Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]
Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]
Mal by som zaujem s niekym spravit komentovane video niektoreho z clenov fora. (ktory ma napr problemy so svojou hrou, struggluje, je even, nedaria sa mu shoty na vyssi limit atd..)
stakes: nl2-nl50
predstavujem si to tak, ze zaujemci poslu svoje videa (preferujem 30-40 minut a 4 stoly- nakolko vo videu budeme zrejme pauzovat jednotlive spoty a snazit sa zodpovedat otazky, resp rozvijat niektore koncepty, zda sa to ako adekvatna maximalna dlzka-vid nase video s JKom, chcel by som to vtesnat do pozeratelnej dlzky)
deadline: vid nizsie, nasledne prebehne vyber a nasledne sa uz s dotycnym dohodnem napr na icq
ja si nasledne vyberiem jedneho konkretneho cloveka (motivacne listy vitane!:D ), dohodnem si s nim cas, skusime co-to prejst a v pripade, ze to bude aj mat nejaku ucelenu informacnu hodnotu, spristupnime to verejne. V opacnom pripade skor len taky (nepodareny) akoze coaching
Zaujemcovia, ktori v loterii nevyhraju ( ), zufat nemusia, je mozne, ze ak uploadnu svoje videa, tak sa ich ujmu aj niektori ini clenovia pokerportalu, resp minimalne napisu svoje postrehy. Ono aj pozriet si svoje vlastne video hned po tom, co dohrate, Vam moze dat celkom vela.
deadline c.1 (ak nahodou mate zaujem, kludne piste do temy, linky na videa vsak mne do SS, dik): 20.9.2010
EDIT:
1. na nahravanie mozte pouzit camtasiu, ak nechcete ciernu, 30 dni je trial
2. z dufam pochopitelnych dovodov preferujem uzivatelov, ktori sa na fore dlhodobo pohybuju a maju aj adekvatny pocet prispevkov
3. Mat video s HM a statmi bude zrejme urcite prospesne pre riesenie tych/ktorych situacii (ale nie je to nutna podmienka)
EDIT 2:
prijate videa: Chlpo1989, matiapag, Kominak
EDIT 3:
tak video je mozne stiahnut TU (thx yegon za hosting)
ma to cca 120 Mb a nieco cez hodinku, poslednych par minut je uz ale len nejaky menej vyznamny dialog
stakes: nl2-nl50
predstavujem si to tak, ze zaujemci poslu svoje videa (preferujem 30-40 minut a 4 stoly- nakolko vo videu budeme zrejme pauzovat jednotlive spoty a snazit sa zodpovedat otazky, resp rozvijat niektore koncepty, zda sa to ako adekvatna maximalna dlzka-vid nase video s JKom, chcel by som to vtesnat do pozeratelnej dlzky)
deadline: vid nizsie, nasledne prebehne vyber a nasledne sa uz s dotycnym dohodnem napr na icq
ja si nasledne vyberiem jedneho konkretneho cloveka (motivacne listy vitane!:D ), dohodnem si s nim cas, skusime co-to prejst a v pripade, ze to bude aj mat nejaku ucelenu informacnu hodnotu, spristupnime to verejne. V opacnom pripade skor len taky (nepodareny) akoze coaching
Zaujemcovia, ktori v loterii nevyhraju ( ), zufat nemusia, je mozne, ze ak uploadnu svoje videa, tak sa ich ujmu aj niektori ini clenovia pokerportalu, resp minimalne napisu svoje postrehy. Ono aj pozriet si svoje vlastne video hned po tom, co dohrate, Vam moze dat celkom vela.
