mi koncia a veruze dost som sa venoval pozeraniu nejakych filmov/serialov, tak skusim tu nejaky moj nazor na ne vytvorit:
Videl som complete 5 serii HIMYM a je to dost velka supa :D nie som nejak obvzlast narocny divak, cize mne sa tie funny situacie naozaj pacili, no 70% maju na tom zasluhu herci, lebo su fakt genialny. Niekedy sa od toho nedalo odtrhnut, kedze pribeh sa dost zamotaval a prepojenie jednotlivych casti bolo fakt super, aj v 5. serii sa spominali veci z tej prvej, co sa mi dost pacilo :)
Dalej som pozrel kompletnych 7 serii 2 and a half men. Pre niekoho je to mozno gyc alebo traposina, ale ten serial ma fakt cosi do seba. Nie velmi vtipne boli 2. a 3. seria, pretoze tam je ten humor strasne rovnaky a takmer nic take zaujimave sa tam nedialo, iba stale omielali dookola tie iste vtipy. 4. bola zas malo vtipna podla mna a od 5. to slo velmi pekne hore, 6. a 7. boli podla mna najlepsie :)
Prave teraz koncim 5. seriu FRIENDS. O kvalitach tohoto serialu sa neda pochybovat, je to asi best sit-com ever (moj nazor!), herci su super a humor tiez. Tieto prve serie som pred tym nikdy nevidel, az teraz spoznavam par casti v 5. serii, cize aj nove veci sa dozvedam.
Videl som kopec dobrych a aj horsich filmov, zacal som lipnut na: "I'm Bond, James Bond." a pozeram aj starsie bondovky z rokov 1960+, co je celkom dobra klasika a slusne filmy na to obdobie.

Najvacsie + s tychto filmov je ale asi to, ze mi to neskutocne improvelo language skills a uz sa tesim na hodiny anglictiny v skole :) Sledovat vsetky tieto veci po anglicky je navyse ovela lepsie, ako s dubingom a aj zazitok je tym padom vacsi.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 25 Aug 2010 15:28

Pozri si este Big Bang Theory. Prva seria bola poslabsia, ale od druhej cool :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!