haman napísal:1. hand #610 0:07:20 nie je mozne, ze super overraisol na 5BB svoju dobru ruku aby len reprezentoval ze je v tilte, hm? (2 hry predtym prehral JJ kde otvaral na 4BB). Predsa nechce s dobrou rukou vsetkych vyfoldovat.
isiel som podla svojho predpokladu ktory som v tom case mal, to ci je ten predpoklad zly alebo dobry nikdy nezistime - to ze mal QQ je smola, nevieme vylucit ze tymto sposobom by raisoval 80% ruk a vacsinu z nich by foldol na 3bet. V tychto situacich je dolezity aj dojem ktory mas z hraca, z timingu jeho akcii, pripadne chatu a podobne. Ja som proste mal pocit ze tiltuje a ze proste hra od toho beatu vsetko, teda ze raisuje any 2 a sizing dava taky preto lebo chce aby sme foldli. Myslim ze ak by sa ta situacia zopakovala tak by som mu to tam znova poslal
haman napísal:2. hand #688 0:28:00 flopol si flush, raisol si jeho donkbet dost vyrazne na 4x jeho bet, co sa mi nezhoduje s tym, ze si ho tam chcel a dokonca sa s nim aj stacknut ako si sa vyjadril
na zaklade toho ze betol naozaj vela som si myslel ze betuje for value a nikdy nefoldne. Je to board na ktorom neocakavam pure bluff. Isto som to mohol slowplayovat, obaval som sa ale ze ma nieco ako 2pair a ak pride dalsia flushova karta tak ho uz nevyberiem lebo jednak on sa bude bat flushu a aj ja sa budem bat vyssieho flushu
haman napísal:3.hand #727 0:48:00 super checkol flop 654(flushdraw), nie je to pre neho prilis nebezpecny flop na checkraise? Ak ma overpar riskuje, ze mu to checknes behind. T.j. podla mna ho nemal.
ludia ocakavaju vzdy cbet, nemyslim ze by overpair donkoval. Ale isto sa to dalo cbetovat.
haman napísal:4.hand #795 1:02:00 s K10o si raisol 2,3BB dostal si 3bet 4,85BB a foldol si. Argumenty pre call:
a. ten 3bet je minimalny a voci potu a tvojmu stacku velmi malo na dorovnanie.
b. hrac co ta 3betol je aggro, cize nemusi mat monster, moze to byt semibluf s nejakou nadpriemernou rukou.
c. tym, ze si foldol minraise si ukazal slabost. Kebyze callnes a potom pripadne check/fold by si si viac udrzal image.
raisujem v skorej pozicii s rukou ktora je dominovana ak super reraisuje for value, cize ak trafim co budem hrat OOP? c/c vsetky 3 streets? ten fold je uplne standardny a s 30BB sa to neda rozhodne dorovnat, snazit sa trafit flop a potom nevediet co robit
haman napísal:5.hand #799 1:04:50 super mal busted flush a straigh draw, ty A high. keby super na riveri betol, do akej vysky betu by si dorovnal na bluff catch?
flop bol velmi suchy, ak by po dorovnani 2 barrellov betol river tak foldujem lebo tam nema velmi aku draw mat a ocakaval by som ze ma skoro vzdy Kx alebo lepsie. Vdakabohu za poziciu ak by som bol OOP tak check/foldnem
haman napísal:6. hand #694 33:20 dost chipov sa u teba premlelo v BvB situacii, napr. v tejto ruke. skoro pol stacku, nie je to dost risky business? Lebo mne osobne sa stava, ze v BvB situaciach (alebo buttonsteal vs Blind) prehravam vacsinu chipov
Trenujes to nejako specialne? Je na to nejaka literatura?
myslim ze som zdovodnil preco je kazdy z tych betov ziskovy. Spatne si ale myslim ze som to nezahral dobre a ze som mal betovat aj river okolo 500k aby som vyfoldoval nejake mid pairy 44-99 ktore tvoria podstatnu cast jeho range. Vela ludi sa totiz cez toho krala na turne dostane dalej a tym padom znizuju ziskovost mojho turn betu alebo (ak nefloatuju flop s Ax/QJ a pod) ho robia stratovym ak nie som pripraveny betnut aj river.
Cize toto bolo take skor lucky ze to dopadlo ako to dopadlo aj ked myslim ze river check/call je ok, river bet by bol z dlhodobeho hladiska ovela viac +EV podla mna
haman napísal:7. mas vynikajuce allin win%
jj keby sa to len stavalo castejsie a nie 1x z 300 turnajov