deadline c.1 (ak nahodou mate zaujem, kludne piste do temy, linky na videa vsak mne do SS, dik): 20.9.2010
EDIT:
1. na nahravanie mozte pouzit camtasiu, ak nechcete ciernu, 30 dni je trial
2. z dufam pochopitelnych dovodov preferujem uzivatelov, ktori sa na fore dlhodobo pohybuju a maju aj adekvatny pocet prispevkov
3. Mat video s HM a statmi bude zrejme urcite prospesne pre riesenie tych/ktorych situacii (ale nie je to nutna podmienka)
EDIT 2:
prijate videa: Chlpo1989, matiapag, Kominak
EDIT 3:
tak video je mozne stiahnut TU (thx yegon za hosting)
ma to cca 120 Mb a nieco cez hodinku, poslednych par minut je uz ale len nejaky menej vyznamny dialog
Naposledy upravil tucniak dňa 18 Sep 2010 12:28, celkovo upravené 4 krát.
- Za tento príspevok od tucniak poďakovali - 2:
- ___Mortylen___, Chlpo1989
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Re: tucniak's busto-trip
napisem baconovi cez 2+2, mozno sa ti ozve
btw mozem odporucit vsetkym co zacinaju a nedari sa im dostat vyssie v tychto limitoch, ze by kazdy takyto offer mali brat vsetkymi desiatimi, hlavne ked to je absolutne free ...
btw mozem odporucit vsetkym co zacinaju a nedari sa im dostat vyssie v tychto limitoch, ze by kazdy takyto offer mali brat vsetkymi desiatimi, hlavne ked to je absolutne free ...
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Re: Natoc so mnou komentovane video!
co mam pouzit na narhanie vydea? Camtasia ak si dopbe pametam free nebola a neche sa mi momentalne behat po ruskych strankach
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
nevadi ked to bude bez HM ?
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
ja chceeeeeeeem!!!! mam camtasiu, mam aj serial v nej cize to je cool. Troska problem mam s ukladanim videa v pozadovanom rozliseni, ale to by sme snad nejako vyriesili.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
hm no hadam skusim, kedze moja nl50 je fakt najhorsia na svete a nl30 ma uz grindit nebavi.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
ja chci takyyyyyyyyyyy.... ale neviem ci budem schopny volaco natocit lebo mam comp stary kšunt a ked tam pustim hm a camtasiu a 4stoly tak to ten deda nevzlada kazdopadne to este vyskusam...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
velka vdaka tucniakovi za ochotu, ze sa na nieco taketo podujal. Ono si myslim ze je aj celkovo good idea spravit nejaky thread, kde by sme my ''slabsi'' pokristi (ja som napr. Uz 3/4 roka uvazneny na nl 10 a nedokazem ho beatovat) postovali svoje videa a navzajom si ich komentovali. Kazdy by sa dacomu priucil, niekto by sa poriadne nasmial a celkovo by to bolo pre vsetkych plus (aspon dufam ) )
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
OFFTOPIC:
No je sekcia na fore "Videa z hrania pokru" a tam mozu hraci postovat svoje videa a ini sa im na to pozru . Ak by to bolo vsetko v jednej teme, tak to bude casom velmi neprehladne. Nova tema na kazde video - nemiesaju sa analyzy roznych videii spolu a link sa nachadza v prvom prispevku .
slemo69 napísal:Ono si myslim ze je aj celkovo good idea spravit nejaky thread, kde by sme my ''slabsi'' pokristi (ja som napr. Uz 3/4 roka uvazneny na nl 10 a nedokazem ho beatovat) postovali svoje videa a navzajom si ich komentovali. Kazdy by sa dacomu priucil, niekto by sa poriadne nasmial a celkovo by to bolo pre vsetkych plus (aspon dufam ) )
No je sekcia na fore "Videa z hrania pokru" a tam mozu hraci postovat svoje videa a ini sa im na to pozru . Ak by to bolo vsetko v jednej teme, tak to bude casom velmi neprehladne. Nova tema na kazde video - nemiesaju sa analyzy roznych videii spolu a link sa nachadza v prvom prispevku .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
tak prve video je na svete, od Chlpa
keep them coming
keep them coming
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.