Dokáže Michael Mizrachi pridať k svojmu víťazstvu na $50K Players Championship titul z WSOP Main Event 2010? Prinášame vám rozhovor, ktorý Michael ponúkol pre zahraničné médiá. Michael Mizrachi - $50K Players Championship Gratulujeme k prebojovaniu sa na finálový stôl Main Eventu. Určite to bola dlhá cesta od Day 1A. Ako je možné, že ste hrali práve tento hrací deň? Myslel som, že hráčske pole bude slabšie. Bol to deň po 4. Júli a myslel som, že veľa ľudí bude ešte unavených z osláv a zabávania sa noc predtým. Vedel som, že veľa profesionálov v tento deň hrať nebude. „Table selection“ je jedna z najdôležitejších vecí v pokri, vedel som, že keď budem mať dobrý začiatok, mohlo by to skončiť dobre. V treťom hracom dni ste mali najmenší stack z vašich troch bratov, nemali ste z toho zmiešané pocity? Vôbec nie, my sa navzájom podporujeme. Práve naopak, dodalo mi to sebadôvery, že sa dokážem aj ja dostať vyššie.
Nakoniec sa stalo niečo nevídané a všetci ste sa dostali do peňazí, mali ste nejaké stávky medzi sebou? Mal som stávky s Dannym a Ericom. Štyria bratia sa dostali do ITM, to už sa pravdepodobne nikdy nestane, je to skvelý úspech. Ja som sa len modlil, aby sa aspoň jeden z nás dostal na final table, našťastie som to bol práve ja, ale želal som si aby tam boli moji bratia so mnou. Všetci sme odviedli kusisko roboty na...
Zobraziť celý článok