P*R Poker

Diskusia k herni P*R poker

Re: P*R Poker

Odoslaťod pegas1975x 24 Mar 2010 18:03

popoba napísal:ak tomu dobre rozumiem tak ti herna blokla ucet aj s peniazmi ktore si uz nemozes vybrat???

no ked ti bloknu ucet tak sa uz k svojim peniazom nemas ako dostat a vybrat si ich.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod popoBA 24 Mar 2010 18:08

som myslel ze je to tak ze tu mas ber a zmizni nam z oci.toto je strasne ved to ak chcu tak si u kazdeho jedneho hraca mozu vymysliet podobnu trapnu partiu a nebudu sa snim vobec bavit kde je true :lama:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod marcoo12snv 24 Mar 2010 18:48

popoba napísal:som myslel ze je to tak ze tu mas ber a zmizni nam z oci.toto je strasne ved to ak chcu tak si u kazdeho jedneho hraca mozu vymysliet podobnu trapnu partiu a nebudu sa snim vobec bavit kde je true :lama:

Ak by to bolo takto, tak ich mam v <>, ale lezi mi tam v podstate nieco cez 600e
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod Stanley VII 25 Mar 2010 11:09

Na P*R som nehral, takze nemam skusenosti s P*R supportom. Mozno keby si to skusil cele hodit do anglictiny a najst tomu nejake spravne miesto na 2+2, tak by ti niekto vedel poradit, popripade by mozno P*R viacej stvalo, ze ich niekto rozobera na najvacsom pokrovom fore.

Najskor by to mozno chcelo kontakt na niekoho z P*R, kto by si mohol dat robotu pozriet sa nato blizsie a povedat im, nech neblbnu a bude z ich radov. Najlepsie by bolo ak niekto ma kontakt na niekoho takeho. Ja mam kontakty viacmenej skor na prostrednikov, ale ak budes mat tie hh a podobne, tak to mozem skusit aj cez nich, snad si najdu cas sa nato pozriet a mozno budu mat kontakt na niekoho vyssie na P*R, kto by s tym nieco mohol robit.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod DevilMayCry 25 Mar 2010 12:11

Marcoo asi to nebudes pocut rad ale hento je collusion jak svina a ak je tvoj kamos donk :wall: co vyzera ze je a spravil to tak viackrat tak ti nepomoze ani keby tvoj pripad rozoberali v bielom dome. Nechcem byt hovado ale toto by som nemal vobec ziadny problem nahlasit.

som myslel ze je to tak ze tu mas ber a zmizni nam z oci.toto je strasne ved to ak chcu tak si u kazdeho jedneho hraca mozu vymysliet podobnu trapnu partiu a nebudu sa snim vobec bavit kde je true :lama:

neverim tomu ze to spravili na zaklade jednej partie....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod marcoo12snv 02 Aug 2010 13:18

tak P*R prislo dnes s verziou 2.0 , vraj kvoli multitabling, ale ak tam niekto v tom softe zvladne 8 stolov, tak klobuk dole :o vyzera to teraz ako stare hry na sege :lol2: nechapem ako take nieco dokazu vypustit vonku :no:

Neviem ci im to nemysli, alebo aky maju problem, ale niekedy mam pocit, ze v tom P*R robia ludia s IQ 30 ...
Ak uz chceli mutlitabling, tak stacilo to upravit tak, aby to bolo ako v starom systeme ked boli 4 ministoly, tak aby tam bolo 8 ministolov, alebo uz ked sa pustili do niecoho velkeho, tak to mohli upravit tak, ze kazdy stol bude v samostatnom okne, ale oni tupci si to urobia tak, ze do jedneho okna narvu 8 stolov :P****Stars:
marcoo12snv

Odoslaťod DevilMayCry 06 Sep 2010 08:04

caute,
mam problem s touto hernou a konkretne s ich pokrovym klientom. Hravam na firemnom notase s procakom Intel Core2Duo T5250 1,5Ghz, 1GB Ram + nejakou intelackou grafikou Intel x3100 s 256MB a slape mi to dost na pecko.... da sa to nejako optimalizovat alebo co vsetko nastavit tak aby to co najmenej zatazovalo komp.... nejaky mod asi neexistuje co ?

EDIT: po par minutovom brazdeni netom je odpoved asi jasna....je na to treba lepsiu grafiku - fok.....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod marcoo12snv 06 Sep 2010 12:28

na zaciatku ako zapinas klinta sa da nastavit (zaskrtnut) "play in low details" hraval som to na neskutocnom srote bez vacsich problemov, samozrejme, viac ako 2-3 stoly nedas
marcoo12snv

Odoslaťod DevilMayCry 06 Sep 2010 12:33

marcoo12snv napísal:na zaciatku ako zapinas klinta sa da nastavit (zaskrtnut) "play in low details" hraval som to na neskutocnom srote bez vacsich problemov, samozrejme, viac ako 2-3 stoly nedas

jj hravam to v low details ale aj tak sa mi to zda pomale.....co mam doma komp tak procak mam horsi ale grafiku o dost lepsiu a tam mi to slape viac nez dobre.....

inak ako hovoris.....2 stoly su este dost v pohode, ale dalej je to uz na nervy.....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod RudiiS 18 Sep 2010 17:20

Zdravím,
Vyberali ste si "niekedy niekto" peniaze s P*R ????
Lebo ja som sa o to pokúšal pred 3 týždňami a peniaze stále nevidím na účte.....
písal som aj na support a samozrejme som sa "dočkal" odpovede :D :D :D :D :D
RudiiS

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PKR Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!