matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod sharkey 27 Okt 2010 11:15

Na Ladbrokes sa da zohnat priamy rakeback pre ulimit hracov ?
sharkey

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Chlpo1989 27 Okt 2010 11:19

sharkey napísal:Na Ladbrokes sa da zohnat priamy rakeback pre ulimit hracov ?

Podla toho na akej si urovni. Zakladny RB je 10% sa mi zda. Inak vsetko sa da najst na ich stranke :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod sharkey 27 Okt 2010 12:00

Diik,
Ja som skor myslel priamy RB, bez ohladu na status (nieco ako tych 27% na FT). Z matiho prispevku som myslel, ze by take nieco mohlo byt.
Vernostny program som si pozeral .... ak chapem dobre , na silver je 10% "Celkový hotovostný vernostný bonus" + PP v obchode, gold je 27.5% (z toho 17.5 autom.) + PP v obchode .....
sharkey

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod matiapag 28 Okt 2010 16:15

:vitaz: Uz niekolko mesiacov som dufal, ze raz pocitim radost z toho, ze sem budem moct napisat tento post. Dnes sa to stava skutocnostou - BR z P****Stars mam na ucte v banke! :Yahoo!:

Dakujem velmi velmi pekne vsetkym, ktori mi s tym pomahali, v prvom rade kaktusovi, ktory sa stal hlavnym poskytovatelom pomoci, potom aj Chlpovi, ktory sa tiez ponukol, ze mi pomoze, avsak ludkovia na stars boli proti, a samozrejme aj tucniakovi, ktory ma stale utesoval, ze s tym iste nebude ziaden problem :) A aj vsetkym tym, ktori sa vyjadrili k tejto teme na fore (spomedzi nich hlavne dzejkejovi, ktory takyto sposob transferu navrhol).

Co sa bude diat teraz, este uplne neviem. Asi si spravim moneybookers na rodicov a potom pravdepodobne poputujem na nejaky cas na pokerheaven. Skusim si tam zahrat nejaky ten NL10 a uvidim, co to spravi. V dohladnej dobe planujem kupit HEM, cize na NL10 pobudnem asi dlhsiu dobu :) V kazdom pripade, dnesny den zaradujem medzi tie najlepsie, ake sa len mozu podarit - zacinaju prazdniny, super den v skole + teraz toto. Tak dnes je urcite jeden z highlightov mojho doterajsieho zivota :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod matiapag 29 Okt 2010 11:10

No hram svoj prvy freeroll v zivote, tak kym je prestavka, tak sem troska zosumarizujem oktober :)

Imo nie je velmi co sumarizovat, odohral som slabuckych 8K handov s winratom 8BB/100 :) Velmi happy nie som, ale tak fakticky sa mi nedarilo vyhravat klucove poty, potom prisiel jeden prijemny den, ked som za 800 handov nahral 3BI (WR som mal v tom case 12/100), na druhy den som to vsak za menej ako 400 handov prehral :) Cize ta WR je pomerne dynamicka hodnota pri takejto malej vzorke, takze si s tym ani nelamem hlavu :) Ovela viacej bolo vsak tento mesiac potesitelnych sprav ako tych smutnych, samozrejme najlepsia je ta, ze som cashoutol 160€ zo starsov :) Dalej ta, ze som v podstate ako-tak beatol NL5, na novej herni sa chystam nabehnut na NL10 (imo v jednej chvili som mal na starsoch aj 260$=26 BI na NL10, avsak ten neprajnicky den + skaredy konverzny kurz na MB sposobili, ze mi ostalo iba nejakych 22BI). Vybavujem si momentalne rakeback na pokerheaven a spolu so vstupnym bonusom by to malo byt az 50% RB, co pri hre na NL10 aj pocitim mozno :)

To je v podstate vsetko co sa pokru tyka, RL prebieha klasicky, v skole od prazdnin k prazdninam :P Ako musim povedat ze posledny septembrovy tyzden a prve dva oktobrove boli asi najtazsie, ake som v skole zazil, ale snad sme sa uz cez to dostali a pani profesori mi nechaju viacej casu na poker :) Budem ho ja potrebovat, kedze chcem vyclearovat co najvacsiu moznu cast z 200%-neho 1st deposit bonusu na heaven-e :) Spravil som si aj real accounty na starsoch a fulltitle, na F****Tilt som si dal poslat 50$ z pokerstrategy cez mamino meno a chystam sa tam hrat HU SnG ;)

To by bolo tak vsetko, mozte sa pokochat mojim (pravdepodobne) poslednym grafom zo stars, dalsich niekolko mesiacov by som chcel odohrat prave na heavene, ak sa mi tam bude pacit :)

Freeroll na FTP pokracuje, za 15 minut tam vypadlo 3000 hracov (z povodnych 7500), ja som na nejakom 600. mieste, tak ked nemozem hrat CG, tak vyskusam aspon stastie tu (za 1. miesto je 18$!!!! :D)

edit: master fail - ked som checkol ID na strategy, tak chlapci zavolali mojej mamce a ked ona im nerozumela a zlozila, tak mi napisali, ze ID check unsuccessful, proste to este ake opatrenia tam spravia dopaze?? neskutocne volaco, takto musim cakat ktohovie kolko, kym budem moct hrat na pokerheaven ...
Prílohy
oktober_2010.png
oktober_2010.png (71.22 ) Zobrazená 2404 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod AjoPP1 30 Okt 2010 11:03

Pekny grafik, hlavne koniec :)
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod matiapag 03 Nov 2010 19:49

