Titan Poker
Nepovolené stahnutí a přejíti na stránku Titan pokru
Kdokoli máte stažený aplikační program k Titan pokru tak my řekněte potřeboval bych ho od vás posalt protože já se na stránku Titan pokru nemůžu dostat a ani si stahnout aplikaci na naistalování díky
- Speeddy
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
bonusy
na ne treba ist s rozumom, lebo neni vsetko zlato co sa blisti, su herne kde vam slubuju 1000usd, aj 750usd, aj 2000 som uz videl, vacsinou su to slabe herne, ktore vas len navabia a potom im ten nekonecny bonus 3 krat preplatite. trocha som sa tym zaoberal, tak viem.
inac bonusy su super vec ale treba vediet ktory sa vam hodi, a urcite tazko vycistite bonus na sit ang go turnajoch alebo turnajoch s malym buyinom, najlepsie je multitabling cash game, a dalsou velkym tajomstvom herni je rake.
Cize pozor, poker je o peniazoch, a kto ma dobry soft mi da za pravdu, ze rozdiel v rake na jednotlivych herniach je dost velky, ale malo kde o tom pisu. Ked sa to cele skombinuje tak vela herni je uplne na ko***.
Ale pri microlimitoch a hrani 365 hodin rocne to sa ani neda postrehnut.
Ale pri castejsom hrani, na strednych limitoch to uz je ina kava...
inac bonusy su super vec ale treba vediet ktory sa vam hodi, a urcite tazko vycistite bonus na sit ang go turnajoch alebo turnajoch s malym buyinom, najlepsie je multitabling cash game, a dalsou velkym tajomstvom herni je rake.
Cize pozor, poker je o peniazoch, a kto ma dobry soft mi da za pravdu, ze rozdiel v rake na jednotlivych herniach je dost velky, ale malo kde o tom pisu. Ked sa to cele skombinuje tak vela herni je uplne na ko***.
Ale pri microlimitoch a hrani 365 hodin rocne to sa ani neda postrehnut.
Ale pri castejsom hrani, na strednych limitoch to uz je ina kava...
- Lose
Je to v poriadku
a so vsetkymi vami suhlasim, mam ti zial odskusane....
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Heslo na Holdem Corgon freeroll na Titan
Pani, ako dostanem heslo na ten Corgon turnaj na Titan Pokri? som sa normalne zaregistroval, akurat mi chyba ten password...mam si ho tu niekde vypytat emailom?
- forsimen
heslo na Holdem Corgon
Toto heslo ti pride emailom na adresu ktoru si si vyplnil pri registracii na pokerportali.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.