matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod matiapag 15 Sep 2010 20:48

dzejkej napísal:A to je problem ? Ak ma niekto raise LP 20%, tak nestealuje dostatocne blindy a teda Ti vela z nich necha a zase taki hraci ani nebojuju zo svojich blindov a nemusi sa to zdat, ale to vie znacne zlepsit winrate .

Mal som na mysli situaciu, ze villain s openraiseLP 20 otvara z LP a ja som na blinde. Ked niekto raisuje tak sporadicky PF a este k tomu z LP, tak si tie handy asi vybera a teda bude drzat nieco, s cim by bol ochotny pokracovat postflop, nie? Je jasne, ze cim viac tight super tak tym viac mi na 3bety zasa bude zahadzovat, ale kym nemam o superovi nejaku poznamku, resp. stat ze foldue na 3bety vela, tak nie som prilis nakloneny k 3betovaniu light. Mal by som to skusat aj tak?
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Sep 2010 21:15

Sme sa nepochopili :). Ak niekto raisuje tak malo z late position tak nemusis robit nic, pretoze Ti nechava prilis casto blindy.

Ak je niekto na BTN a ma povedzme steal 16%, tak ja som spokojny, pretoze stealuje moj small alebo big blind prilis malo a nevyuziva dostatocne najlepsiu poziciu na stole. Nebudem proti nemu bojovat tak ako keby tam bol niekto so stealom 50% :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 15 Sep 2010 21:49

aha :) ano, to je pravda, tymto smerom som nad tym nerozmyslal. Ono nemozem sa stazovat, superi mi zhadzuju velmi casto, stealujem pomerne dost. Je tam par hracov, ktori sa snazia hrat spat, no ked im par krat necham nejaky kredit a potom ich 3bet dorovnam a vyslem 2 barrely, tak sa stiahnu a prestanu sa snazit o restealovanie.

Cize co sa stealovania tyka je to easy, len mi ide o to, aby ma pri mojich 3betoch nedavali automaticky na AA/KK/AK, ale aby sa snazili ma obohrat nejakym 4betom a pod. Ide mi vyslovene iba o image, aj ked si iste poviete, ze na tychto limitoch nikto taketo veci nesleduje, ale podla mna dnes je tam uz 50%+ hracov, co pouzivaju nejaky HUD a vedia aspon kde je sever v tej hre.

btw: dnes som odohral 4 SnG a konecne som uluckoval vsetko, co sa len dalo :D Jeden som vyhral, v jednom som skoncil 2. a na dalsich 2 som vypadol na bubble. Sice stale vravim, ze si musim nastudovat nejake SnG materialy, asi sa k tomu tak skoro nedostanem, ked musim toho este tolko zlepsovat v CG. Ak sa mi podari, tak cez vikend spravim video a poslem ho Tucniakovi, mozno ho nakomentuje somnou. Ak aj nie, tak ho nakomentujem sam a postnem na forum. Vidim to ako jedinu cestu na zistenie urovne mojej hry :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 15 Sep 2010 22:47

Je tam par hracov, ktori sa snazia hrat spat, no ked im par krat necham nejaky kredit a potom ich 3bet dorovnam a vyslem 2 barrely, tak sa stiahnu a prestanu sa snazit o restealovanie.

To znie nejak moc akcne :).

Cize co sa stealovania tyka je to easy, len mi ide o to, aby ma pri mojich 3betoch nedavali automaticky na AA/KK/AK, ale aby sa snazili ma obohrat nejakym 4betom a pod.

No ak niekto raisuje tight a aj tak pokracuje s top 4% ruk, tak mozes kludne 3betovat, az kym im pride zle. Ja by som len cakal, ze ak je tam niekto naozaj tight, tak prave bude mat dost silny range na to, aby dal premium rukam akciu.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 16 Sep 2010 17:46

dzejkej napísal:To znie nejak moc akcne .

jj, to som prehnal :D mal som totiz zivo v pamati takuto situaciu, ktora sa odohrala pred par dnami :D

dzejkej napísal:No ak niekto raisuje tight a aj tak pokracuje s top 4% ruk, tak mozes kludne 3betovat, az kym im pride zle. Ja by som len cakal, ze ak je tam niekto naozaj tight, tak prave bude mat dost silny range na to, aby dal premium rukam akciu.

