cercerBTS_SK devastation a rise-ups dufajme :-)
cercerBTS_SK devastation a rise-ups dufajme :-)
Kedze chtiac nechtiac moje VELMI obcasne prispevky su nie vzdy v spravnych temach (dzejkej asi vie), par slov, vysledky - ci dobre ci zle - ak budem mat potrebu - skusim postovat sem.
Nic od toho neocakavam, len aby v tom bol nejaky poriadok
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Re: cercerBTS_SK devastation a rise-ups dufajme :-)
cercerBTSSK napísal:Kedze chtiac nechtiac moje VELMI obcasne prispevky su nie vzdy v spravnych temach (dzejkej asi vie), par slov, vysledky - ci dobre ci zle - ak budem mat potrebu - skusim postovat sem.
heh...az teraz som si vsimol ze tvoj nick je cercer a nie cerber
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:heh...az teraz som si vsimol ze tvoj nick je cercer a nie cerber
hned prvy pozitivny nasledok toho, ze si vytvoril vlastny blog - ludia si precitali tvoje meno! ale nie, ja som rad, ked si ludia robia blogy, je to velmi prijemne citanie
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
len vacsinou tie blogy viac zapadnu ked su v sekcii blogy a ne v obycajnej diskusii ale sak JK presunie ze ano
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
DevilMayCry napísal:heh...az teraz som si vsimol ze tvoj nick je cercer a nie cerber
tak to je ale stale pozitivnejsie nez co sa stalo mne, ked som pol roka bol v tom ze nick usera nejsuzbrna na inom fore je nejsubuzna lebo som ho vzdy len preletel pohladom - az vcera som si vsimol ze som sa mylil
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:DevilMayCry napísal:heh...az teraz som si vsimol ze tvoj nick je cercer a nie cerber
tak to je ale stale pozitivnejsie nez co sa stalo mne, ked som pol roka bol v tom ze nick usera nejsuzbrna na inom fore je nejsubuzna lebo som ho vzdy len preletel pohladom - az vcera som si vsimol ze som sa mylil
az mi slzy vyhrkli
- cercerBTSSK
DevilMayCry napísal:cercerBTSSK napísal:Kedze chtiac nechtiac moje VELMI obcasne prispevky su nie vzdy v spravnych temach (dzejkej asi vie), par slov, vysledky - ci dobre ci zle - ak budem mat potrebu - skusim postovat sem.
heh...az teraz som si vsimol ze tvoj nick je cercer a nie cerber
budem sa snazit aby si si kvoli vysledkom zapamatal iba cercer
- cercerBTSSK
Plusovy bod za vytvorenie temy. Keby to bolo v spravnej casti fora, tak by si ale dostal dalsi!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ahoj,
mrzi ma ze sice po 3 rokoch supnem blog a nestiham updatovat, co by sa fakt patrilo.
Avsak po tazkych 3 mesiacoch (pracovnych) a aj rodinne presvedcovacich (to a nastastie tiez zadarilo kvoli profitu) sa nedari tak ako by som chcel.
Avsak veci sa menia k lepsiemu a ja az do pol.decembra by som mal byt menej busy a tym padom viac aktiny na PS.
Velmi kratky update mojej biedy:
- august 5 zivych turnajov vcitane EPT tallin, profit cca 350 USD..blbe/hour
- dost nevydarenych online PSW turnajov zvacsa 109RB atd...par strednych cashov atd..
- september - trosku lepsie, aj ked myslim cca 3 kvaldy dost natesno - RPS Egypt, Darwin NZ a CEBU Filipiny.
V posl.dvoch ked som finishol na na 3 mieste som sice cashoval zakazdym 500 USD - ale najma Darwin som mal smolu ked som v posl.troch vytocil KQ vs KJ a dolnicek hnusny dosiel
Momentalne sa sustredujem na par kvalifikacii, budem skusat asi Barcelonu, Vieden (aj ked skoda ze tam a hra iba o full package aj s hotelom a vreckovym, o co ja moc nemam zaujem) a skusim este tie Filipiny parkrat
mrzi ma ze sice po 3 rokoch supnem blog a nestiham updatovat, co by sa fakt patrilo.
