Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]

Odoslaťod tucniak 13 Sep 2010 17:17

Mal by som zaujem s niekym spravit komentovane video niektoreho z clenov fora. (ktory ma napr problemy so svojou hrou, struggluje, je even, nedaria sa mu shoty na vyssi limit atd..)

stakes: nl2-nl50
predstavujem si to tak, ze zaujemci poslu svoje videa (preferujem 30-40 minut a 4 stoly- nakolko vo videu budeme zrejme pauzovat jednotlive spoty a snazit sa zodpovedat otazky, resp rozvijat niektore koncepty, zda sa to ako adekvatna maximalna dlzka-vid nase video s JKom, chcel by som to vtesnat do pozeratelnej dlzky)

deadline: vid nizsie, nasledne prebehne vyber a nasledne sa uz s dotycnym dohodnem napr na icq

ja si nasledne vyberiem jedneho konkretneho cloveka (motivacne listy vitane!:D ), dohodnem si s nim cas, skusime co-to prejst a v pripade, ze to bude aj mat nejaku ucelenu informacnu hodnotu, spristupnime to verejne. V opacnom pripade skor len taky (nepodareny) akoze coaching :)

Zaujemcovia, ktori v loterii nevyhraju ( :ROFL: ), zufat nemusia, je mozne, ze ak uploadnu svoje videa, tak sa ich ujmu aj niektori ini clenovia pokerportalu, resp minimalne napisu svoje postrehy. Ono aj pozriet si svoje vlastne video hned po tom, co dohrate, Vam moze dat celkom vela.

deadline c.1 (ak nahodou mate zaujem, kludne piste do temy, linky na videa vsak mne do SS, dik): 20.9.2010

EDIT:
1. na nahravanie mozte pouzit camtasiu, ak nechcete ciernu, 30 dni je trial
2. z dufam pochopitelnych dovodov preferujem uzivatelov, ktori sa na fore dlhodobo pohybuju a maju aj adekvatny pocet prispevkov
3. Mat video s HM a statmi bude zrejme urcite prospesne pre riesenie tych/ktorych situacii :) (ale nie je to nutna podmienka)

EDIT 2:
prijate videa: Chlpo1989, matiapag, Kominak

EDIT 3:
tak video je mozne stiahnut TU (thx yegon za hosting)
ma to cca 120 Mb a nieco cez hodinku, poslednych par minut je uz ale len nejaky menej vyznamny dialog :)
Naposledy upravil tucniak dňa 18 Sep 2010 12:28, celkovo upravené 4 krát.

Za tento príspevok od tucniak poďakovali - 2:
___Mortylen___, Chlpo1989
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Re: tucniak's busto-trip

Odoslaťod nelz0n 13 Sep 2010 17:22

napisem baconovi cez 2+2, mozno sa ti ozve ;)

btw mozem odporucit vsetkym co zacinaju a nedari sa im dostat vyssie v tychto limitoch, ze by kazdy takyto offer mali brat vsetkymi desiatimi, hlavne ked to je absolutne free ...
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Re: Natoc so mnou komentovane video!

Odoslaťod josipjs 13 Sep 2010 18:23

co mam pouzit na narhanie vydea? Camtasia ak si dopbe pametam free nebola a neche sa mi momentalne behat po ruskych strankach
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod kubo251 13 Sep 2010 18:36

nevadi ked to bude bez HM ? :fish:
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod matiapag 13 Sep 2010 18:49

ja chceeeeeeeem!!!! mam camtasiu, mam aj serial v nej cize to je cool. Troska problem mam s ukladanim videa v pozadovanom rozliseni, ale to by sme snad nejako vyriesili.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod mino_o 13 Sep 2010 19:30

hm no hadam skusim, kedze moja nl50 je fakt najhorsia na svete a nl30 ma uz grindit nebavi.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod emjayko 13 Sep 2010 21:14

ja chci takyyyyyyyyyyy.... ale neviem ci budem schopny volaco natocit lebo mam comp stary kšunt a ked tam pustim hm a camtasiu a 4stoly tak to ten deda nevzlada kazdopadne to este vyskusam...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod slemo69 14 Sep 2010 02:16

velka vdaka tucniakovi za ochotu, ze sa na nieco taketo podujal. Ono si myslim ze je aj celkovo good idea spravit nejaky thread, kde by sme my ''slabsi'' pokristi (ja som napr. Uz 3/4 roka uvazneny na nl 10 a nedokazem ho beatovat) postovali svoje videa a navzajom si ich komentovali. Kazdy by sa dacomu priucil, niekto by sa poriadne nasmial a celkovo by to bolo pre vsetkych plus (aspon dufam 8)) )
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Sep 2010 09:24

OFFTOPIC:

slemo69 napísal:Ono si myslim ze je aj celkovo good idea spravit nejaky thread, kde by sme my ''slabsi'' pokristi (ja som napr. Uz 3/4 roka uvazneny na nl 10 a nedokazem ho beatovat) postovali svoje videa a navzajom si ich komentovali. Kazdy by sa dacomu priucil, niekto by sa poriadne nasmial a celkovo by to bolo pre vsetkych plus (aspon dufam 8)) )

No je sekcia na fore "Videa z hrania pokru" a tam mozu hraci postovat svoje videa a ini sa im na to pozru :). Ak by to bolo vsetko v jednej teme, tak to bude casom velmi neprehladne. Nova tema na kazde video - nemiesaju sa analyzy roznych videii spolu a link sa nachadza v prvom prispevku :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 14 Sep 2010 14:52

tak prve video je na svete, od Chlpa :)
keep them coming :pokerface:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Ďalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!