hej, no teraz mam na plane pozriet si nejake video o 3betovani co som nasiel na pokerstrategy a potom sa skusim v tomto smere zlepsovat, lebo je to obv jedna z mojich najvacsich slabin a k tomu sa v 3betovanych spotoch toci viac $, ako inokedy, a teda na tom aj viac prerabam. Navyse ten hlupy elephant mi neukazuje stats zvlast pre 3betovane spoty, takze som trosku ochudobneny o staty, ale vacsinou si namiesto toho spravim k superovi poznamku ;) A este jedna zla vec je, ze ostatni hraci 3betuju neskutocne malo, a teda prichadzam o akesi "free stats", ktore by som mohol dostat zo spotov, kde sa 3betuju 2 villaini a ja tam nemusim investovat nic a zaroven mam moznost odsledovat ich tendencie v 3betoch. Btw, aj taketo spoty (ked nie som zainteresovany ja, ale iba superi a hrali nestadnardne, resp. sli na showdown v nejakom vacsom spote) si znacim a robim poznamky. Dufam, ze to nie je chyba? A ze si tym iba neskodim, kedze proti mne by mozno danu situaciu mohli zahrat uplne inak (ak si nieco take ako image superov vsimaju...). A tak si tam pre tento pripad pripisem do poznamky aj typ hraca, proti ktoremu tak zahrali (+ jeho stack a z akej pozicie ten-ktory villain hral)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Kominak 16 Sep 2010 21:34

ahoj, mohol by si ma nasmerovat na to video o 3betovani na pokerstrategy? a inak pises ze sa 3 betuje malo, ale pockaj ked prejdes na nl10 tam toho budes mat pozehnane, aspon ja som mal ten pocit na party takze sa neboj. :)
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod matiapag 17 Sep 2010 05:45

Ked pridem domov, tak ti poslem link ;) no ja viem, ze na vyssich limitoch toho bude viac, ale tu je toho malo a aj to kazim, tak musim daco zlepsit..

btw, to video sa vola tusim Introduction (dajaka predlozka :D) 3-betting a je od hasenbratena, mozno sa ti ho aj podari najst ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 19 Sep 2010 19:45

Tak dnes sme si spolu so sestrou spravili velmi prijemny roadtrip do Budapesti :) Nastastie nam aj napriek dost velkej oblacnosti neprsalo, tych par kvapiek kym sme sedeli v McDonald's neratam :smola: Bolo absolutne paradne, aj ked som vacsinu casu stravil pomahanim pri nakupovani ( :yahoo: ), tak to stalo za to. Uz po x-ty krat som si pozrel krasne mesto, chvilu sa poprechadzal pri Dunaji a po Vaczi Utci a super som si oddychol (aj ked teraz to tak necitim a napriek skorej hodine ma to stale viac a viac taha do postele. :what: ).

Najzaujimavejsim bodom dnesneho programu bola pomerne neplanovana zastavka v jednom obchodiku prave na Vaci, v ktorom je stale mnozstvo vsakovakych postaviciek, skriatkov a ozdob, ktore vyzeraju neuveritelne uzasne a dnes to tam vyzeralo ako v carovnej krajine! (pravdepodobne si carodejnici vedia aj vykuzlit $, pretoze malicky skriatok v ciernom odeve s rozmermi cca 3,5x8 cm stal 21.900 HUF :shock: ). :hohoman: V kazdom pripade, vyzeralo to tam bajecne a kedze cenovky boli povacsine dobre poskryvane, mohli sme sa nerusene pokochat. Akurat sa tam vnutri nesmelo fotit s bleskom + tam bolo dost tma, cize toto su dajake nepodarky odtial.
Fotografia0050.jpg
Vyklad
Fotografia0050.jpg (179.22 ) Zobrazená 1934 krát
Prílohy
Fotografia0063.jpg
Fotografia0063.jpg (158.39 ) Zobrazená 1937 krát
Fotografia0054.jpg
Fotografia0054.jpg (115.88 ) Zobrazená 1931 krát
Fotografia0053.jpg
Fotografia0053.jpg (107.28 ) Zobrazená 1939 krát
Fotografia0051.jpg
Fotografia0051.jpg (132.87 ) Zobrazená 1943 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod HypAA 19 Sep 2010 19:50

nabuduce poprosim fotku sestry.. ;)
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 19 Sep 2010 19:57

HypAA napísal:nabuduce poprosim fotku sestry.. ;)

nie - nie :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!