[VID] P****Stars MTT $55 Sunday special chop

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Re: [VID] P****Stars MTT $55 Sunday special chop

Odoslaťod yegon 18 Sep 2010 10:05

haman napísal:1. hand #610 0:07:20 nie je mozne, ze super overraisol na 5BB svoju dobru ruku aby len reprezentoval ze je v tilte, hm? (2 hry predtym prehral JJ kde otvaral na 4BB). Predsa nechce s dobrou rukou vsetkych vyfoldovat.

isiel som podla svojho predpokladu ktory som v tom case mal, to ci je ten predpoklad zly alebo dobry nikdy nezistime - to ze mal QQ je smola, nevieme vylucit ze tymto sposobom by raisoval 80% ruk a vacsinu z nich by foldol na 3bet. V tychto situacich je dolezity aj dojem ktory mas z hraca, z timingu jeho akcii, pripadne chatu a podobne. Ja som proste mal pocit ze tiltuje a ze proste hra od toho beatu vsetko, teda ze raisuje any 2 a sizing dava taky preto lebo chce aby sme foldli. Myslim ze ak by sa ta situacia zopakovala tak by som mu to tam znova poslal :)

haman napísal:2. hand #688 0:28:00 flopol si flush, raisol si jeho donkbet dost vyrazne na 4x jeho bet, co sa mi nezhoduje s tym, ze si ho tam chcel a dokonca sa s nim aj stacknut ako si sa vyjadril

na zaklade toho ze betol naozaj vela som si myslel ze betuje for value a nikdy nefoldne. Je to board na ktorom neocakavam pure bluff. Isto som to mohol slowplayovat, obaval som sa ale ze ma nieco ako 2pair a ak pride dalsia flushova karta tak ho uz nevyberiem lebo jednak on sa bude bat flushu a aj ja sa budem bat vyssieho flushu

haman napísal:3.hand #727 0:48:00 super checkol flop 654(flushdraw), nie je to pre neho prilis nebezpecny flop na checkraise? Ak ma overpar riskuje, ze mu to checknes behind. T.j. podla mna ho nemal.

ludia ocakavaju vzdy cbet, nemyslim ze by overpair donkoval. Ale isto sa to dalo cbetovat.

haman napísal:4.hand #795 1:02:00 s K10o si raisol 2,3BB dostal si 3bet 4,85BB a foldol si. Argumenty pre call:
a. ten 3bet je minimalny a voci potu a tvojmu stacku velmi malo na dorovnanie.
b. hrac co ta 3betol je aggro, cize nemusi mat monster, moze to byt semibluf s nejakou nadpriemernou rukou.
c. tym, ze si foldol minraise si ukazal slabost. Kebyze callnes a potom pripadne check/fold by si si viac udrzal image.

raisujem v skorej pozicii s rukou ktora je dominovana ak super reraisuje for value, cize ak trafim co budem hrat OOP? c/c vsetky 3 streets? ten fold je uplne standardny a s 30BB sa to neda rozhodne dorovnat, snazit sa trafit flop a potom nevediet co robit

haman napísal:5.hand #799 1:04:50 super mal busted flush a straigh draw, ty A high. keby super na riveri betol, do akej vysky betu by si dorovnal na bluff catch?

flop bol velmi suchy, ak by po dorovnani 2 barrellov betol river tak foldujem lebo tam nema velmi aku draw mat a ocakaval by som ze ma skoro vzdy Kx alebo lepsie. Vdakabohu za poziciu :) ak by som bol OOP tak check/foldnem

haman napísal:6. hand #694 33:20 dost chipov sa u teba premlelo v BvB situacii, napr. v tejto ruke. skoro pol stacku, nie je to dost risky business? Lebo mne osobne sa stava, ze v BvB situaciach (alebo buttonsteal vs Blind) prehravam vacsinu chipov
Trenujes to nejako specialne? Je na to nejaka literatura?

myslim ze som zdovodnil preco je kazdy z tych betov ziskovy. Spatne si ale myslim ze som to nezahral dobre a ze som mal betovat aj river okolo 500k aby som vyfoldoval nejake mid pairy 44-99 ktore tvoria podstatnu cast jeho range. Vela ludi sa totiz cez toho krala na turne dostane dalej a tym padom znizuju ziskovost mojho turn betu alebo (ak nefloatuju flop s Ax/QJ a pod) ho robia stratovym ak nie som pripraveny betnut aj river.

Cize toto bolo take skor lucky ze to dopadlo ako to dopadlo aj ked myslim ze river check/call je ok, river bet by bol z dlhodobeho hladiska ovela viac +EV podla mna

haman napísal:7. mas vynikajuce allin win% ;)

jj keby sa to len stavalo castejsie a nie 1x z 300 turnajov :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod APminer 18 Sep 2010 15:17

:good: diky ... :poklona:

haman napísal:7. mas vynikajuce allin win% ;)

LUCKER ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod haman 19 Sep 2010 00:29

dik za odpovede Yegon.
yegon napísal:
2. hand #688 0:28:00 flopol si flush

na zaklade toho ze betol naozaj vela som si myslel ze betuje for value a nikdy nefoldne.

Toto je vyssia pokrova matematika pre mna. Betnut vela for value. Doteraz som si myslel, ze value bet je taka 1/4 az 1/2 potu.
6. hand #694 33:20 dost chipov sa u teba premlelo v BvB situacii

Spatne si ale myslim, ze som to nezahral dobre a ze som mal betovat aj river okolo 500k aby som vyfoldoval nejake mid pairy 44-99 ktore tvoria podstatnu cast jeho range.

