Ako vybrat $ z fake accountu na P****Stars?

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Ako vybrat $ z fake accountu na P****Stars?

Odoslaťod matiapag 03 Okt 2010 13:50

V prvom rade Vam vsetkym (co ste o tom doposial nevedeli) oznamujem, ze fake account tam mam kvoli tomu, ze nemam este 18. Mozno si pomyslite, ze potom nemate dovod mi pomoct, vsak som vlastne podvadzal, alebo ze poker este nie je pre mna alebo daco podobne. Chcel by som Vam teda vysvetlit moju situaciu:

V marci som sa zacal zaujimat o online poker trosku viac, skusal som si poslat 50$ z pokerstrategy, ale vzdy chceli odomna ID check. Ked som svoje pokusy vzdal, na PS accounte, ktory mal sluzit ako jedno z miest, kde mi tych 50$ malo prist, sa mi objavilo zrazu 5$. Vysvitlo z toho, ze to bola nejaka promo akcia alebo cosi podobne, nestazoval som sa. Skusil som teda troska s tymi 5$ daco zahrat, a dnes budujem BR na NL10. O tom, ze si tie peniaze nebudem moct vybrat prirodzenou cestou, som sa dozvedel iba pred nedavnom. Dnes uz mam ale pomerne dost informacii a v skutocnosti mi prichadzaju na rozum iba same sci-fi moznosti :) Tu su metody, ktore by teoreticky nemali fungovat:
1. prevod na bankovy ucet - P****Stars mi automaticky nastavi meno, ktorym by ten ucet mal disponovat, cize to nepojde.
2. vyber cez nejaku internetovu penazenku - skusal som sa pozriet, ako to vyzera na moneybookers. Teoreticky by slo vytvorit fake moneybookers account, z ktoreho sa daju poslat $ na hociktory iny MB (ktory by uz bol realny na niekoho z rodiny), lenze z moneybookers treba depositnut najskor tych 10$ tusim najskor (ktore tam musim nejako dostat) a az potom sa da vyberat. A v podmienkach ma moneybookers, ze si tam viem poslat peniaze iba z uctu s takym menom, ako mam na moneybookers :(
3. money transfer inemu hracovi na PS - to by malo ist podla mojich informacii, ale tie peniaze sa nedaju instantne cashoutnut, PS tvrdi, ze tie peniaze su urcene na hranie a namiesto cashoutu ich odosle spat na povodny account.

Kedze nemam s tymito vecami tolko skusenosti, bol by som strasne rad, ak by sa nasiel niekto, kto by mi s tym pomohol. Ak uz tie peniaze z PS dostanem, tak real account nebude problem spravit. Chcem sa hlavne vyhnut nejakej komunikacii so supportom, ktory by teoreticky mohol chciet overenie identity, co je pravdaze nemozne.

Cize ma napadaju tieto moznosti:
1. poslat z nejakeho real moneybookers accountu peniaze na ten fake (s rovnakymi udajmi ako su na P****Stars accounte), depozitnut tu minimalnu hodnotu a nasledne vsetko vybrat.
2. poslat cely BR niekomu, kto na PS hra pravidelne. Ten niekto by ale musel hrat vyssi limit ako ten moj, aspon NL10 teda, pretoze on by musel najskor cashoutnut, potom prijat moj BR a nasledne mi ten cashout (ktory by mal byt obv vo velkosti mojho BR) poslat na moj bankovy ucet.

Ak ma niekto nejake ine riesenie, resp. by bol ochotny mi pomoct (ci uz poskytnutim niektoreho z vyssie uvedenych uctov), tak prosim, nech sa ozve. Nechcem o tie peniaze prist, chcem uz mat oficialny real account. Takto mi je zle uz len pri pomysleni, ze tie peniaze nikdy neuvidim a pritom som nikoho nechcel oklamat, iba som skusil, ci tie peniaze bez overenia ID z pokerstrategy poslu. Kedze neposlali, nic som dalej neskusal a P****Stars mi tych 5$ poslali bez mojho vedomia. Tiez som na zaciatku nevedel, ze sa mi az takto podari ten BR zveladit.

