Ajov uNL blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Ajov uNL blog

Odoslaťod AjoPP1 08 Okt 2010 22:57

no nevidim to ale neva, spravim to cez origo HH a konvertor...
Tak dnesok celkom do pohody, plusovy vyse 5 BI/700 hands, ale este som asi neskoncil, chcem pockat do neskorsej hodiny kym sa ozrani vratia z krciem a budu hrat :D postnem nejake problematicke handy

1.
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (4 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

BB ($1.38)
UTG ($2.48)
Button ($1.49)
Hero (SB) ($2.31)

Preflop: Hero is SB with KObrázok, KObrázok
2 folds, Hero calls $0.01, BB bets $0.06, Hero calls $0.04

Flop: ($0.12) 8Obrázok, KObrázok, 10Obrázok (2 players)
Hero checks, BB bets $0.04, Hero raises to $0.08, BB calls $0.04

Turn: ($0.28) 9Obrázok (2 players)
Hero bets $0.25, 1 fold

Total pot: $0.28 | Rake: $0.01

Results:
Hero didn't show KObrázok, KObrázok.
Outcome: Hero won $0.27

Villainove staty zanedbatelne, vzorka asi 3 ruk.Chcem povedat, ze tato ruka ma daleko od mojej standardnej hry s pocket KK a trafenym setom na flope ale dneska som nedokazal zo ziadnych dobrych startovnych ruk vytiahnut tolko value kolko by som chcel, napr. cely stol limpuje ako o zivot a ked dostanem na BB AA tak vsetci fold atd :D Na turne som sa uz rozhodol prevziat iniciativu s tym ze keby ma 3betol tak skladam, keby callol tak river c/f

2.
Villain 53/53 na 20 hands
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

BB ($1.26)
UTG ($2.64)
MP ($2.86)
Hero (CO) ($6.14)
Button ($2.43)
SB ($2.09)

Preflop: Hero is CO with 10Obrázok, 10Obrázok
UTG bets $0.06, 1 fold, Hero raises to $0.18, 3 folds, UTG calls $0.12

Flop: ($0.39) 3Obrázok, 7Obrázok, JObrázok (2 players)
UTG checks, Hero bets $0.34, UTG raises to $0.88, Hero calls $0.54

Turn: ($2.15) 4Obrázok (2 players)
UTG checks, Hero checks

River: ($2.15) 5Obrázok (2 players)
UTG bets $1.58 (All-In), Hero folds

Total pot: $2.15 | Rake: $0.14

Results:
UTG didn't show
Outcome: UTG won $2.01

Co si mysliet o tom shove na riveri?? Ako som to mal zahrat? ked sa spatne pozeram na tuto ruku tak si myslim ze to bolo hrozne zahrate z mojej strany

3. villainove staty opat zanedbame kedze to bolo po 2 spolocnych handach

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

SB ($1.53)
BB ($2.26)
UTG ($2)
MP ($1.81)
CO ($2)
Hero (Button) ($2.33)

Preflop: Hero is Button with AObrázok, AObrázok
1 fold, MP calls $0.02, 1 fold, Hero calls $0.02, SB bets $0.04, 1 fold, MP calls $0.02, Hero raises to $0.16, 1 fold, MP calls $0.12

Flop: ($0.38) KObrázok, 6Obrázok, 8Obrázok (2 players)
MP checks, Hero bets $0.32, MP calls $0.32

Turn: ($1.02) 6Obrázok (2 players)
MP checks, Hero bets $1.85 (All-In), MP calls $1.33 (All-In)

River: ($3.68) JObrázok (2 players, 2 all-in)

Total pot: $3.68 | Rake: $0.24

Results:
Hero had AObrázok, AObrázok (two pair, Aces and sixes).
MP had KObrázok, 7Obrázok (two pair, Kings and sixes).
Outcome: Hero won $3.44

