73cent

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 73cent

Odoslaťod mr_kaktus 02 Sep 2010 07:54

matiapag napísal:
jednemu som neuveril stvoricu, tak o jeden BI menej

no to by si bol dost macher, keby zlozis napr. nut full, lebo by si readol supera ze ma stvoricu :D Kazdopadne k uspesnej session gratulujem, poponahlaj sa a joini somnou tie starsovske NL5 stoly ;)

sry za offtopic......neviem ci niekto z vas pouziva holdem manager na starsoch ale fici vam po tom vcerajsom restarte HUD? mne to nejak krachlo a nikde sa neviem dopatrat cim to moze byt :/
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod meomir 02 Sep 2010 09:21

pouzivam PT, tak ti neporadim...

no od vcera uz nie. dosiel trial
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 02 Sep 2010 10:28

mr_kaktus napísal:sry za offtopic......neviem ci niekto z vas pouziva holdem manager na starsoch ale fici vam po tom vcerajsom restarte HUD? mne to nejak krachlo a nikde sa neviem dopatrat cim to moze byt :/

ne ne, ja zas pouzivam slona :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod meomir 02 Sep 2010 10:38

matiapag napísal:
mr_kaktus napísal:sry za offtopic......neviem ci niekto z vas pouziva holdem manager na starsoch ale fici vam po tom vcerajsom restarte HUD? mne to nejak krachlo a nikde sa neviem dopatrat cim to moze byt :/

ne ne, ja zas pouzivam slona :)

Elephant, co je to zac? Ked sa mi uz dosiel PT 3...
meomir

Odoslaťod matiapag 02 Sep 2010 11:18

Je to v podstate celkom pouzitelny soft, samozrejme tam je hud, analizy, handhistory, grafy, nie je to az take nabite vymozenostami ako HEM, v podstate mi ale nic nechyba. HUD sa da prisposobovat velmi detailne, aj farebne, proste vsetko. Cize po takejto starnke co sa funkcii tyka je to OK, skor ta funkcnost je nie velmi dokonala. Pre microlimity to vsak staci + je to takmer zdarma (resp. nekupujes to, ale zbieras na to body na pokerstrategy), je tam 21 dnova trial verzia, pricom to pojde aj potom, len sa nedaju pouzit odborne analizy a odborny HUD (co vlastne z toho robi soft iba na prezeranie handhistory, popripade sledovanie grafov, pretoze hud, kde mas VPIP,PFR a este tusim WTS a namiesto % ti ukaze iba slovo ze: tight,aggresive a pod, tak to je dost o nicom. Dakedy sa stane, ze mi neimportne vsetky handy napriklad, trosku nepohodlne je, ze staty musim stale posuvat okolo stola, alebo napriklad ze si berie zvlast staty na 6handed, zvlast na 5handed a pod. Cize ak hram napr. 100 ruk 6handed, mam na villaina 100 ruk, a zrazu niekto odide, tak mam nanho 0 ruk a ideme od zaciatku. Tieto veci sa tam ale asi daju nastavit, no moc som sa s tym nezabaval, lebo nejak extra vela nastaveni som tam nenasiel, co sa tohoto tyka...
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod meomir 02 Sep 2010 11:23

Ako ho viem ziskat?
meomir

Odoslaťod matiapag 02 Sep 2010 11:55

si zaregistrovany na pokerstrategy.com ?
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod meomir 02 Sep 2010 12:02

Hm no neviem... Teraz neviem pozriet...
meomir

Odoslaťod matiapag 02 Sep 2010 12:47

No v prvom rade musis splnit vsetky tie kroky na pokerstrategy, to znamena ze najskor sa tam zaregistrujes, potom spravis kviz, potom recievnes od nich 50$ bonus do nejakej herne. Potom musis vela vela hrat, ono ti to zaznamenava body (tusim 1$ rake = 4PS body) a musis ich nazbierat 1000 a poslu ti licenciu. Od vcera do konca decembra maju taku akciu, ze ak earnes za den aspon 1 ten bod, tak ti oni pridaju sami dalsich 10, co je dost luxus na nase limity. Takymto tempom mam ja licenciu tak do konca mesiaca :)

Ak iba chces vyskusat najskor, tak tu je odkaz.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod slemo69 02 Sep 2010 13:12

Ahojte, Elephanta som pouzival skoro rok, treba sa registrovat na pokerstrategy, zaregistrovat sa cez nich do nejakej herne a nazbierat 1000 pokerstrategy points, potom mate licenciu na elephanta zadarmo... otazka je ci sa toto vsetko oplati robit. V elephantovi sa daju potom robit nastavenia hudu, tak ako uz potrebujete, zial som tam nenasiel ako si presuvat staty pri stole, lebo vela krat zavadzali.
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!