Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
preco neoverbetovala ? si povie ze cim viac stavim, tym viac zlozi ? teda ja som to doteraz tak bral, ale tak nebudem sa hadat s tebou, lebo mas toho ovela ovela viac nahrate aj napozerane, len som chcel poznamenat ako som si to myslel doteraz
sa mozem spytat, v tomto pripade to je call, su nejake boardy kde by som napr. mohol v klude c/r ? pri rovnakom sizingu ako teraz ?
sa mozem spytat, v tomto pripade to je call, su nejake boardy kde by som napr. mohol v klude c/r ? pri rovnakom sizingu ako teraz ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Mam akosi pocit, ze si ma doteraz nepochopil. Ja tvrdim, ze overbet posobi polarizujuco - fishka (vacsina a vacsinou ) nebude betovat for value vela horsich ruk ako je KK. Ak jej das do range AA, FH a nejake JJ+ a potom nejake bluffy, tak mi vysvetli, preco by si tam mal check/raisovat. Neporazas vacsinu jeho valuebetovacieho range = nema vyznam raisovat, lebo z kazdeho naviac investovaneho BB stracas, comprende?
Check/raisovat for value mozes boardy, kde v podobnom spote porazas vacsinu jeho valuebetovacieho a nasledne callovacieho range. Ak mas hraca, ktory tam betne for value vacsinou lepsie ruky a bluffy, tak nema vyznam check/raisovat. Ak mas hraca, ktory na riveri valuebetne thin, ale na check/raise zlozi horsie ruky, tak tiez nema vyznam check/raisovat a podobne.
V tomto spote by som check/smallraisol KK, ak by tam betol napr. 1/2 potu, pretoze tam moze betovat viac ruk for value a na maly raise ich nezlozi. Inak by som checkraisoval skor 8x alebo samozrejme trafeny FH s KK .
Check/raisovat for value mozes boardy, kde v podobnom spote porazas vacsinu jeho valuebetovacieho a nasledne callovacieho range. Ak mas hraca, ktory tam betne for value vacsinou lepsie ruky a bluffy, tak nema vyznam check/raisovat. Ak mas hraca, ktory na riveri valuebetne thin, ale na check/raise zlozi horsie ruky, tak tiez nema vyznam check/raisovat a podobne.
V tomto spote by som check/smallraisol KK, ak by tam betol napr. 1/2 potu, pretoze tam moze betovat viac ruk for value a na maly raise ich nezlozi. Inak by som checkraisoval skor 8x alebo samozrejme trafeny FH s KK .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
uz ta chapem, diki za vysvetlenie pre mna xD
-
ten world of warcraft ma strasne pohltil/btw uz som 75 lvl DK BE
nastastie uz som sa ako tak prebral, a vraciam sa k zanedbanemu pokru, pokerstrategy mi poslala dalsich 50usd asi ma maju radi xD a free peniaze sa neodmietaju takze som to vzal, hoci na LB je fajn, tak budem hrat chvilu na tom Wi****m hill pokry kvoli tym free 50usd od pokerstrategy, hned ako ich clearnem tak stadial padam prec
zacal som citat prelozenu lahku hru, thnx to emjayko a paci sa mi zatial
nastastie uz som sa ako tak prebral, a vraciam sa k zanedbanemu pokru, pokerstrategy mi poslala dalsich 50usd asi ma maju radi xD a free peniaze sa neodmietaju takze som to vzal, hoci na LB je fajn, tak budem hrat chvilu na tom Wi****m hill pokry kvoli tym free 50usd od pokerstrategy, hned ako ich clearnem tak stadial padam prec
zacal som citat prelozenu lahku hru, thnx to emjayko a paci sa mi zatial
-
WoW rulllzz
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dik, dik, no dufam ze to pojde
inak je super ze zo mnou mate stale trpezlivost
inak je super ze zo mnou mate stale trpezlivost
-
mensia kuriozita co sa mi stala
edit, vlastne to asi ani neni take kuriozne ked je tam flash na boarde
IPoker Network $2.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 939216
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $6.49
Hero (BB): $2.44
UTG: $3.63
MP: $5.00
CO: $4.71
BTN: $1.97 47/0/0.2 34ruk
Pre Flop: ($0.03) Hero is BB with J K
2 folds, CO calls $0.02, BTN calls $0.02, 1 fold, Hero raises to $0.10, 1 fold, BTN calls $0.08
Flop: ($0.23) A 4 J (2 players)
Hero bets $0.14, BTN calls $0.14
Turn: ($0.51) 2 (2 players)
Hero checks, BTN checks
River: ($0.51) K (2 players)
Hero bets $0.51, BTN calls $0.51
Final Pot: $1.53
BTN shows Q T
BTN wins $1.43
(Rake: $0.10)
edit, vlastne to asi ani neni take kuriozne ked je tam flash na boarde
IPoker Network $2.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 939216
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $6.49
Hero (BB): $2.44
UTG: $3.63
MP: $5.00
CO: $4.71
BTN: $1.97 47/0/0.2 34ruk
Pre Flop: ($0.03) Hero is BB with J K
2 folds, CO calls $0.02, BTN calls $0.02, 1 fold, Hero raises to $0.10, 1 fold, BTN calls $0.08
Flop: ($0.23) A 4 J (2 players)
Hero bets $0.14, BTN calls $0.14
Turn: ($0.51) 2 (2 players)
Hero checks, BTN checks
River: ($0.51) K (2 players)
Hero bets $0.51, BTN calls $0.51
Final Pot: $1.53
BTN shows Q T
BTN wins $1.43
(Rake: $0.10)
-
bratm neber to v zlom alebo co ale pozeram ze blog si si zalozil uz pred rokom a este furt sa prdkas na NL2?? ako to
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
idk, niekomu to ide pomalsie ? napr. mne
reason 2 : som dostal cash z pokerstrategy treti a tam nemozem hrat vyssi limit na aky nemam bankroll
reason 2 : som dostal cash z pokerstrategy treti a tam nemozem hrat vyssi limit na aky nemam bankroll
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.