Spravil som dobre ze som to tam poslal na turne??KK som u neho vylucil podla jeho PF hry, skor som tipoval nejake to AK,QK,JK,A8,pripadne nejake SC, a na takom silne drawy turne mi to prislo ako dobra volba, povedal som si ze ked zlozi na moj AI tak to bude super, lebo pot bol 50BB, no mal som stastie ze zavolal s takou slabou rukou a prezil som river...
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod emjayko 08 Okt 2010 23:09

vsetky tri ruky su zle pred flopom a dalej sa snad nema ani cenu bavit
edit este ta druha dajme tomu pred flopom ak ma maly fold to 3bet ale na flope uz je urcite zla :D
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod AjoPP1 08 Okt 2010 23:17

Viem na co narazas, 2. ruku som chcel zahrat inak ako obvykle, a v 3. hm no teraz spatne neviem preco som to len limpol, s pocket aces v 90 pripadoch zo 100 otvaram z kazdej pozicie, ale tusim ze ten stol bol velmi limp/fold happy tak som chcel vytazit nieco z tej ruky, nechcel som len dead money
AjoPP1

Odoslaťod AjoPP1 08 Okt 2010 23:21

sam neznasam limpovanie, moje staty su 31/21 na 6max, a tych par percent z limpov je s nizkymi SC v late poziciach, ked mi jednoducho davaju super odds na call ;) a btw prave preto tu take ruky postujem, predsa nebudem tu davat standard play ruky ku ktorym by sa ani nikto nevyjadril pretoze jednoducho je to standard play :)
AjoPP1

Odoslaťod emjayko 08 Okt 2010 23:28

a co takto sa drzat standard play a nevymyslat hluposti?
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Chlpo1989 09 Okt 2010 00:21

Nemozem si pomoct, ale vsetky tri ruky su zahrane presne tak, ako ich hravaju fishky. Samozrejme to myslim v dobrom :)

KK compl. zo SB. Skoda, ze super necheckol behind a nestackol ta na low boarde s dvoma parmi. Nikdy by si uz takuto hlupost nespravil :) ch/minr na flope. Ja tu foldujem TP, pretoze takto fishky hravaju monstre.

AjoPP1 napísal:Chcem povedat, ze tato ruka ma daleko od mojej standardnej hry s pocket KK a trafenym setom na flope ale dneska som nedokazal zo ziadnych dobrych startovnych ruk vytiahnut tolko value kolko by som chcel

Ano a prave preto zacneme vymyslat hluposti a odklanat sa od nasej hry. Ved "urcite mi to zas vsetci foldnu" :)

AA a KK len limpujes, ale s TT ides 3betovat. Dava ti to nejaky zmysel? V 3betovanom spote betnes takmer full pot a dostavas ch/r. Aku range tu bude mat super? Aky mas plan na turne?

h3 - limp/raise...co take by tam mohol chalan mat :) Takmer bet pot na flope a na turne v podstate scary karta, tak to tam rychlo pushnem, co ak ma draw...

AjoPP1 napísal:moje staty su 31/21 na 6max

Na akej vzorke? Myslis si, ze je v pohode hrat s takymito cislami?

Imo cele je to zle, nieco precitaj, popozeraj videa (zacat mozes s Yegonom) a uvidis, ze to co robis, bude aj davat zmysel :)

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Mathejs 09 Okt 2010 11:21

Ak si na stole, na ktorom nie je ziadna action, tak ho zmen ;) Dobra table selection je jedna z veci, ktore maju pozitivny dopad na tvoj winrate.

Je dolezite prejst si ruky po kazdej session a zamysliet sa, co by sa dalo zmenit, ale zaoberat sa winrateom za niekolko 100, niekolko 1000 ruk je nezmysel. Uznavam, ze vyherna session potesi. Ale daj si pozor, aby si si nemyslel, aky si uz dobry po vyhratych par sto rukach a potom vyplakaval po prehratych par rukach, ze kolko stastia maju dnes tie ryby zase a ako by bolo lepsie mat matny displej ako leskly - vobec sa koli tomu slnku nemozem koncentrovat a pod. (limpnes si AA a super na BB ta stackne s 27o na K27xx borde - kde je tu asi chyba ? ;) )

Povedz si, ze odohras napr. 10 000 ruk a potom tu postni graf a staty. Postni tu 2-3 ruky po kazdej session, Aj tie, o ktorych si myslis, ze su standard (okrem AA ai pf vs XY samozrejme), budes prekvapeny, co vsetko sa da v tvojej hre zdokonalovat (napr. bet sizing...)

