73cent

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 73cent

Odoslaťod tucniak 11 Sep 2010 14:14

jeeej, mna velmi mrzi, ze si prehral taku ruku :( ..kokos aj mne sa to vcera stalo asi 3x po sebe a nevyhravam preto.

a teraz vazne: jedine, co dosiahnes postovanim takychto hands je asi to, ze ludia, ktory na tvoj blog klikaju, nan klikat prestanu, lebo tvoje beaty ich nezaujimaju.

Ja osobne brazdim tieto blogy ciastocne aj kvoli sebe, totiz, niektori nNL hraci tu obcas pastnu celkom zaujimave zapeklite situacie, pri ktorych kym spisem nejake rozumne konceptualne riesenie, tak sa celkom zapotim a musim dost premyslat.
Respektive niekedy vidim aj ruku, ktora sa da z mojho pohladu vyriesit hned, ako kedy.

Tvoje bad beaty ale napr mna nezaujimaju at all , kedze co i len citat to je strata casu---> tak aj par ostatnych ludi--->prestane sa ti sem klikat, ale tak tvoja vec.

Plakali na zaciatku vsetci, niektori placu dodnes :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod meomir 11 Sep 2010 14:17

matiapag napísal:hmmm, ty si nejaky tvrdohlavy clovek... D. Sklansky to pise o online uNL strategii, ze nemusis hrat so 100BB?? Ak ti staci byt ziskovy tolko, kolko si, a nechces dat na rady lepsich a skusenejsich hracov, tak potom naco vlastne mas account na tejto stranke? Nikto nikdy ti nepovie, ze ked budes hrat inak, ako je optimalne, ze budes prehravat. Tvojou prioritou by malo byt ale maximalizovanie ziskov, no ak si si natolko isty tvojou super pokrocilou strategiou, tak by si sa mal pokrom zacat zivit, stat sa nejakym coachom a pod., nemyslis?

Zatial som fish a som rad ked niekto povie, ze lepsie je toto a toto. Co mi sem ludia pisu, su skuseni a vedia lepsie hrat ako ja.
Len hovorim, ze ked niekto da partiu a nema 100bb je fajn mu napisat, ze s 100bb bude viac ziskovy ako s 50bb. A ohodnotit partiu s 50bb, ked uz tak hra. Inak vdaka, fakt som mal vtedy nastavene len 90% auto rebuy...btw..

Ja nemam pokrocilu strategiu...Proste ked prehram s AA proti 64o a vypadnem z turnaja jedno miesto pred ITM, tak sem zakvacim. Vsak sa mi to nestava kazdy den...To myslim netreba hodnotit. Jasne ak by som bol druhy v turnaji a 1. by siel all-in s 1 000 001 chipmi a ja by som mal 1 000 000 a ostatok po jednom a este by som nebol v ITM, tak by to bola chyba...Myslim, ze to niekto uz pisal. Obcas to sem pastnem a zistim, ze to celkom nebol badbeat a dokecal som to ja.
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod meomir 11 Sep 2010 14:26

tucniak napísal:jeeej, mna velmi mrzi, ze si prehral taku ruku :( ..kokos aj mne sa to vcera stalo asi 3x po sebe a nevyhravam preto.

a teraz vazne: jedine, co dosiahnes postovanim takychto hands je asi to, ze ludia, ktory na tvoj blog klikaju, nan klikat prestanu, lebo tvoje beaty ich nezaujimaju.

Ja osobne brazdim tieto blogy ciastocne aj kvoli sebe, totiz, niektori nNL hraci tu obcas pastnu celkom zaujimave zapeklite situacie, pri ktorych kym spisem nejake rozumne konceptualne riesenie, tak sa celkom zapotim a musim dost premyslat.
Respektive niekedy vidim aj ruku, ktora sa da z mojho pohladu vyriesit hned, ako kedy.

Tvoje bad beaty ale napr mna nezaujimaju at all , kedze co i len citat to je strata casu---> tak aj par ostatnych ludi--->prestane sa ti sem klikat, ale tak tvoja vec.

Plakali na zaciatku vsetci, niektori placu dodnes :)

lol ok. Tak sorry chlapci. Ja si blogy inych precitam aby som vedel, ze ako postupuju ludia napred. Preco stagnuju? Preco uz ide na vyssi limit? A pod... Trochu som zvedavy aj na tu cestu na vyssie limity pripadne pady. Bol to tilt or smola?

