Ahojte, hlavne SNG hraci,
Zaciatkom augusta 2010 som depozitol 10$ na P****Stars a skusam hravat SNG. Hravam normal sng a nie turbo, lebo pri turbo je menej pokru a viac push/fold matematiky (ktora ma priznam az tak nebavi). A niekto moze povedat, ze stracam cas (normal SNG trva cca 1,5hod), ale v turbach je viac regov, co je dalsi dovod, ze ich nehram.
Hravam 18 a 27 man, nakolko si myslim, ze dostat sa do ITM v 9man je tazsie ako v 18 alebo 27man ( tam ludia hraju viac loose a polovica vyleti v prvych 2 leveloch). V 9 man je podla mna viac regov a su tam aj nizsie vyhry ako pri 18/27man. 45man a viac uz trvaju dlho a neviem ich napasovat do mojho reallife.
Rozlozenie stolov mam tile, nakolko pri cascade stracam prehlad o hracoch, ked mam stoly vedla seba, tak mam lepsi prehlad kto ako hra. Zacal som 4 stoly naraz, potom skusal 9, to bolo na mna moc, nestihal som reagovat a mat read na hracov, pozerat history ruk atd, tak som sa ustalil na 6 stoloch paralel. Ked vypadnem early, tak doplnim novy stol, ale ked vypadnem late, uz novy stol nedoplnam, lebo by mi prekazali vysoke rozdiely vo fazach turnajov medzi jednotlivymi stolmi.
Odohral som:
200x 0,25$ s ROI 72%
650x 1,20$ s ROI 28%
264x 3,40$ s ROI -5
Preco postujem tento post: na tom 3,4$ leveli sa aktualne motam okolo BE, ale z tych swingov (hlavne downswingov
mam obavy a teda rozmylam o navrate na 1,2$.
Dole som pripojil graf vyvoju mojho bankrollu od 1.8.2010 do 12.11.2010, co je cca 100 dni a teda odohram priemerne 11 SNGs za den. Udaje su ocistene od first depozit bonusov, Stellar VIP bonusu, BOP bonusov a cca 300$ (co je celkom dost, to som ani necakal), ktore som pominal na rozne MTT, 90 a 180many ,turba, DONy a vyhry z nich (toto uz minimalizujem a sustredujem sa mainly na SNG). Moj realny aktualny bankroll je 130$ (cize o 100$ menej ako ukazuje graf) co je prave kriticka hranica 40BI na totalny bust.
Ten aktualny DS na grafe, ktory ma zatial najviac vystrasil, ma velkost -17BI, bolo to za 2 dni, odohral som bezny objem = 22 SNGs, z ktorych som mal len 2x mincash. Nechcem vyplakavat, len napisem ako som vypadol na ilustraciu, ze to neboli bezne sessions:
3x - card dead
3x - suckout (silnejsie Eso proti slabsiemu, alebo par proti hovadine s underkartou)
8x - badbeat ( 2x TPTK proti setu, QQ do JJ, KK do setu, TT do KK, KK do AA, QQ do AA, bluf push do limpovanych AA)
takze v 14 z 22 sng sa necitim vinny za prehru
Takze zaverom prosim o komentare k celemu tomuto postu a o radu, ci mam to vzdat a vratit sa na 1,2$ alebo to skusat dalej na 3,4$ ?
diky moc!
/haman