PopoBA a.k.a psík čo nehryzie

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: PopoBA

Odoslaťod emjayko 23 Sep 2010 13:22

popoba napísal:aby bola aj nejaka zabava tak som si pre istotu doma zabudol obciansky preukaz hahaha.

thats the way, i like it aha aha
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod popoBA 24 Sep 2010 12:09

takze kvalda velka tragedia .tusim nejaky 50 out.v zivote som este nehral turnaj kde by som bol tak carddead ako tu.za cely cas som mal az 2x pocket a 3x top10 lol.stol plny moronov co absolutne nemali sajnu.len jeden jediny reg ktory sa mi potom predstavil ako riki :D akurat nanho som si dovolil 2x nejaky move co by mi v zivote u ostatnych nepresiel :D trapenie sa viacmenej ukoncilo ked som najprv s asi 6BB reraisol utg raise do allinu a vyhral flip s KJ do superovho AK :lol2: aby ma za chvilu tento isty poslal out ked short naslepo pushuje asi 3BB panko na SB len call a ja z BB repushujem do allinu moje 99.panko kone nedokazal zahodit a Badbeat bol na svete a bol som out.co sa ale tyka afterparty v meste tak to ano.sna turnaji stretavame mladych chalanov zo slovenska takze sa ide pit a zabavat. prichadzame na hostel o 6 rano hotovi jak ulohy a zistujeme ze mame na izbe 2 v poho holky z ameriky xixi :D dnes si asi dame 600 korunovy freez v dnes otvaranom Concorde.GTD je 75K cize to by slo.zajtra side ktory asi vyhram,potom nejake solidne oslavy a naspat dom :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod popoBA 27 Sep 2010 02:46

dnes v 23jke uberrybnik ako vzdy ale nejake cashe sa brali takze ok.naobed skusim dat dokopy nejaky uceleny report z prahy.mozte sa tesit na flopnute royalflushe, pokre,drogy ,alkohol,blamaz v concorde a aj badbeaty :D
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod 7castle 27 Sep 2010 11:29

No pekne napis nieco, sak netusim ani ako si dopadol na SE...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 27 Sep 2010 11:38

popoba napísal:dnes v 23jke uberrybnik ako vzdy ale nejake cashe sa brali takze ok.naobed skusim dat dokopy nejaky uceleny report z prahy.mozte sa tesit na flopnute royalflushe, pokre,drogy ,alkohol,blamaz v concorde a aj badbeaty :D

V tej 23 tusim ani viac nehram....v kazdom pokrovom klube v BA som uz vyhral nejaky turnaj, ale v tomto klube akoby ma zakliali, neviem cim to je. V nedelu som si tam bol zahrat 23freez a asi v 3.ruke som dostal AK v diamantoch a chlapik na BB ze jeho to tu nebavi, ze AI :lol2: tak call, chlapik AQ, na turn Q....Tak som sa dokupil este raz, znova 3. ruka na stole, nasiel som si A8 suited, na buttne som si raisol limperov pri 25/50 na 350, jedna ovecka to zaplatila, flop 4A8 vsetko spade, tak ja bet 1200, on call. Turn Jd. Ja bet 2000 on AI :P tak ja call a on mi ukaze 9T spade. Dovi dopo, odchadzam s potesenim si zahrat cash niekde inde.
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 27 Sep 2010 11:44

tak to sme potom zas sedeli spolu na stole a zas viem kde si sedel aj secko ale zas si nespomeniem na to ako vyzeras lol.sak uz sa prihovor dakedy :D
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod KKpokerkingKK 27 Sep 2010 12:08

popoba napísal:tak to sme potom zas sedeli spolu na stole a zas viem kde si sedel aj secko ale zas si nespomeniem na to ako vyzeras lol.sak uz sa prihovor dakedy :D

Vsak ale ja ani neviem, jak vyzeras :-) daj nejaku fotku, mozno si ta vybavim....
KKpokerkingKK