A hlavne bud trpezlivy :)
GL!
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod AjoPP1 09 Okt 2010 12:02

Dik vsetkym za komenty. Uznavam ze z dlhodobeho hladiska urcite limpovanie s JJ+ nebude profitable, ani to nerobim, toto boli vcera vynimocne situacie. Po kazdom dni si prechadzam handhistory a prezeram si ruky na ktorych som vela stratil(aj tam kde som vela ziskal, ci to nebol odo mna lucky push alebo tak). A snazim sa aj table selectovat, nechcem sa bit s tight regmi obv :) Co som zatial zistli moj najvacsi leak je asi hra na turne. A tiez hra s nizkymi PP. OK postnem tu graf po dajme tomu 10000 hands. uvidime ako sa veci budu mat. zatial odhadom po asi 3-4k rukach(odhadom preto, lebo hud pouzivam poslednych 1000 hands) som 21 BI v pluse. Po dnesku tiez postnem nejake ruky.
Dneska by som rad postahoval nejake coaching videa, kedze budem mat dnes vyhodu neobmedzeneho netu :D Lebo v BA kde studujem mam zatial len obmedzeny "uberfast" mobilny internet :bad: Btw neveim ci by osm mal pozerat yegonove videa, predsa len vacsina moves z NL200 sa bude tazko aplikovat na NL2 :D
AjoPP1

Odoslaťod AjoPP1 09 Okt 2010 12:07

inak vcera som si dal shot na NL5, ktory ma dost mrzel, po par handach moja 9 high straight narazila na J high straight a hned som bol -1 pracne vybojovany BI. :D
AjoPP1

Odoslaťod matiapag 09 Okt 2010 12:35

AjoPP1 napísal:Co som zatial zistli moj najvacsi leak je asi hra na turne. A tiez hra s nizkymi PP.

S nizkymi PP je podla mna hra pomerne jednoducha. Ked sledujes implied odds a niekedy aj pot odds, tak si vies velmi rychlo zratat, ci je call profitable alebo nie. Tiez sa daju profitabilne otvarat takmer z kazdej pozicie a takmer pri kazdom stole a na scary boardoch zasa lahko zahadzovat. Imo sustred sa na tu postflop hru s ostatnymi handmi, PF sa snaz robit vsetko co najziskovejsie (nie nie a zas nie, limp s monster handou nemoze byt ziskovy. Proti fishkam vytiahnes vela valuze z ich horsich handov, ktore nechcu zahodit PF a potom hraju sposobom fit or fold, pricom TP no kicker je pre nich nuts. Na flop sa ti pozru tak ci tak, a cim viac penazi za to musia zaplatit, tym lepsie pre teba). Ak mas AA/KK, tak na NL2 chces dostat co najviac penazi do potu co najrychlejsie a limpovanie je obv kontraproduktivne.

AjoPP1 napísal:Btw neveim ci by osm mal pozerat yegonove videa, predsa len vacsina moves z NL200 sa bude tazko aplikovat na NL2

No ak si doteraz nejak velmi videa nepozeraval alebo necital knihy, tak na zaciatok to moze byt naozaj zbytocne pozriet si video z NL200. Ale ak uz mas zmaknute uNL videa, popripade pozeravas nejake lowstakes NL25/NL50, tak z NL200 videii od yegona si vies vziat naozaj vela value, okrem yegonovych najdes na fore napriklad aj video od Dzejkeja a Tucniaka, ktore je tiez vyborne ;)

:gl: vzdelavaj sa, studuj a citaj forum/postuj ruky ;) Je to to najlepsie, co pre svoju hru mozes urobit.
Naposledy upravil matiapag dňa 09 Okt 2010 12:37, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!