Avsak po tazkych 3 mesiacoch (pracovnych) a aj rodinne presvedcovacich (to a nastastie tiez zadarilo kvoli profitu) sa nedari tak ako by som chcel.
Avsak veci sa menia k lepsiemu a ja az do pol.decembra by som mal byt menej busy a tym padom viac aktiny na PS.
Velmi kratky update mojej biedy:
- august 5 zivych turnajov vcitane EPT tallin, profit cca 350 USD..blbe/hour
- dost nevydarenych online PSW turnajov zvacsa 109RB atd...par strednych cashov atd..
- september - trosku lepsie, aj ked myslim cca 3 kvaldy dost natesno - RPS Egypt, Darwin NZ a CEBU Filipiny.
V posl.dvoch ked som finishol na na 3 mieste som sice cashoval zakazdym 500 USD - ale najma Darwin som mal smolu ked som v posl.troch vytocil KQ vs KJ a dolnicek hnusny dosiel
Momentalne sa sustredujem na par kvalifikacii, budem skusat asi Barcelonu, Vieden (aj ked skoda ze tam a hra iba o full package aj s hotelom a vreckovym, o co ja moc nemam zaujem) a skusim este tie Filipiny parkrat
- cercerBTSSK
uz ked som sa na to dal, tak postnem aj to s cim sa chvalit moc neda...
vcera minus csa 700 USD, vacsinou na kvaldach a s nimi suvisiace "ríbajz".
nakoniec trafena iba jedna kvalda do 530 USD, ale este jeden step caka - to je ta Barcelona., hoci som bol velmi deep v 2 turnajoch ale ako zvycajne to dopadlo nejak takto:
P****Stars Tournament #334010573, No Limit Hold'em
Buy-In: $50.00/$5.00 USD
2186 players
Total Prize Pool: $109300.00 USD
Tournament started 2010/10/06 21:00:00 CET [2010/10/06 15:00:00 ET]
Dear cercerBTS_SK,
You finished the tournament in 39th place. A USD 256.85 award has been credited to your Real Money account.
a bla bla bla...
P****Stars Tournament #334010493, No Limit Hold'em
Buy-In: $10.00/$1.00 USD
6172 players
Total Prize Pool: $61720.00 USD
Tournament started 2010/10/06 20:00:00 CET [2010/10/06 14:00:00 ET]
Dear cercerBTS_SK,
You finished the tournament in 129th place. A USD 74.06 award has been credited to your Real Money account
a podobne...
Tak ci tak hodlam premenit ten 500 USD ticket na realny package a ak to nevyjde, tak to skusim znova...
A popritom opat budem presvedcovat kamarata sachistu, ze ist all in s AQ v SNG v prvom leveli blindov je blbost, mozno sa mi to podari
vcera minus csa 700 USD, vacsinou na kvaldach a s nimi suvisiace "ríbajz".
nakoniec trafena iba jedna kvalda do 530 USD, ale este jeden step caka - to je ta Barcelona., hoci som bol velmi deep v 2 turnajoch ale ako zvycajne to dopadlo nejak takto:
P****Stars Tournament #334010573, No Limit Hold'em
Buy-In: $50.00/$5.00 USD
2186 players
Total Prize Pool: $109300.00 USD
Tournament started 2010/10/06 21:00:00 CET [2010/10/06 15:00:00 ET]
Dear cercerBTS_SK,
You finished the tournament in 39th place. A USD 256.85 award has been credited to your Real Money account.
a bla bla bla...
P****Stars Tournament #334010493, No Limit Hold'em
Buy-In: $10.00/$1.00 USD
6172 players
Total Prize Pool: $61720.00 USD
Tournament started 2010/10/06 20:00:00 CET [2010/10/06 14:00:00 ET]
Dear cercerBTS_SK,
You finished the tournament in 129th place. A USD 74.06 award has been credited to your Real Money account
a podobne...
Tak ci tak hodlam premenit ten 500 USD ticket na realny package a ak to nevyjde, tak to skusim znova...
A popritom opat budem presvedcovat kamarata sachistu, ze ist all in s AQ v SNG v prvom leveli blindov je blbost, mozno sa mi to podari
- cercerBTSSK
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.