Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]
Re: Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]
pochopitelne, kto iny
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:a o udrziavanie mojej mind v kondicii sa snazia aj ini ludia, za co som im vdacny
coskoro aj danovy urad
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
neeeh, to mam snad este nejakych par rokov k dobru ibaze by dovtedy prijali zakon o dani z online pokru
-
Parada chalani Hned co si vydychnem a dam sa dokopy, tak to pozriem
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
matiapag napísal:neeeh, to mam snad este nejakych par rokov k dobru ibaze by dovtedy prijali zakon o dani z online pokru
tfuj take veci ani nehovor... aj ked aspon by som za tento mesiac nemusel nic platit anyway videjko pekne len sa mi zda ze tucniak je majster sveta v skakani do reci trosku mi to vadilo aj mati bol z toho tusim nejaky zaskoceny aj ked samozrejme chapem ze tucniak chcel toho vysvetlit co najviac... ale inak super chvalim obidvoch, tucniak ma odobmna karmu zato ze ma chut a ochotu pracovat s ´´mladezou´´
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Hej, aj ja som si to vsimol, ked som to potom pozeral, ale napriek tomu som to postol, ze nejaka value tam je.( i ked je to zial rusivy faktor:( )
Pri pripadnych niekedy -mozno-buducich kuskoch podobneho razenia sa pokusim s tym nieco urobim a davat si viac pozor.
Ja inak vseobecne dost rychlo brblem takze som sa sustredil hlavne na to, aby som hovoril aspon ako tak pomaly a dalo sa mi vobec rozumiet..
Pri pripadnych niekedy -mozno-buducich kuskoch podobneho razenia sa pokusim s tym nieco urobim a davat si viac pozor.
Ja inak vseobecne dost rychlo brblem takze som sa sustredil hlavne na to, aby som hovoril aspon ako tak pomaly a dalo sa mi vobec rozumiet..
Naposledy upravil tucniak dňa 30 Sep 2010 20:21, celkovo upravené 1 krát.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no ono mi troska blbol skype, vsak si pocul. niekedy prisiel ku mne jeho speech troska neskor, a zas moj k nemu tiez, cize potom sa stalo, ze sa tie linie prelinali/ostalo dlhsie ticho... ale ja som bol rad, ked ma tucniak zastavil a pokracoval radsej on, lebo zas tolko mudrosti som este nepojedol, ze by som tam hodinu hovoril o svojich vlastnych chybach som rad, ze sa pacilo, aj tucniak sa urcite potesi
-
tucniak napísal:Ja inak vseobecne dost rychlo brblem takze som sa sustredil hlavne na to, aby som hovoril aspon ako tak pomaly a dalo sa mi vobec rozumiet..
jj aj to som chcel pisat ze napr yegonove mtt videa sa daju pozerat aj dvojnasobnou rychlostou (no offense)zatial co teba ked zrychlim tak uz nestiham... ale tak to nepovazujem za chybu skor mam radsej ked je to take sviznejsie
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
ludia som jediny ktoremu to video nejde stiahnut a pozriet? viete niekto čo stým môžem mat prave som reinštalol WIN ale všetko som si naištalovla trochu to nechapem
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:ludia som jediny ktoremu to video nejde stiahnut a pozriet? viete niekto čo stým môžem mat prave som reinštalol WIN ale všetko som si naištalovla trochu to nechapem
Stiahni VLC, ctrl+N a zkopci URL-ko, co sa ti otvori po odkliknuti toho linku
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.