[CG] NL10 AA vs re-steal

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] NL10 AA vs re-steal

Odoslaťod matiapag 30 Aug 2010 21:07

nj, napisal som to dost nezrozumitelne, sry. A preco je AK more likely ako QQ ked mam AA? Ocividne to nie je celkom jednoduchy vypocet, kedze v pripade QQ su to hocijake 2 karty z konkretnych 4, v pripade AK je to hocijaka jedna z konkretnych 2 + hocijaka jedna z konkretnych 4...

edit: aha, uz mi to doslo - pri QQ je to 6 kombinacii, pricom pri AK je to 8, vsak? :)

K ruke - jasne, ze cakam, ze zaplati aj AK aj QQ, ale predsalen QQ je silnejsia handa, od ktorej ocakavam castejsie stackovanie ako od AK, to niekedy skladam aj ja :) A co sa tej vety tyka, ze "tvoje 2 esa dost blokuju nonpair monsters + oproti ostatnym si WA a superi ti podla mna zaplatia PF skor QQ ako AKo", tak nech sa snazim akokolvek, nemam sajnu, co som tym skutocne chcel povedat :wall:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 30 Aug 2010 21:39

matiapag napísal:edit: aha, uz mi to doslo - pri QQ je to 6 kombinacii, pricom pri AK je to 8, vsak? :)

Je to tak, majstre :).

matiapag napísal:nech sa snazim akokolvek, nemam sajnu, co som tym skutocne chcel povedat :wall:

:ROFL:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 30 Aug 2010 22:10

matia tebe sa to stava dako casto..ale tak len tak dalej, pri formulovani sa aspon nutis premyslat, a obcas to nevyjde no (ja tiez obcas nie uplne davam zmysel :) )
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 31 Aug 2010 00:22

nj, mal by som si zacat tie posty po sebe citat, lebo popisem kadeco. Ale riadim sa heslom, ze cim viac mojich myslienok vidite, tym viacej ich mozte opravit a uviest veci na pravu mieru, a tak si radsej nic nenechavam pre seba, aj ked je to iba nejaka malickost, aby som sa dozvedel, ci nie som uplne mimo :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 31 Aug 2010 11:58

Ja si kazdy svoj post precitam 2x a poopravujem tam vzdy more nezmyslov :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!