stakes: nl2-nl50
predstavujem si to tak, ze zaujemci poslu svoje videa (preferujem 30-40 minut a 4 stoly- nakolko vo videu budeme zrejme pauzovat jednotlive spoty a snazit sa zodpovedat otazky, resp rozvijat niektore koncepty, zda sa to ako adekvatna maximalna dlzka-vid nase video s JKom, chcel by som to vtesnat do pozeratelnej dlzky)
deadline: vid nizsie, nasledne prebehne vyber a nasledne sa uz s dotycnym dohodnem napr na icq
ja si nasledne vyberiem jedneho konkretneho cloveka (motivacne listy vitane!:D ), dohodnem si s nim cas, skusime co-to prejst a v pripade, ze to bude aj mat nejaku ucelenu informacnu hodnotu, spristupnime to verejne. V opacnom pripade skor len taky (nepodareny) akoze coaching
Zaujemcovia, ktori v loterii nevyhraju (
), zufat nemusia, je mozne, ze ak uploadnu svoje videa, tak sa ich ujmu aj niektori ini clenovia pokerportalu, resp minimalne napisu svoje postrehy. Ono aj pozriet si svoje vlastne video hned po tom, co dohrate, Vam moze dat celkom vela.deadline c.1 (ak nahodou mate zaujem, kludne piste do temy, linky na videa vsak mne do SS, dik): 20.9.2010
EDIT:
1. na nahravanie mozte pouzit camtasiu, ak nechcete ciernu, 30 dni je trial
2. z dufam pochopitelnych dovodov preferujem uzivatelov, ktori sa na fore dlhodobo pohybuju a maju aj adekvatny pocet prispevkov
3. Mat video s HM a statmi bude zrejme urcite prospesne pre riesenie tych/ktorych situacii
(ale nie je to nutna podmienka)EDIT 2:
prijate videa: Chlpo1989, matiapag, Kominak
EDIT 3:
tak video je mozne stiahnut TU (thx yegon za hosting)
ma to cca 120 Mb a nieco cez hodinku, poslednych par minut je uz ale len nejaky menej vyznamny dialog

) )