August-september.
Po nie prilis vydarenej dovolenke v Bulharsku(stratili sme pasy-avsak znamu aj s dcerou dohryzol na Krete tulavy pes,takze nam sa vlastne nic nestalo) som plny elanu zacal hrat,hned prvu nedelu,oddychnuty ma mybet privital-minus 1.100 $

,potom som mal par dni solidnych a zasa dalsia nedela po navrate zo Slovenska,dalsich minus cca 1.000 $.
Vtedy ked je to najviac fishy,tak ma to najviac facka.....
Cize celkovo na mybete za 869 hier-minus 2200 $,vdaka bonusu,rakebacku sa to vynulovalo a v pluse som skoncil asi 600 $ za rake race.
Nejake drobne som vyhral na stars,nieco mi vyhrali stakovani hraci,ale inak velka bieda.
September sa niesol v podobnom duchu,a hlavne na 50kach som fkn unlucky,minule sa mi ich podarilo prehrat tusim 10 v rade,skoro stale na 2-3 outy,resp. pushnem na bubble nuts ako AK ci JJ a super si najde esa...,ale vsetci regulari bezia zle,to 10 % fee na 6max DoN na i-pokri je zabijak.
Nakoniec som vdaka par drobnym trefam v mtt neskoncil az tak zle-931 hier,minus 600 $,kedze 600 $ mam bonus,tvori tentokrat moj zisk rakeback cca 1.600 a rake race zrejme 500 $,takze take zle to nebolo.
V oktobri sa chysta velke DoN promo,avsak ja sa nezucastnim,na popredne umiestnenie nemam sancu,bavil som sa s par hracmi a na top miesta bude potrebny 6 ciferny rake.
Okrem toho som zapocul o nejakych problemoch s bonusmi(zatial nic oficialne) a v oktobri zrejme nebudeme mat ani privatne rake race,takze som sa musel poobzerat po niecom inom.
Preto som sa rozhodol zacat hrat serioznejsie na stars.
Po zvykani si na soft a Table ninju na 10kach som presiel na 20.80 turbo DoN-y,momentalne hravam 20 stolov,ale planujem ist o malicko vyssie.
Zatial to nejde najhorsie,v septembri na stars po necelych 900 turnajoch som 1.000 $ plus.Je to dobre aj na psychiku vidiet v HM zelene cisla....
Co sa tyka live pokru,ako isto viete podarilo sa mi trafit tu kvaldu na Poker EM a uz som predal aj par percent.nejake volne este su,takze kto ma zaujem tu:http://www.pokergaming.cz/Forum/ThreadDetail/1557/Poker-EM,avsak rozmyslam ze dalsie % uz budem predavat s MU,predsa len cesta do kasina ma vyjde na 1 euro a zapocitat si musim jedlo a pitie a aj oblecenie co obnosim za 3 dni,predsa len je to ine ako sediet pri online v storocnych vytahanych teplakoch .
Ciele na oktober:
-dalej sa ucit anglictinu
-pozriet aspon 10 pokrovych videi
-analyza ruk vo wizzarde a na forach
-hrat dobre na live turnajoch(okrem poker EM sa este chystam na Mermaid challenge s bi 220 e koncom mesiaca v Montesine)
-online este neviem ako sa vyvinie situacia,ale chcem hrat 120 hodin
Uz som to niekde pisal,kupil som zene na Vianoce ako prekvapko 2dnovy vylet do Barcelony,urcite sa potesi,boli sme tam asi pred 8mimi rokmi,ale okrem Nou Campu sme dokopy nic nevideli,dokonca ani ten ich slavny nedokonceny kostol..
Co cert nechcel

,prave v ten vikend hra Barca doma s Bilbaom,aj tomu sa zena urcite potesi...