PopoBA a.k.a psík čo nehryzie

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: PopoBA

Odoslaťod 7castle 27 Sep 2010 19:03

popoba napísal:plus komedia s personalom,pri registracii dvaja pani co registrovali hracov v style ja diktujem ty zapisujes a tukas do compu jednym prstom a hladas pismenko 12 sekund a.k.a obvodne oddelenie PZSR račianska.za 15 minut stihli Pat a Mat regnut asi 4 ludi

Toto je highlight ale aj celkovo fakt super report popo dost som sa zasmial :D :good:

JJ tiez som zabudol poznamenat ze servis bol na vysokej urovni, plus samozrejme floor/dealari std good.

A to AA to si fakt dost pohnojil, najma ak allin toho SS spravi reraise (co by tu tak bolo ak dobre ratam), tam to maz potom ideal, on shipne, BB nevie ale cokolvek spravi je to super pre teba, ak raisne mas ho celeho, ak flatne 5betnes AI a ak foldne mas rovnaky vysledok ako pri tvojom AI...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod tucniak 27 Sep 2010 20:39

popoba napísal:
...kupit liter fernetu,nejake pohulenicko volakto vytiahol a jeb ho na diskoteku do 4 rana :lol2: :lol2: no srandy kopec,vedel by som si tam takto zit aj kazdy den :D

ver mi nevedel.. :D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod yegon 27 Sep 2010 20:42

tucniak napísal:
popoba napísal:
...kupit liter fernetu,nejake pohulenicko volakto vytiahol a jeb ho na diskoteku do 4 rana :lol2: :lol2: no srandy kopec,vedel by som si tam takto zit aj kazdy den :D

ver mi nevedel.. :D

ale vedel - cely tyzden do konca svojho zivota :evil:
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod popoBA 28 Sep 2010 02:30

na jar sa tam stahujem takze potom povim ako sa veci maju :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod popoBA 28 Sep 2010 03:13

7castle napísal:A to AA to si fakt dost pohnojil, najma ak allin toho SS spravi reraise (co by tu tak bolo ak dobre ratam), tam to maz potom ideal, on shipne, BB nevie ale cokolvek spravi je to super pre teba, ak raisne mas ho celeho, ak flatne 5betnes AI a ak foldne mas rovnaky vysledok ako pri tvojom AI...

myslim ze este toto som si predtym stihol pozret a short nemohol spravit action raise,cize aj BB aj ja by sme museli len callovat jeho allin a ten reg si to myslim vsimol tiez.aj to asi trochu zavazilo ale aj tak napitchu zahrate ja viem...

jo aby som nezabudol tak boli sme kuknut dnes ten concorde teda.priestor pekny o to pokoj (aj ked v tej lokalite by som si vedel skor predstavit tovaren na vyrobu pervitinu a v tejto konkretnej budove sklad kradnutych aut) a aj struktura a hraci vyzerali byt naporadku,ziadny gambleri co si od automatu odskocia k pokru alebo olašaci co any broadways tlacia do AIPF ako je teraz ich najnovsia moda v 23jke ale hrat sme to nakoniec nehrali kedze nebol garant.to nam bolo vysvetlene tym ze je to tiez len soft opening ako v prahe a najprv tam chcu nalakat hracov.no ked myslia ze turnaje bez garantu je ta spravna cesta....nuz hadam vedia co robia no :D kazdopadne v sobotu je tam na programe NLTH vs. OMAHA HIGH mixed freezout turnaj takze to si urcite dam garant negarant.
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod Mareccc1 28 Sep 2010 04:54

Tu sobotu sa tam vidime urcite :)
Mareccc1

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/11 krát

Odoslaťod riki69 28 Sep 2010 08:18

7castle napísal:
popoba napísal:plus komedia s personalom,pri registracii dvaja pani co registrovali hracov v style ja diktujem ty zapisujes a tukas do compu jednym prstom a hladas pismenko 12 sekund a.k.a obvodne oddelenie PZSR račianska.za 15 minut stihli Pat a Mat regnut asi 4 ludi

Toto je highlight ale aj celkovo fakt super report popo dost som sa zasmial :D :good:

Tak toto je asi ich standard. V BA registroval iba jeden pan, dvaja nanho dozerali. Registracie prekladali restartom pocitaca lebo nefungovala web kamera, ktorou si nas fotili. Tempo velmi podobne prazskemu. Skoro som to vzdal uz pri vchode.
To bola najhorsia cast. Ostatne v pohode. Dealeri boli pomalsi a robili chyby ale s tym treba prvy den ratat.
Chystaju aj vacsie turnaje s online kvaldami a vraj bude aj kvalda na EPT Wien.
riki69

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 2 krát/2 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 28 Sep 2010 09:07

No v tom Concorde som bol, registracia otrasna, ten pan asi prvykrat videl PC. Prisiel som o 18.50, tam niekto este vysaval a niekto vrtal do steny 8-) proste rakusania.... pytam sa jednej pani, vysvitlo, ze nejakej manazerky, ze kedy to zacina a ona: Bitte?
Turnaj mal zacinat o 19.00. ked sme o 20.00 boli regnuti 10, vzdal som to a smer cash game.
Priestory na urovni, dealeri jak vajce vajcu, ale najdolezitejsie su turnaje, tak som zvedavy.....
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 28 Sep 2010 23:34

riki69 napísal: Tempo velmi podobne prazskemu. Skoro som to vzdal uz pri vchode.

no never tomu.tu to islo pomaly ale aj tak asi 4x rychlejsie ako v prahe :D
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 30 Sep 2010 13:48

par fotoz z praglu.vnutri sa fotit nesmelo.

Obrázok

moj spolubojovnik lacored (zelena mikina) sa hrajka v concorde

Obrázok

pokrocila ranna hodina niekde na diskoteke.v popredi mlady chalan zo slovenska ivo barczi co nejak dal 17 miesto na side evente

Obrázok

moja malickost netusim kde netusim s kym netusim kedy :D
Obrázok používateľa
popoBA

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!