Ajov uNL blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Ajov uNL blog

Odoslaťod Chlpo1989 09 Okt 2010 12:36

AjoPP1 napísal:Btw neveim ci by osm mal pozerat yegonove videa, predsa len vacsina moves z NL200 sa bude tazko aplikovat na NL2 :D

Yegon spravil aj NL10 ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod AjoPP1 09 Okt 2010 12:59

Matiapag no nieco som precital, par videi som videl(napr. od Improvu) a tak. Urcite si este pozriem videa pokerportalistov. Ak viete odporucit nejaku literaturu pre micro stakes, uvitam :) Anglictina nie je problem :) Btw ja s nizkymi PP vacsinou otvaram z kazdej pozicie, no mozno na UTG by som 22, 33 zahodil pri velmi loose stole(hravam vylucne 6max). Ale aky board nie je scary pre 22-44? pokial netrafis set, tak bijes len velmi malo toho co ta docalluje. Este z pozicie su celkom hratelne, ale OOP to moze niekedy byt dost neprijemne.
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod matiapag 09 Okt 2010 13:13

AjoPP1 napísal: Ale aky board nie je scary pre 22-44? pokial netrafis set, tak bijes len velmi malo toho co ta docalluje. Este z pozicie su celkom hratelne, ale OOP to moze niekedy byt dost neprijemne.

Ved prave to robi ten hand velmi lahko hratelny :) a plati to aj pre 55-66, 77 uz z casu na cas moze byt overpair, ale tiez to nie je nejaka uzasna sila. Ked mas nizky par (especially OOP), tak set-minujes - trafis set=ideme hrat o stacky, netrafis set=nechcem dat ani cent naviac do potu. Na NL2 sa nedostanes do tough spotu ani v pripade, ze s 33 pride board A37sss, pretoze kvantum hracov ti tam posle cely stack s Ts+ a aj keby niekto mal nahodou flush, mas nanho 10 outov (co je viac ako v pripade FD), cize az na par vynimocnych situacii nezahodis set nikdy.

Co sa literatury tyka, tak velmi dobra je kniha The Poker Blueprint, potom este aj Easy Game (Volume I,II) a este mam precitanu aj knihu od cloveka co sa vola Ryan Fee (neviem to vysklonovat nijak rozumne :D). A velku databazu knih najdes tu.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod AjoPP1 09 Okt 2010 13:19

Ako ano je to easy ruka na hranie, ale nepaci sa mi koncept ze raise PF, missnuty flop=c/f :crazy: Inak velke diky za ten link, ten topic som si nikdy nevsimol, tak aspon budem mat co citat, aj ked neviem ci je dobry napad stiahnut si to, lebo to uz budem mat v skole fatalne leaky, hlavne ked mam na vyske 13 predmetov a kazdy tyzden musim citat 2 romany plus robit po kkt dalsich veci :o :bad:
AjoPP1

Odoslaťod matiapag 09 Okt 2010 13:40

AjoPP1 napísal:Ako ano je to easy ruka na hranie, ale nepaci sa mi koncept ze raise PF, missnuty flop=c/f

co myslis, kto bude davat na NL2 pozor na to, ake ruky cbetujes a ake ch/f-ujes? :) Mas tam take velke pole hracov, ze to ani nie je realne si vsimnut a na zaklade toho sa prisposobovat :) Ty ale mozes cbetnut napriklad ked mas 55, dorovna ta hrac na CO a flop pride Q83r, jeho to moc netriafa a casto ti tu foldne. To uz zavisi od konkretneho hraca, ze ako reaguje na cbety ;)

Tak ono tych knih je strasne vela, asi nikdy to nikdy neprecita cele, ale postupne si to citat je urcite dobre :) Hlavne sa zamyslat nad tym, co sa tam pise (ja napriklad citam iba takych 10-20 stran naraz, lebo sa snazim vnimat, ze co tym autor mysli). Pokial mas taky frmol v skole, tak to je iste lepsie si odlozit a radsej pozriet nejake videjko z casu na cas, tam mas pouzite vsetky koncepty pohromade a vznikaju tam nove situacie (nie modelove).
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Okt 2010 15:26

