No blizi sa koniec mesiaca,a uz doobedu som sa nudil,tak reku spisem nejaky report,avsak ako vravi prislovie,netreba robit ucet bez hostinskeho.
V oktobri som celkovo moc nehral,lebo na i-pokri bezi DoN rake race,co je vsak EV minus-stoly plne regov takmer 24 hodin denne,a na solidne prachy treba nahrat nezmysel.
Preto som zacal hravat 20kove dony na stars,zacal som pekne,ale postupne ROI klesal a momentalne je asi 1 %.
Zobral som aj hodinu coachingu,a este mam pripravenych asi 50 ruk na diskusiu,dam tomu este sancu,co je iste vsak,ze by som mal radikalne znizit pocet stolov(hram 22),hlavne vo faze "ucenia sa"-10 max dony som totiz nikdy poriadne nehral.
Takze mesiac vyzeral dost blede,nebyt cashu na 600 bounty v Badene,nejakych drobnych uluckovanych v live cash game pocas Poker EM,by to bolo naozaj slabe.
Avsak dnes sme mali moj oblubeny VIP freeroll,a pri tej prilezitosti som si vlozil 100 $ na mybet,ze si dam mtt session.
A zacali sa diat veci.
Najprv jeden FT v 20 $ freezoute za 127 $,sucasne som mal dalsie dva deep runy a aj vo VIPku som sa dostal do money.
Dokonca som sa dostal k peknemu stacku,avsak pan sa rozhodol callnut moj raise preflop a ch/r flop J93 s FD so 78o,samozrejme som ho s mojim AJ insta snapol,on vsak chytil runner runner flush.Wp sir.Bol by som treti v chipoch.Takze len minicash 50 $.
V 6500 gtd 10 $ rebuy som sa uz early dostal k chipom,nakoniec som mal uz v last 3 600k,superi spolu 400k,nieco som vsak odhodil,a s 20 BB raise/calloval push superagro supera,smolne mal JJ,ja TT,takze "len" 800 $,vitaz bral 2160 $...
Vynahradil som si to vsak v 30 $ 5k gtd freezoute,ktory som vyhral v "suchem triku",som mal pocas 5tich minut asi 4x monster AQ+ a vzdy bol super o nieco slabsi,a ked som vyhral aj chorvatsky flip(co mi prezradil pan vicemajster Europy Dragan Galic) AK vs AA,uz som vedel,ze si idem po prve miesto a po solid 1500 $.
Takze mam dokopy now na mybete 2.500 $.Good job.
Pustil som si este kvaldu na betfairi za 24 $ do 150 $ kvaldy na B**fair Viena open,ktoru som ako inak dal.
Samozrejme 4 turnaje na stars som odhadzal,lebo sa mi tam uz tradicne nedari-chystam sa to vsak prelomit v novembri.
Este mimochodom,vcera som bol na live 2 tables sng,hralo 20 ludi,tu v Badene,je to nejaky 70 eurovy turnaj organizovany istym casopisom,dvaja brali tiket do finale,a su uz aj ITM,samozrejme som to eazy dal
.
Zajtra sa este chystam na 220 e Mermaid challenge do Montesina,a samozrejme mesiac ukoncim v nedelu vo finalovom dni.
Co sa tyka stakovania,tak sa zrejme konci velmi plodna spolupraca,ak dotycny chce nech sa verejne prizna,ja som mu pomohol ziskat vlastny roll,a on mi naoplatku vyhral za 6 mesiacov asi 4k dolarov.
Cize diky a gl do buducnosti.
Na pokerstrategy som si dojednal dalsi staking,tak dufam,ze bude rovnako uspesny,nam BE hracom ani nic ine neostava...,len hladat niekoho sikovnejsieho,kto nam nieco zarobi.
Ciele na november si nedavam ziadne,sam este neviem co bude hrat a kde.
EDIT:na P*R vyhral marcosnv dokopy 9770 $,great job,ma moj respect,hlavne za prekonanie pomerne dlheho BE obdobia