Odoslaťod popoBA 27 Sep 2010 12:14

to ozaj neviem ci sa da pri stole prehliadnut chalan s potetovanym krkom :D na tom druhom stole co si sedel som sedel na 4ke v capici ciernej.co mi nevysiel 4bet bluff s 25s :lol2:
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod KKpokerkingKK 27 Sep 2010 12:37

Ci pana, neviem si ta vybavit....nemam pamat na tvare...ajaj....
KKpokerkingKK

Odoslaťod popoBA 27 Sep 2010 15:05

takze do mesta tisicich vezi a miliona mostov vyrazame stvrtok predobedom dvaja.mame vybavene ubytka u mojich znamych ale cestou dostavame ponuku na hostel co vlastni nejaky kamosov znamy a kedze jeho poloha je ovela vyhodnejsia ako tie privaty tak ideme dotoho.2 kila na noc su velmi fit, ale po prichode zistujeme ze su to vlastne izby pre 10 ludi :D to sa mne osobne moc nepozdava ale nakoniec dobre, lebo je to izba rozdelena na 2 a mame tam len 2 baby z ameriky takze ok.stvrtok netriafame tu kvaldu ale to som uz pisal vyssie.obidvaja sme boli vnutri len za 1000 takze ziadna tragedia.Piatok mame teda volny tak ideme okukovat okolo 4 do cardu zaciatok Main eventu.okolo 6 vyrazame styria do prave otvaraneho Concorde card casina na otvaraci turnaj.
BLAMAZ V CONCORDE
O tomto turnaji sa dozvedame den predtym od kamosa,lebo aj ked som si checkoval pre istotu este doma ine kasina a turnaje v Prahe tak o tomto ani len pol slova nikde.propagacia ako ma byt :shock: az 5 minut pred prichodom si uvedomujem ze som asi v prdeli kedze som v Prahe suverenne bez obcianskeho a tak ratam s tym ze ma tam ani neregnu.Nastastie ma na starosti prevadzku Rhys co kedysi byval v BA takze to bez problemov riesime kartickou poistenca.Takisto aj floor je znamy od nas a aj asi tristvrtina personalu.co sa prave personalu tyka tak sme sa vsetci zabavili viac ako na stand up comedy show.islo o to ze kompletne vsetci dealeri dealovali svoj vobec prvy turnaj :lol2: cize o situacie ako suverenne otocene mucknute karty,mucknute vitazne karty,neschopnost urcit vitaznu kombinaciu nebolo nudza.samozrejme pravy horror nastal ked boli nejake side poty.ak ich bolo viac ako 2 tak sa jedna hra s kludom pretiahla aj na 5-6 minut lol.no proste velke divadlo a komedia.jedine overlay cez 50K co concorde doplacal nechal ludi aspon ako tak kludnymi.ja som sa s turnajom suverenne rozlucil uz v prvom leveli ked mi najprv nevysiel 3barrel bluff do stredneho paru a potom som si po utg raise reraisoval 99 ked BTN autocall a povodny raiser fold.na flope 884 sa dostavame do allinu a chlapik obv 85 lol.este mu tam miestni borci zabuchali na stol to som skoro odpadol,este ze som mal uz v sebe 4 pohar sampanskeho a bral to easy.btw bol to 600CZK turnaj s GTD 75K.hralo to len 43 hracov.co sa tyka polohy tak je Concorde uplne mimo.mimo vsetkeho.hnusny komunisticky obchodny dom v prahe-stodulkach asi 15min autom od cardu.nikde ziadna reklama,tabula,banner proste nic.kebyze sa neopytame v druhej herni tak to nikdy nenajdeme.plus komedia s personalom,pri registracii dvaja pani co registrovali hracov v style ja diktujem ty zapisujes a tukas do compu jednym prstom a hladas pismenko 12 sekund a.k.a obvodne oddelenie PZSR račianska.za 15 minut stihli Pat a Mat regnut asi 4 ludi cize o stvrt na 8 floor hlasi ze si maju ludia sadnut a registraciu doriesia v priebehu turnaja :ROFL: no proste Concorde v Prahe zacal katastrofalne aj ked to bol len soft opening ako sme sa neskor dozvedeli.ale aby som len nekritizoval tak sampanske bolo vyborne a aj priestor a interier vymakany.asi najkrajsi aky som doteraz videl to klobuk dolu.