AjoPP1 napísal:Ako ano je to easy ruka na hranie, ale nepaci sa mi koncept ze raise PF, missnuty flop=c/f :crazy:

No ak sa Ti ten koncept nepaci, tak to mas dost problem. Je to ruka, ktora po missnuti nie je vhodna na multibarrelovanie, takze bud cbetujes na vhodnych texturach alebo jednoducho check/foldnes a nie je na tom nic zle. Limpovanie s PP moc dobre fungovat proti aspon trochu inteligentnym hracom nebude a bluffovanie s missnutym malym PP je velmi casto spew. Nie je nic zle ukazat, ze niektore flopy vies aj check/foldovat a aspon budu mat cbety o nieco vacsi respekt.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod AjoPP1 09 Okt 2010 21:38

No to ze sa mi nepaci neznamena ze nesuhlasim s tym ze je to tak asi najprofitabilnejsie :) prakticky som to doteraz hral tak ako ste mi poradili, ale nevedel som, ci neexistuje este nejaka efektivnejsia cesta ;) Inak tato rada mi dost pomohla, citim sa o dost istejsie v hre s nimi :good:
AjoPP1

Odoslaťod AjoPP1 10 Okt 2010 00:27

maly report z dneska:
Asi najhorsia session aku som kedy odohral. za dnesok celkovo -5BI, dneska ma valcovalo uplne vsetko. netrafil som ani jeden flop, a pokial som aj nieco trafil, tak ma zabil turn alebo river. len tak namatkovo co si pamatam kde som sa 1. krat stackol, dostal som pocket AA na btn a izoloval som limpera po mojej pravej ruke so statmi 75/6, ktory mal cbet 100, flop KKJ, villain check, ja bet, turn J, villain check, ja bet, river 8.zacal som mat podozrenie ze ci fakt nedrzi nuts ale rozhodol som sa to tam poslat, pretoze dotycny by ochotne calloval aj s 22, samozrejme otocil J8o alebo nieco podobne. :wall: bola to moja blbost ze som to neprekukol a river som mohol len checknut behind a aspon nieco usetrit :o
zajtra si radsej davam pauzu a venujem cas citaniu a sledovaniu nejakych videi :fish: :)
AjoPP1

Odoslaťod emjayko 10 Okt 2010 00:32

AjoPP1 napísal:zajtra si radsej davam pauzu a venujem cas citaniu a sledovaniu nejakych videi :fish: :)

good for you
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod AjoPP1 13 Okt 2010 13:53

to uz jake sick moves davaju na NL2 :shock:

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (5 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP ($1.60)
Button ($0.80)
Hero (SB) ($2)
BB ($2.06)
UTG ($6.78)

Preflop: Hero is SB with AObrázok, JObrázok
1 fold, MP calls $0.02, 1 fold, Hero bets $0.10, 1 fold, MP calls $0.08

Flop: ($0.22) 10Obrázok, AObrázok, 6Obrázok (2 players)
Hero bets $0.20, MP raises to $0.40, Hero calls $0.20

Turn: ($1.02) 6Obrázok (2 players)
Hero bets $0.50, MP raises to $1.10 (All-In), Hero calls $0.60

River: ($3.22) JObrázok (2 players, 1 all-in)

Total pot: $3.22 | Rake: $0.21
Main pot: $3.22 between MP and Hero, won by Hero

Results:
Hero had AObrázok, JObrázok (two pair, Aces and Jacks).
MP had KObrázok, 8Obrázok (one pair, sixes).
Outcome: Hero won $3.01

Ohladom mojho betsizingu, nebol moc odveci??? A staty na villaina som este v tu dobu nemal, nasa 2. spolocna ruka.
Turn som betol polku len kvoli tej 6, s tym ze river, pokial by mi nepolepsil, by som c/f zrejme, ale na jeho push som si povedal ze to uz doplatim a aspon zistim trochu jeho tendencie
AjoPP1

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!