Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod eraserSK 12 Okt 2010 19:32

yegon napísal:ta sprava hovori ze kabrhel, lamarca a palo vypadli a sandra este hra

skoda preskoda, tak holka to dobre prelozila....uvidime co sa stalo ked nam da reportik
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 12 Okt 2010 19:34

dobre tomu rozumiem ze SANDRA hra len 80km od mojho bytu?so sick! :O:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod palo1973 12 Okt 2010 20:04

out AK vs 88 pre all in,door card 8 vs Mr.Hellpi,rozbehol som sa good,vyhral som vacsie poty vs horyna aj dragan,potom som urobil chybu ze som sa dva krat pustil do hry s velmi kompetetnym finom,2x som 3betol JJ vs dementi napravo odo mna,A na flope a nakoniec flip vs fin

-len pre ilustraciu jeden z tych dvoch na boarde 9x494 doplatil horynov bet na river s J9 a na otazku preco neraisol povedal ze ma bad kicker,gute nacht
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod cidloo 13 Okt 2010 11:51

Ahoja, tak jsem uspesne docetl cely tvuj blog :)
Pro me zajimave postrehy z Videnske CG(pro me trochu mimo pac na live takto vysokou CG si netroufnu) ale bohuzel mi trochu chybi info z DONu, ktere me ted predevsim zajimaji, protoze si stale myslim ze se da jet nad 10% ROI pri cca 10 stolech i na 80d BI, ale je potreba nebyt v automat my card push/fold modu :) pripravil jsem si cca 20 hand typickych DON situaci, jeste si je potom asi projedu vsechny at neztracim cas ostatnich, trochu se to bije s nazorem SNG wizz, ale nekdy se mozna daji zahrat i EV- spoty, no chtel bych to s nekym probrat kdo uz ma neco odehrano, tak jestli budes mit chut a cas, skype oder ICQ :) nevim jestli spamovat tolik infa do poradny by bylo efektivni
cidloo

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 13 Okt 2010 12:11

-kludne to postni do sekcie pokerove partie,sng hands
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 30 Okt 2010 00:32

No blizi sa koniec mesiaca,a uz doobedu som sa nudil,tak reku spisem nejaky report,avsak ako vravi prislovie,netreba robit ucet bez hostinskeho.

V oktobri som celkovo moc nehral,lebo na i-pokri bezi DoN rake race,co je vsak EV minus-stoly plne regov takmer 24 hodin denne,a na solidne prachy treba nahrat nezmysel.
Preto som zacal hravat 20kove dony na stars,zacal som pekne,ale postupne ROI klesal a momentalne je asi 1 %.
Zobral som aj hodinu coachingu,a este mam pripravenych asi 50 ruk na diskusiu,dam tomu este sancu,co je iste vsak,ze by som mal radikalne znizit pocet stolov(hram 22),hlavne vo faze "ucenia sa"-10 max dony som totiz nikdy poriadne nehral.

Takze mesiac vyzeral dost blede,nebyt cashu na 600 bounty v Badene,nejakych drobnych uluckovanych v live cash game pocas Poker EM,by to bolo naozaj slabe.

Avsak dnes sme mali moj oblubeny VIP freeroll,a pri tej prilezitosti som si vlozil 100 $ na mybet,ze si dam mtt session.
A zacali sa diat veci.
Najprv jeden FT v 20 $ freezoute za 127 $,sucasne som mal dalsie dva deep runy a aj vo VIPku som sa dostal do money.
Dokonca som sa dostal k peknemu stacku,avsak pan sa rozhodol callnut moj raise preflop a ch/r flop J93 s FD so 78o,samozrejme som ho s mojim AJ insta snapol,on vsak chytil runner runner flush.Wp sir.Bol by som treti v chipoch.Takze len minicash 50 $.

V 6500 gtd 10 $ rebuy som sa uz early dostal k chipom,nakoniec som mal uz v last 3 600k,superi spolu 400k,nieco som vsak odhodil,a s 20 BB raise/calloval push superagro supera,smolne mal JJ,ja TT,takze "len" 800 $,vitaz bral 2160 $...

Vynahradil som si to vsak v 30 $ 5k gtd freezoute,ktory som vyhral v "suchem triku",som mal pocas 5tich minut asi 4x monster AQ+ a vzdy bol super o nieco slabsi,a ked som vyhral aj chorvatsky flip(co mi prezradil pan vicemajster Europy Dragan Galic) AK vs AA,uz som vedel,ze si idem po prve miesto a po solid 1500 $.

Takze mam dokopy now na mybete 2.500 $.Good job.

Pustil som si este kvaldu na betfairi za 24 $ do 150 $ kvaldy na B**fair Viena open,ktoru som ako inak dal.
Samozrejme 4 turnaje na stars som odhadzal,lebo sa mi tam uz tradicne nedari-chystam sa to vsak prelomit v novembri.

