emjayko napísal:DevilMayCry napísal:...nepaci sa mi to z viacerych dovodov: napr. ci chces alebo nechces tak ide o prachy, a i ked uznavam poker skor ako skill hru tak gamble a luck je vyraznou zlozkou hry a preto by tam neplnoleti ktori nie su zodpovedni za nic nemali co robit
devil podla teba sa nieco rapidne meni v zmyslani cloveka ked sa mu prepise cislo zo 17 na 18? podla mna nie vela krat sa stane ze 17 rocny chalan pristupuje k tomu ovela zodpovednejsie ako niekto starsi... ofc nie je to vzdy tak ale v podstate co sa stane? maximalne tak prehra 50 dolacov z pokerstrategy... ja osobne v tom problem nevidim ale neberiem ti tvoj nazor
...ked sa regujes do nejakej herne tak suhlasis s ich podmienkami. Cize ak si hrac pod 18 rokov porusujes podmienky a dopustas sa podvodu. Ja len nevidim rozdiel medzi porusenim pravidla napr. o mnohonasobnych uctoch, o vytvoreni nejakeho bota ktory bude hrat za mna a o tom ked porusim pravidlo plnoletosti....podvod ako podvod...
o tom ci je niekto rozumny v 17tich a niekto v 45tich je jasne ze nerozhoduje vek ale nejake pravidla su tak ich dodrzujme, ......potom sa ale necudujme ked sa z mnohych stran ozyvaju hlasy o zakazani pokru...ked chceme mat poker cisty tak sa tak spravajme a nedavajme argumenty tym ktori chcu silou mocou zakazat tuto hru.....
no a ci je taky rozdiel 17 a 18 rokov? skus spachat trestny cin ako 13 rocny a o rok neskor si to zopakuj ako 14 rocny a uvidime ci ten rok bude az taky irelevantny
btw...ked niekde udavam svoje osobne udaje a udavam ich nepravdivo tak sa mi zda ze je to tiez zlocin resp. priestupok alebo nieco take....