Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Re: Natoc so mnou komentovane video!

Odoslaťod josipjs 29 Sep 2010 20:05

ked sa postuje video tak sa minimalne pise Limit a c i jeto SH, FR, HU atd ... tak bolo by fajn aspon to napisat
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Re: Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]

Odoslaťod tucniak 29 Sep 2010 20:11

dakujem za pripomienku

nl5, 6max, P****Stars
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 29 Sep 2010 20:20

Veru, tucniak, pocuvaj josipjsa. On vie toho o videach vela! :-D

A great job, pane! :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 29 Sep 2010 21:27

Ja som rad ze si sa teda rozhodol to sem dat, snad sa najde niekto, kto najde v sebe odhodlanie si to pozriet :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod josipjs 29 Sep 2010 22:15

dzejkej napísal:Veru, tucniak, pocuvaj josipjsa. On vie toho o videach vela! :-D

A great job, pane! :)

joj ty :D uz ti chyba moj osobny trolling vsakze? :) staci poslat PM
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod sharkey 30 Sep 2010 08:58

thx za video, osvojil som si niektoré myšlienky.
Chcel by som sa poradiť, aký open range odporúčate na ulimitoch na MP, príp. EP.
Zaujala ma totiž veta , že ATs je z MP loose.
Môj open range z MP je teraz niečo ako 77+, AJo+, ATs+, KQ, QJs, JTs,
z EP je to 77+, AJs+, AQo+, KQs
sharkey

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 30 Sep 2010 09:43

sharkey napísal:Chcel by som sa poradiť, aký open range odporúčate na ulimitoch na MP, príp. EP.

Celkom rozumne default odporucania pre uNL su tu:
http://forumserver.twoplustwo.com/69/mi ... -a-676130/

Pozri si tam linky k jednotlivym poziciam.

sharkey napísal:Zaujala ma totiž veta , že ATs je z MP loose.

Aj mna :).

sharkey napísal:Môj open range z MP je teraz niečo ako 77+, AJo+, ATs+, KQ, QJs, JTs,
z EP je to 77+, AJs+, AQo+, KQs

Ono otvaracie range by mali v sulade s Tvojou postflop hrou. Neotvaraj nieco, co sa Ti nehra dobre. To je najdolezitejsie :). Zacat tight a postupne rozsirovat range s rastucimi skusenostami je uplne v pohode.

Ja mam z EP 22+, Axs, AJo+, KQo, lepsie SC, nejake suited broadways, ale ak su v pozicii hraci, co sa snazia robit problemy, tak otvaram viac tight. Ak su na blindoch fishky a v pozicii nejake nitky, tak aj o nieco viac loose. Etcetera, etcetera :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod tucniak 30 Sep 2010 10:57

dakujem za pripomineky, ATs samozrejme nie je az tak loose, ranges, ktore poslal JK, su fit, a aj odvovodnenie.
Je dobre mat urcity default- ono v tom videu za nami sedeli nitky, takze je to supergood open, lebo velmi casto foldnu.

Ak uz vsak callnu, tak casto s range, ktora nas dominuje.

Ono je vseobecne dobre mat nejaky zaklad a ten formovat na zaklade situacie na stole, hracov okolo, history, metagame..

ak su zanami lag hraci a casto nam robia zle, radsej sa napr tejto ruky vzdam, ak sa mi s nou zle calluje 3bet OOP a nasledne hra, pripadne ju nepovazujem vhodnu na 4bet bluff
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 30 Sep 2010 11:06

tucniak napísal:Ak uz vsak callnu, tak casto s range, ktora nas dominuje.

Nejak by som sa nebal toho, ze nas dominuju. Ak pride eso a sme proti nitke, tak nemyslim, ze mame nejaky problem. Proti nim nebudeme s tou rukou tahat value na viacerych streetoch a pohoda :). Ak mame ale Axs, oni callnu a eso nepride, tak mam overkartu + (backdoor) FD velmi casto a teda mame aj potencial vyfoldovat toho dost :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod buschle 30 Sep 2010 11:16

to K6o na CO open to je podla mna az moc loose na nl5 a asi aj na akomkolvek inom limite , s tym netrafis skoro nikdy nic na flope ani nejake backdoory ktore by si mohol barrelovat.
Ak je K6o dobre na CO tak potom 72o je na Btne nuts.

K9s sa mi viac paci 3bet pf , ako check callovat 3barrely na Khi boarde a aj ked to dokazes zahrat profitabilne na nl5 na vyssich limitoch sa to neda lebo superi ta po par Showdownoch odhalia a ta z toho vybareluju inokedy ,lebo uvidia ze tam v blindoch callujes K9s, KTo , JQo. ALe aj asi vo videu ste to mysleli mozno tak, ze tam treba udelit nejaku frekvenciu co ja viem z 5tich (2x foldnem, 2x 3betnem, 1x callnem). Neda sa asi povedat pri takomto type ruky ze to budem zakazdym hrat rovnako. Este lepsi pridad je asi KTs na bigblinde. To uz sa da hrat jemne ziskovo aj 3betom aj ch/callom asi proti vsetkym regom, ktory niesu od Hera omnoho lepsi.
Od stylu ako to zahrajem potom asi zavisi aj to kto mi to z toho buttonu otovril. Ak tam sedi kuchiki a ja mam K9s tak call je pre mna asi tak -50bb/100ruk ak tam sedi nejaky tagfish, ktory vzivote nespravil 3barrely ako bluff a ma CB turn 30% tak je to zas ine.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!