Keby som len napisal : dnes 3xbadbeat a pisal to iste 6.den, tak by sa uz niekto ozval. Tak ukaz tie "badbeaty". Pripadne zas sa vyhovara.....

Tak budem len pastovat extra ruky....
meomir

Odoslaťod matiapag 11 Sep 2010 14:45

meomir napísal:Keby som len napisal : dnes 3xbadbeat a pisal to iste 6.den, tak by sa uz niekto ozval. Tak ukaz tie "badbeaty". Pripadne zas sa vyhovara.....

Tak budem len pastovat extra ruky....

ty sem nemusis pisat kazdy den :) Nie kazdy den sa stane nieco, co stoji za to postnut to na blog... Aj ja som to robil, no potom som si uvedomil, ze to nikoho nezaujima, ked kazdy den napisem, kolko som vyhral/prehral, pokial to nebolo nieco fakt extra + tam vzdy hodim aspon tu najzaujimavejsiu ruku, ktora mi ostala v pamati.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod meomir 11 Sep 2010 14:53

matiapag, aspon mi pozri moje dve stvorice :-) konecne som zlomil smolu na NL5.
meomir

Odoslaťod matiapag 11 Sep 2010 15:02

no vidis to, aj na teba sa usmeje stastie :) Len vela studuj, nech sa zbytocne netilltis z marginalnych situacii, ked si favorit a prehras. Studiom dostanes do krvi ten spravny feeling a prestanes si nad tym trapit hlavu ;)
:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 11 Sep 2010 15:37

inymi slovami svoj blog vnimas ako dennik a nie ako priestor na sebazlepsovanie-okej, mne to staci, aby som ho prestal navstevovat a hladal nejake potencionalne ruky na explain, snad sa najdu ini zakaznici.

stacilo to napisat hned v uvode :)
netreba lolovat ;)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod meomir 11 Sep 2010 15:55

tucniak napísal:inymi slovami svoj blog vnimas ako dennik a nie ako priestor na sebazlepsovanie-okej, mne to staci, aby som ho prestal navstevovat a hladal nejake potencionalne ruky na explain, snad sa najdu ini zakaznici.

stacilo to napisat hned v uvode :)
netreba lolovat ;)

Ak vydis badbeat, tak nereaguj. Ak vidis, kde bola chyba a vidis, ze ja to nevidim, tak zareaguj. Budem len rad.
Pisal som o shotoch na NL5 a daval som dovody preco sa mi tam nepodarilo usadit.
meomir

Odoslaťod tucniak 11 Sep 2010 16:02

nepochopili sme sa="u teba najcastejsie vidim bad beat (ktory ma nezaujima, mam aj svoje) ---> uz sem nechodim---> nemam teda ako reagovat "logika
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod meomir 12 Sep 2010 11:39

Takze shot na NL5, vcera pohoda za +4BI na 500handoch a dnes -3BI

Dnes som sa opat presvedcil, ze AA < KK, hlavne ked som v all-ine.

Mohol by mi niekto vysvetlit ako toto mohol niekto callnut??? Presnejsie ist do all-inu?

Poker Stars $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

CO: $12.42
BTN: $1.49
SB: $5.99
BB: $5.03
UTG: $7.25 14/12 po 70handach -- a tak vyzeral normalne
Hero (MP): $5.07

Pre Flop: ($0.07) Hero is MP with 4Obrázok 4Obrázok
UTG raises to $0.20, Hero calls $0.20, 3 folds, BB calls $0.15

Flop: ($0.62) 4Obrázok AObrázok QObrázok (3 players)
BB checks, UTG bets $0.30, Hero raises to $0.90, BB folds, UTG raises to $7.05 all in, Hero calls $3.97 all in

Ci mu siblo v kotrbe, ci mal tilt?

Turn: ($10.36) QObrázok (2 players - 2 are all in)

River: ($10.36) AObrázok (2 players - 2 are all in)

Spoiler:
Final Pot: $10.36
UTG shows KObrázok QObrázok (a full house, Queens full of Aces)
Hero shows 4Obrázok 4Obrázok (a full house, Fours full of Aces)
UTG wins $9.85
(Rake: $0.51)
meomir

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!