Poker Stars
Re: Poker Stars
nie chalani...je to proste len kombinacia stastia a nestastia..z dlhodobeho hladiska (par desatisice ruka viac)kebyze si porovnas kolko krat vyhras s vyssou kombinaciou proti slabsej tak ti víde rozumne cislo. dlho som hraval na PS a tiez som mal obcas tieto nestatne pocity ale mam vyskusane aj mensie herne a tam som zazil o dost viac takychto situacii..hehe...PS ma jedno z naj softov v online p....cize netreba sa sutredit na taketo veci...skor na hru a vyhybat sa chybnym rozhodnutiam..good luck
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
Pisso napísal:co ja viem ci je to ostasti, sak predsa normal skuseni hrac ked napr da niekto All inn este pred flopom, a a nemam ani par resp mam maly par tak zahodim nie?
skor ma tu vystrasili temy ako take ze na P****Stars hraju nake boty ci co a ze je to rigged teda ze ti niekdo vidi karty, naky program alebo herna?? to fakt dufam ze nie???
neviem som novy tam a celkovo pokerovy novacik, raz sa mi stalo ze den som vyhral aj 130 euro z v kladu 10 pri nizkolimitovanych hrach, a to vacsinou tak ze som mal bud AA alebo KK navysil som pred flopom, nekdo asi 3 x dorovnal alebo dal All inn ako prvy ja som dal tiez kedze mam AA a KK nie a vyhral som velke sumy. Ale zas na druhy mi takto vybieli setky peniaze prave ze som dal AA a KK all in a mu dojde postupka alebo full hause......... no neviem
ako je to teda stym rigged a botami?? dufam ze nema herna nejakych svojich aby mala zisky a zarabala na hracoch???
10€ nie je dostatocny bankroll na ziaden limit, cize ak ty si dokazal nahrat 130€ za den, to znamena, ze si poriadne musel prekrocit bankroll managment, a tak niet vobec divu, ze si svoje peniaze prehral hned dalsi den. ak sa rozhodnes hrat iba taketo monsters, tak nikdy nebudes moct byt v pluse, pretoze budes prehravat na blindoch, ktore od teba budu zbierat regovia, a ak dostanes monsters a das to tam hned pf AI, tak ti zasa zhodia a neziskas ani tolko, co ti oni postealovali Cize odporucam prezriet si tuto stranku, hlavne forum, nejake blogy, najst nejake training sites a skusit namiesto stastia rozum
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
otazka: mozem spravit depozit na PS z VISY ktora nie je moja....odpoved:mozem
otazka: mozem nasledne tieto peniaze poslat na iny ucet cez player transfer?150e?nezablokuju to? odpoved:???
prosim ak tu este niekto o tomto case je a pozna odpoved nech sa podeli DaKuJeM
otazka: mozem nasledne tieto peniaze poslat na iny ucet cez player transfer?150e?nezablokuju to? odpoved:???
prosim ak tu este niekto o tomto case je a pozna odpoved nech sa podeli DaKuJeM
-
LeFuFo - Príspevky: 20
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
jasne ze mozes
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
nezobrazuju sa Sit'n'Go's
Ahojte,
P****Stars mi neukazuje Sitngos. Mam vypnute filtre a vidim tam len Completed a Running, mozte niekto pls skusit a potvrdit alebo vyvratit?
dik,
/haman
P****Stars mi neukazuje Sitngos. Mam vypnute filtre a vidim tam len Completed a Running, mozte niekto pls skusit a potvrdit alebo vyvratit?
dik,
/haman
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
neukazuje
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: nezobrazuju sa Sit'n'Go's
haman napísal:Ahojte,
dik,
/haman
Hore bolo napisane, že o 7:00 ET bude reštart servra a vsetky sitn go su zastavene do tej doby už to ide
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
po tom restarte servera mi prestal ficat HUD na HM a table manager sa tvari ako by som neodohral ziadne handy....ma niekto rovnaky problem??? HM mam updatovany na poslednu verziu (update z 11.8.)
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Akoze nechcem sa stazovat ale na tom pokerportal freerole je uz skoro 1000 hracov...nemalo to byt len pre SVK/CZ..a este ktomu aj pre tych co sa regli cez pp?...bude sa to riesit alebo nie ?
- corgonNR
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.