Dakujem vsetkym, ktori prejavia ochotu pomoct mi v tejto krizovej situacii :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Re: Ako vybrat $ z fake accountu na P****Stars?

Odoslaťod Chlpo1989 03 Okt 2010 14:25

Mozme to vyskusat tak, ze mi to posles na moj account na PS a skusim to vybrat na MB. Ked nic ine, tak sa mi to vrati naspat a poslem ti ich... Aspon mozeme jednu moznost 100% vylucit :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Daavye 03 Okt 2010 14:34

Osobne mam zkusenost s prvni navrhovanou moznosti. Vsechno problehlo v poradku. Jen si davej pozor na datum narozeni. Pri prevodu z MB na MB chteji pro kontrolu uvest datum narozeni, ktere si zadaval pri registraci.
Obrázok používateľa
Daavye

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 03 Okt 2010 14:36

Tak zatial som skusil ten money transfer s chlpom. A co tym myslis, ze mas osobne skusenosti? Robil si to aj s fake accountom? Ci iba s realnym? Datum narodenia sa zhoduje vsade, aj ho mam poznaceny, cize na tom by ma nachytat nemuseli :) Ak ale bude uspesny tento transfer, tak potom nic take nebude potrebne :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 03 Okt 2010 14:37

Chlpo1989 napísal:Mozme to vyskusat tak, ze mi to posles na moj account na PS a skusim to vybrat na MB. Ked nic ine, tak sa mi to vrati naspat a poslem ti ich... Aspon mozeme jednu moznost 100% vylucit :)

To je zbytocne. Treba to urobit opacne a najprv si vybrat sumu, ktoru Ti matiapag posle a az potom Ti odosle on tie prasule, ked Ti schvalia vyber. Potom uz PS nemoze nic urobit. Ak to urobis opacne, tak Ti vyber zamietnu.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 03 Okt 2010 14:41

dzejkej napísal:To je zbytocne. Treba to urobit opacne a najprv si vybrat sumu, ktoru Ti matiapag posle a az potom Ti odosle on tie prasule, ked Ti schvalia vyber. Potom uz PS nemoze nic urobit. Ak to urobis opacne, tak Ti vyber zamietnu.

ano, tak som to myslel aj ja. predpokladam vsak, ze Chlpo tam nema ziadne $, kedze hrava inde. Ale takto to naozaj budeme moct aspon uplne vylucit. Potom by som ale musel najst ineho spolahliveho cloveka, ktory na PS ma account aspon s takym obnosom, ako je moj BR. (cca 190$ FYI). Napada ta niekto? :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 03 Okt 2010 15:12

matiapag napísal: Napada ta niekto? :)

Kaktus?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod TomMolivan 03 Okt 2010 15:13

Čo sa týka metódy PS transfer+cashout, tak tá formulka že "peniaze z transferu majú byť určené na hranie" v praxi znamená, že stačí urobiť pár FPP a môžeš odtiaľ vyberať koľko sa ti zachce.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod matiapag 03 Okt 2010 15:23

TomMolivan napísal:Čo sa týka metódy PS transfer+cashout, tak tá formulka že "peniaze z transferu majú byť určené na hranie" v praxi znamená, že stačí urobiť pár FPP a môžeš odtiaľ vyberať koľko sa ti zachce.

are you sure, mister? netreba napriklad nahrat ja neviem kolko vela tych fpp?
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 03 Okt 2010 15:24

matiapag napísal:
TomMolivan napísal:Čo sa týka metódy PS transfer+cashout, tak tá formulka že "peniaze z transferu majú byť určené na hranie" v praxi znamená, že stačí urobiť pár FPP a môžeš odtiaľ vyberať koľko sa ti zachce.

are you sure, mister? netreba napriklad nahrat ja neviem kolko vela tych fpp?

"pár" je aj 200 :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Ďalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!