:yahoo: Tak a mam za sebou prvu "session" na pokerheaven :) Bola to iba hodinka hrania zoznamovanie sa so softom a hracmi, zo zaciatku som nechtiach hral dokonca PLH asi na 2 stoloch,az potom zbadal, ze som nemal nastavene iba NLH stoly v softe. Moje prve pocity su dost zmiesane. Som velmi rad, ze po dost dlhej dobe si mozem konecne zahrat, ale ta herna ma od pokroveho neba daleko :D V tom softe je tak neskutocne malo nastaveni, zo to az nie je normalne! Preffered seat - NO! Ked uz maju pomiesane stoly s $,€ a Ł, tak by mohli aspon dat moznost, ze by sa mi zobrazili iba USD stoly - NO! Filtre takmer ziadne, akurat sa da nastavit pocet hracov aky chcem, druh hry a limity... Rychlost stolov je neskutocna, nahodou som mal zapnuty jeden turbo, ale to uz viac nespravim - na kazdu reakciu som mal podla mojho odhadu tak 8-9 sekund :D A to som planoval 6-tablovat tento mesiac, nech vyclearujem bonus, to asi nepojde, aspon spociatku nie :) Navyse sice sa mi dizajn stolu paci, ale je pomerne neprehladny, hocikde sa povaluju foldnute karty (nie celkom pravdaze :D), a potom niekedy neviem, proti kolkym superom hram... Alebo ked niekto sitoutuje, tak ma pred sebou taky nejaky spatny zeton, ktory vyzera brutalne ako dealer button, a potom ani neviem, ci som IP ci OOP. Do konca tyzdna si snad na to zvyknem,

AVSAK! Velmi priaznivym faktom je, ze je to tam naozaj plne :fish: :) Za tu hodinu som tam stretol 2 ludi s VPIP pod 30 + jeden, co vyzeral na superagresivneho rega so statmi 35/27, ale fakt som to teraz nestihal vsetko pozerat, ze co ake ruky hral. Musim si na to zvyknut, nejaky normalny poker som hral tak poslednych 10 minut maximalne, dovtedy to bolo take hladanie tlacitka, hladanie stolu, kde mam spravit akciu a podobne. Nakoniec som si zapol zvuky, sice su strasidelne, ale aspon pomozu :)

Tymto sposobom som sa inac vyvaroval nejakemu shocku z rozdielu, ako hraju ludia na NL5 a ako na NL10, kedze na pokerheaven som nizsi level ako NL10 nehral, tak jediny shock pre mna moze byt to, ze by som bol money scared, ale snad ani to nehrozi :) Doteraz som mal totiz vzdy pusteny v pozadi aj Elephant, ktory ukazuje momentalne ze ako som na tom v priebehu dna. Tu Elephant nefunguje, to je jedna vec, a druha je ta, ze ucet mam v €, a ked si sadam k stolu a odsadam, tak sa mi prepocitavaju € na $ a spat, cize v tom mam taky chaos, ze iba ked si po session pozriem staty tak viem, ze ci som vobec v pluse alebo nie :)

Este jedna dolezita informacia - nie len ze zacinam v novej herni a na novom limite, ale vdaka Mathejsovi zacinam aj pouzivat HEM :) Za to mu velmi velmi pekne dakujem, ze mi to umoznil :)

Dakujem aj vsetkym, co mi pomohli na tej ceste od tych 5$ na starsoch, cez ultra complicated cashout az sem, na pokerheaven s real accountom :) DAKUJEM!
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Matej Zavacky 03 Nov 2010 20:23

ja hrajem na bossmedii, kde patri aj pokerheaven a uz velmi dlhu dobu tvrdim, ze takato fish siet neexistuje. Sice tam hravam len MTTcka ale ak je to podobne v cashke tak ta caka skvela kariera. :-)
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod matiapag 03 Nov 2010 20:56

Tak ako jasne, ze sa na to tesim, ale fakt potrebujem si najskor zvyknut, lebo to pre mna proste nie je zatial taka hra, ako bola na starsoch :) dufam, ze mi to nebude trvat nejako dlho a dostanem sa rychlo do takej tej pohody, aku som citil na stars :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 05 Nov 2010 18:03

Tak mam za sebou nejakych prvych 1600 handov na NL10 a poviem vam, je to zaujimave :) Som spokojny s tym, ze na soft som si uz vcelku zvykol, nefolduju sa mi handy kvoli tomu, ze mi dojde cas, zvykol som si aj na HEM, mam pooznacovanych mnohych hracov, proste je to cool :) Moja hra uz tiez vyzera ako-tak k svetu, avsak regovia su pomerne dobri, tak potrebujem este par ruk, aby som sa vedel dobre adjustnut. Ryby su niektore fakt monstruozne a celkom veselo si pridavaju dalsie a dalsie peniazky, cize som iba rad :)

Funguje mi aj rakeback, takze sa snazim nahrat co najviac ruk + s first deposit bonusom mam vlastne az 50% RB, cize aj sa mi daco vrati :)

Co je ale trosku zle, je, ze po tych 1600 handoch som stratil 5BI :D Ako nemam chut plakat, zvladam to celkom v pohode (imo je to skoro 1/4 mojho BR... :shock: ), ale fakt to az asi na 2-3 zaujimave handy proti regom boli nechutne veci od fishiek, ktore neboli z mojej strany zahrane zle, aspon podla mna :) Urcite pridam voliaku tu ruku sem na forum, ale ak to takto pojde dalej, tak budem skaredo nuteny zist spat na NL5, dokonca na pokerheaven je to NL4, ale tak hral by som radsej na € stoloch, nech co najskor vybudujem normalny BR na NL10 v $ :) Dufam vsak, ze k tomu nedojde. Este dnes odohram jednu session, tak snad sa mi nebudu diat taketo skarede veci :) Ale mam pocit, ze to zvladam celkom dobre, ku koncu session som zacal hrat viac loose, tak som to radsej zavrel a vratim sa niekedy neskor ;)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!