kedze nas zajtra caka side event a chceme byt poriadne odpocinuty tak okolo 12 ideme naspat do cardu kuknut,kupit liter fernetu,nejake pohulenicko volakto vytiahol a jeb ho na diskoteku do 4 rana :lol2: :lol2: no srandy kopec,vedel by som si tam takto zit aj kazdy den :D

SIDE EVENT

prichadzame do cardu okolo 4 a pchame do seba nejake bagety.celkovo co sa tyka servisu,jedla a napojov tak to bolo TOP! vsetko nealko pocas celych 4 dni v neobmedzenom mnozstve zadarmo,vecera vyborna,zakusky,ovocie,studene misy pocas celeho turnaja...no proste perfekt.kukame chvilu na stol s nasim konom na maine ked sa dozvedame co ten drbo z polska vyviedol 7castlovi.sick :bad:

no dobre takze o 5 sedim pri svojom stole a zacinam si obzerat hracov a pomaly si ich zaradovat.prvy level (30min) myslim vobec nehram aj ked nejake hratelne ruky boli ale casu dost a radsej sledujem ostatnych.myslim ze som bol len v 2 rovnakych akciach ked som raisoval z CO uz ani neviem co a dostal call od blindov.prvy raz sa BB nejak branil takze nic a druhy krat to beriem cbetom.stale som na tom istom.zato v druhom leveli (50/100) sa udiala velka vec.hrac na utg co raisoval v priemere kazdu druhu ruku na 2x BB sa nejak missclickol ked si nevsimol zmenu levelu a chcel opat raisnut ale hodil iba stovku takze call.utg+1 call,az po mna fold a ja na BTN AJs ktore si otvaram na 375. BB call UTG call UTG1 call.flop celkom usiel kedze triafam rovno ROYAL :poklona: vsetci traja check a ja si to ako najvacsi pan cbetujem :ROFL: 8-) UTG+1 call.hovorim si dobre,bud indukuje a chce ma floatnut alebo ho naozaj dobre trafilo.na turne mi to teda vysvetluje check/raisom.ja mu to moc nevysvetlujem kedze len callujem.trosku som mu to objasnil az ked po jeho frontbete na river palim raise pot.smutne folduje ale potom ako som mu ukazal ruku tak zacal hned po OOOOO a UUUUUU celeho stola dakovat panu bohu ze sa mu river nesparoval :D dva top pary mal a odovzdal mi slusnych 4K.to bolo asi prvy krat ked som sa s farbou a postupkou modlil za sparovanie na river :D co ma ale trosku mrzelo bolo ze to schytal pan ktoreho to naozaj fackovalo z kazdej strany ked prehraval monster ruky povacsinou na river a vyzeral uz po prvom leveli dost zufalo. po tejto ruke som sa isiel trosku ukludnit na bagetu a cigaretku takze som nevidel akciu na stole ale ked sa vraciam tak je tam zrazu z jedneho hraca short.celkovo bol stol super hratelny,po pravej strane som mal nita co hral asi jednu ruku z 20 cize ten ked dostal akciu tak sa dalo hovorit o zazraku,po pravej mladeho chalana co to vobec nezvladal,hral svoj prvy velky turnaj a bolo to dost vidiet,dalej semi rozumny poliak,za nim agresivny mlady chalan,potom pan co ho fackovalo,dalej 2 v pohode slovaci a za nimi dost dobry asi reg co ownoval cely stol.

