Pozdrav pre Pegasa
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Pozdrav pre Pegasa
Predsa sa to vytahuje, aby si pegas uvedomil svoj problem s tiltom a nasledne na nom popracoval a bol zarabajuci hrac. Som si isty, ze vsetci prispievajuci maju len a len dobre umysly .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
OK
chybu som si uvedomil a za svoje spravanie sa ospravedlnujem.
Myslim ze tato tema bola urcena hlavne mne a vacsine z citatelov to asi nic nepomoze.
Ak by som mohol poziadat o uzatvorenie tejto diskusie. Dakujem.
Budem sa snazit krotit vo vyrazoch.
PS: pre tych co tu vytahuju moju hru na NL2.: Dakujem za vas zaujem ak je mysleny ako dobra rada.Cenim si to. CG nehram uz par tyzdnov.Kupil som si knihu od Hellmuta,citam,studujem a snazim sa ucit.
chybu som si uvedomil a za svoje spravanie sa ospravedlnujem.
Myslim ze tato tema bola urcena hlavne mne a vacsine z citatelov to asi nic nepomoze.
Ak by som mohol poziadat o uzatvorenie tejto diskusie. Dakujem.
Budem sa snazit krotit vo vyrazoch.
PS: pre tych co tu vytahuju moju hru na NL2.: Dakujem za vas zaujem ak je mysleny ako dobra rada.Cenim si to. CG nehram uz par tyzdnov.Kupil som si knihu od Hellmuta,citam,studujem a snazim sa ucit.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
lol, ides sa ucit z knihy od hellmutha ? dufam ze si robis prdel
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ropman napísal:lol, ides sa ucit z knihy od hellmutha ? dufam ze si robis prdel
no myslim ze ucit sa mozem aj od Hellmuta. Ale tu knihu citam hlavne preto aby som vedel o com to je. Ucim sa hlavne z netu.
Ale kto chce provokovat moze pokracovat v rypani do mna a do vsetkeho co napisem.
Myslim ze som jasne napisal ze SA OSPRAVEDLNUJEM.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
ropman napísal:lol, ides sa ucit z knihy od hellmutha ? dufam ze si robis prdel
no velmi vela sa z nej asi nenaucis, ale vzdy je dobre mat precitane nieco, co nejaki hraci mozu povazovat za Bibliu a budu hrat presne podla toho Ja sa chystam si konecne precitat kapitolu o Stud pokri a mozno aj o Omahe znovu, neviem velmi presne urcit kvalitu tych kapitol, ale aspon nejake zakladne zmyslanie by sa mi zislo, lebo celkom sa mi pozdavaju aj tieto varianty, resp. mixed games
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Tak Hellmuthova kniha je lepsia ako nic. Zacinajucemu hracovi to pomoze, i ked skusenejsieho hraca to rozplace .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.