Este mimochodom,vcera som bol na live 2 tables sng,hralo 20 ludi,tu v Badene,je to nejaky 70 eurovy turnaj organizovany istym casopisom,dvaja brali tiket do finale,a su uz aj ITM,samozrejme som to eazy dal 8-) .

Zajtra sa este chystam na 220 e Mermaid challenge do Montesina,a samozrejme mesiac ukoncim v nedelu vo finalovom dni.

Co sa tyka stakovania,tak sa zrejme konci velmi plodna spolupraca,ak dotycny chce nech sa verejne prizna,ja som mu pomohol ziskat vlastny roll,a on mi naoplatku vyhral za 6 mesiacov asi 4k dolarov.
Cize diky a gl do buducnosti.

Na pokerstrategy som si dojednal dalsi staking,tak dufam,ze bude rovnako uspesny,nam BE hracom ani nic ine neostava...,len hladat niekoho sikovnejsieho,kto nam nieco zarobi. ;)

Ciele na november si nedavam ziadne,sam este neviem co bude hrat a kde.

EDIT:na P*R vyhral marcosnv dokopy 9770 $,great job,ma moj respect,hlavne za prekonanie pomerne dlheho BE obdobia
Naposledy upravil palo1973 dňa 30 Okt 2010 10:43, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod Chlpo1989 30 Okt 2010 00:46

Najs, pekny run :)
:gl: do dalsich bojov
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod marcoo12snv 30 Okt 2010 09:31

palo1973 napísal:Co sa tyka stakovania,tak sa zrejme konci velmi plodna spolupraca,ak dotycny chce nech sa verejne prizna,ja som mu pomohol ziskat vlastny roll,a on mi naoplatku vyhral za 6 mesiacov asi 4k dolarov.
Cize diky a gl do buducnosti.

Ja dakujem za prilezistost a prejavenu doveru, spolupraca bola ukazkova, dufam, ze ten hrac po mne bude min. rovnako uspesny :gl:
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod palo1973 30 Okt 2010 23:45

Kratky report z dneska.

Stol som mal celkom hratelny,avsak ako to uz byva mojim zvykom odhodil som v leveli 1 polku stacku,ked som 4 betol s AKs a na boarde QTxx s mojou FD som vyslal dva barelly,na river blanku som ruku vzdal,a super siel all in.

Potom som si raisol 2-4s,betol som GS na flope,GS+FD na turne a flush na riveri,neskor som callol zasa raise loose hraca IP,teda na buttone,tiez s 24s,flop 889 s FD,nie vsak mojou,on cbet,ja call,turn blank,check-check,river 2,on velky bet,ja insta call,vychutnavam si ako ukazuje svoje J high.
Potom som dostal cierne esa a zobral asi 5k shorta s TT.

Potom prisla dolezita ruka,mam 77 na buttone,raise na 550,BB bol 200,mlady hrac 3bet na 1800,mali sme okolo 25k stacky,ja call.
Flop je 679 a ja mam middle set,on bol 3x v SD,3x s AA a raz s JJ,avsak zrejme vie co je button raise,a v tom spote mohol mat aj air resp.atc,cize rozne gutshoty,preto som po jeho silnom 3k cbete raisol na 6.800,on po dlhom rozmyslani sklada.
Neverim,ze by mi zlozil v tom spote overpair,nie som si vsak isty,mam pocit ze sa mozno dalo v tej hre vyhrat viac.

Potom som sa uz len odhadzoval a odhadzoval.
Najviac ma dorazilo,ze som mal hyperagro stol,hlavne mlady Manu Blaschke(5ty na WPT Barcelona) si tam nasiel este mladsieho kamosa z Polska a merali s vtakmi 3 a 4betmi pre.
Ja mam asi 15 BB stack a nachadzam na sb AA,vsetci fold,ja raise BB fold.
Dalsi orbit zasa esa na SB,vsetci po mna fold,skusam to inak,a rovno pushujem,BB mi ukazuje 83o.. :wtf:

Potom repushujem pomerne aktivneho hraca s AJs a jeho jacky drzia....
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 13 Nov 2010 20:16

Dnes som bol si bol zahrat finale jedneho turnaja,hralo 12 ludi,dve bounty,prve miesto vyse 2k.

Na FT v 8mich ludoch som bol second CL s cca 20k,pri average 15k,na BB dostavam AA,ako vzdy pri BB 800 a 10 BB stakoch si to traja limpnu,raisujem na 3.5k,jedno z bounty,nejaky futbalista,ktory dovtedy hral solidne reraisuje na 7k,prave on je CL,po chvili divadla hlasim all in,on rozmysla cca 5 min a hlasi call.

Ukazuje 55,flop K77,turn 5,gg... :evil:
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!