moc nehram,bud nemam s cim alebo su predomnou nejake akcie a som bez pozicie.dostavam 2x AA raz pot beriem cbetom do dvoch hracov a raz ked uz to vyzeralo ze stacknem hraca tak usiel.islo o slovaka co vyzeral ako barack obama a dostal sa nejakym sposobom na "short".tusim to bolo na 150/300 ked som si ich otvoril zo stredu na 750 a dostavam od neho reraise na 1600.ostava mu za ciarou asi 6K takze mu to palim vsetko ale nakoniec z toho s 99 vycuval.skoda.dalsia pekna akcia sa odohrala asi az level nato ked utg otvara na 850 ,slovak na utg+2 reraise na 2500.vsetci fold a ja na BB 99.rozmyslam asi minutu ci foldnut ale nakoniec sa rozhodujem pre 4bet 6,5K.vyzerali obaja rozumne takze dufam ze musia foldnut ked vidia ze som tam OOP natlacil skoro tretinu stacku.nakoniec ale sokujuco slovak hlasi call a ja citim ze je zle.stesticko ale zauradovalo a na flope A 9 5 ho celeho beriem, ked z prvej palim plnu a on call s AKs.po royali som bol nabudeny takze dalsia 9 na turne nemohla chybat.oh well dostavam sa zhruba na 40K co je bomba.chvilu nato prisla akcia na ktoru ale niesom moc hrdy a viem ze som ju dodrbal bez ohladu na vysledok.opat si najdem AA a otvaram na 1250 (300/600).na BTN sedi short co ma asi 6,5K a ten WTF len call??? no a na BB sedi akurat ten reg a ten ma insta pretaca na 3900.ja samozrejme namiesto toho aby som ho len coldcalloval pocujem ako zo seba ako dement hlasim allin...fakt netusim preco...proste som to nezvladol.shortstack to tam samozrejme sunie s 77 a BB po chvili folduje AQs. board obv x Q x A x cize by som z neho vytrieskal este mrte vela.cele zle.ale co bolo este horsie tak nam rusia stol a pre mna sa tym konci cely turnaj :(

po presadnuti som zahral totizto az 2 ruky za 160 minut.najprv si po hodine raisujem utg s 66 a neviem ci zo sucitu alebo sa fakt tak vsetci bali nedostavam akciu.po dalsich 20 minutach to uz nevydrzim a 3betujem z BTN CO raise naozaj neviem s cim.K7 alebo K9a prechadza mi to.dalej asi hodinu foldujem a uz do konca prveho dna ostava len jeden level.mam stack asi 25BB a stym rozhodne neplanujem hrat day2 takze som rozhodnuty to v prvej moznej chvili zaflipovat a bud sa DUpnut alebo kaslat nato.do ITM ostava asi 25 ludi.prvy spot:utg+1 raise ja 2 miesta za nim 66.pytam sa ho co on nato ked mu to shipnem...nemal som gule.druhy spot:hned ruka nato ten isty utg opat raise ja 88 a aj ked som si bol isty ze je teraz lepsi ako ruku predtym tak usudzujem ze teraz je ten spravny cas na flip.snapcalluje ma s AKs a samozrejme mu prisli kone rovno 2 keby mu bol jeden malo...takto sa skoncil moj side event.46/190.ideme este vybrakovat raut a bar a ideme na hostel...vylet to bol paradny co sa tyka zabavy a co sa tyka pokru tak...neviem.urobil som minimum chyb o ktorych viem,len proste naozaj sa hra poker velmi tazko bez kariet a ked niekomu nepride 3 hodiny jedna jedina hratelna ruka tak tazko vyhra turnaj ze ano.keby som ostal na povodnom stole tak ten by som uhral asi aj bez kariet.predsalen po pokri,royali a 3 ukazanych AA som mal celkom dobry imidz 8-) .ale celkovo sa mi hralo super je to fakt neporovnatelne s tymi turnajmi co hravam doma (resp. hraval som).

P.S: dnes sa otvara v BA concorde takze sa tam vidime.snad nepojdu cestou toho prazskeho :lol2:
Obrázok používateľa
popoBA

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!