OK. Mne pripada BvB ako taka bluffovacia bitka. Tak ako SB sa snazi ukradnut blindy s almost any two, tak sa aj BB moze rozhodnut restealovat s almost any two. Co tym chcem povedat, ze SB ani BB nemaju vacsinou monster, je to len o tom, kto ma lepsie nervy.
Otazka: foldol by si A6off keby ta preflop 3betol?

Zabudol som na dalsi bod 9.: ty nebluffujes? Neratam cbet alebo steal pokus voci blindom za bluff. Mam na mysli floating alebo barelovanie.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod yegon 19 Sep 2010 00:53

valuebet nema stanovenu velkost, betujes podla toho co si myslis ze ma super a kolko bude ochotny zaplatit. Proti dobremu hracovi musis mat valuebet a bluff rovnakej velkosti inak bude schopny rozlisit a foldne ked budes valuebetovat a callne ked budes bluffovat. Proti fishkam tuto rovnovaju drzat nemusis a valuebety by mali byt spravidla vacsie nez bluffy - aspon kym si to uvedomia. Su situacie kedy valuebetujem a betujem 3nasobok potu, lebo si myslim ze super ma 2pair alebo lepsie a nikdy nefoldne, su situacie kedy si myslim ze super ma dorovna len ak ma top pair alebo flushdraw - vtedy betujem tolko kolko myslim ze dorovna s FD (v pripade fishiek je to okolo 95% potu), su pripady kedy si myslim ze fish ma nieco ako 88 na 22JQT boarde tak betujem 10% potu aby dorovnal

BvB je bluffovacia bitka, ale ludia sa nebrania dostatocne, raise zo small blindu potrebuje aby super foldol okolo 60%, to by znamenalo ze na to aby nebol ziskovy musel by super 3betovat 15% a 25% callovat - co skoro nikto nerobi

postflop je to naozaj uz len o nervoch, lebo vacsinou nikto nic nema

A6o by som na 3bet foldol

bolo mi povedane z viacerych stran ze bluffujem prilis malo a ze skoro vzdy hram for value, maximalne tak semibluffujem. Hlavne preflop napriklad 3betujem ako bluff naozaj zriedkavo pri hlbsich stackoch, v podstate jedine moje light 3bety su allin s 20BB ked restealujem. Postflop je to mierne lepsie ale aj tak ak by proti mne ludia stale foldovali tak asi ma tym exploituju :) chvalabohu ludia nefolduju inak by som neziskal ziadnu value

Za tento príspevok od yegon poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dom 26 Feb 2011 17:25

skvele videa, vela som sa naucil... len by ma zaujimalo.. nastala situacia kde si mal 66 na sb... nakoniec si to shovol. ale vo videu si spominal ,spatne ked sa na tu situaciu pozeras, ze by si asi tak neurobil, minimalne s 77+ tj ak by si mal 77 88 99 tt a beres do uvahy superovu raise range, do ktorej spada strong ace resp. kq atd, v com su lepsie oproti 66, ked hrozba 2 over stale pretrvava a chance na set, ktory bije pripadny hit supera resp overpair, je rovnaka.

ed: cg k umiestneniu
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod yegon 26 Feb 2011 18:05

musis mi dat v ktorej casti a na ktorej minute to je aby som to mohol pozriet
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod 7castle 26 Feb 2011 18:28

JJ napis minutaz aby sa na to dalo poriadne pozriet, ale tak vo vseobecnosti, vzdy je rozdiel medzi 66 a 99, uz len ked das do villainovho r/c rangu 77/88 nie je jedno ci to dominuje nas alebo mu dominujeme jeho, to iste plati o A8s co A9s...

EDIT: Sa mi marila ina ruka, ale ty asi myslis okolo 40min v 3. videu, plati co pisem vyssie, rozdiel vzdy je, hoci tu konkretne medzi 66-88 velky rozdiel nie je, od 99 to uz rozdiel je, a aj spatne sa mi to zda dost divoky push :D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod dom 26 Feb 2011 19:17

jj je to 39minuta 3 videa
dom

Odoslaťod yegon 26 Feb 2011 19:29

hej pride mi to velmi loose shove, 99 by som urcite shovoval bez vycitiek svedomia, tie 66-77-88 tam budu na hrane a velmi zavisi ako od toho ake relevantne su tie stats ktore na supera mam, ak je to nit ktoremu prislo par dobrych ruk a vyskocili mu cisla tak je to zle ak je to varddead LAG tak je to uplne ok

kazdopadne ak je to chyba tak nebude nejaka obrovska, pary su celkom fit handy, na cashi sa ti stane ze sa so 66 stacknes pf za 100BB :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dom 26 Feb 2011 19:38

ale inac super myslienka to takto natocit. po maturite ( neviem preco ked sa aj tak vobec neucim xD) skusim natocit nieco podobne...dufam ze sa niekto odhodla to chceknut lebo v zisku z online som akurat tak zo zaciatku tohoto skolkseho roku a inac neustale stagnujem tak dufam ze ti co sa odhodlaju najdu moje chybicky krasy... ked budes hrat podobny takyto vacsi turnaj alebo zacnes daku session, tiez aj 7castle dajte vediet rad si to pozrem. videl som ze sa vam pomerne darilo aj posledny sunday special dng ;)
dom

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!