NL Holdem $0.10(BB) Replayer
Hero ($11.06)
BB ($8.80) Villain je mohutna CS, hra 52/4/1,1/foldBB to steal 54%/3bet 0/fcb 58%/AFq na riveri ma 6% a WTSD 45% po 72 handach
UTG ($11.47)
CO ($10.75)
BUT ($9.90)
Hero posts (SB) $0.05
Dealt to Hero 9
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
fold, fold, fold, Hero raises to $0.30, calls $0.20
Mam ruku, ktora vie trafit nejaky top par a rovnako aj hitnut nejaku postupku. Super nesklada na BB nejake obrovske mnozstvo ruk, ale hra neskutocne pasivne + priblizne polovicu casu foldne na cbet. Moj plan je na vhodnych flopoch cbetovat a nasledne kontrolovat pot s tym, ze on ma z tej handy velmi vytlacit nebude chciet a ja mozem nahodou hitnut nieco na neskorsich streetoch, co mi on bud zaplati aj s jeho druhym parom alebo podobnou vecou (keby mam nejaku tu farbu ci postupku), alebo ked trafim nejaky stredny par, tak sa zas mozem pozriet lacno na showdown.
FLOP ($0.60) 3
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
Hero bets $0.40, calls $0.40
Flop je na cbetovanie podla mna velmi vhodny. Aj ked hra vela ruk, podla mna z tych kariet na stole nejako casto OESD neposklada, ale zas ma iste dorovna s Ax, FD, any pairom. Ja mam nejake backdoor draws, aj T-high flush by som bol ochotny thin valuebetovat proti jeho malym parom, ktore nebude skladat.
TURN ($1.40) 3
Hero checks, checks
Turn mi prinasa prakticky 8 outov na straight, ktora bude velmi velmi dobra a dokaze vymackat veskeru value. Tuto ale betovat nechcem, lebo nevyfoldujem od neho nikdy nic a teda nejaky semibluff sa mi tu nepozdava. Tu postupku netrafim nejako extra casto, a ked ju trafim, tak si myslim, ze mozem betovat full pot, co mi on zaplati s jeho nejakymi parmi, mozno aj overbetovat, keby mi pride 8 a nie K. Navyse na turne mohol improvnut s kadejakymi FD, AJ, KJ alebo QJ, ktore nezhodi urcite.
RIVER ($1.40) 3
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
Hero bets $1.40, raises to $2.80, Hero raises to $10.36 (AI), calls $5.30 (AI)
Lucky me, river mi prinasa moju vysnivanu postupku
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Pouzil som tu na moj vkus pomerne vela myslienok, nehral som iba taky ABC poker, tak som zvedavy, co si o tom myslite. Tym cbetovanim flopu/turnu som si nie velmi isty, ale nemyslim, ze on povazuje J na turne za scarny kartu a ze by mi tam foldol jeho nizsie PPs. River bol uz easy pre mna, tam nebolo nad cim rozmyslat.