Ahojte, spravim drobnu rekapitulaciu novembra... Odohral som pre mna standartny pocet ruk, priemerne okolo hodku a pol za hraci den, tych bolo 22. Zaciatok mesiaca som zacal ako zvycajne minusom a potom som vystrelil hore ako raketa

Chytil som masivny 8-dnovy heater, jeden den dokonca winrate 49.23 BB/100 (768 hands). Potom som zaznamenal aj par minusovych dni, ked ma zrali najma rybky, ktorym to chodilo na rivri. Taktiez som nadobudol "supermanovsky syndrom", ked som si myslel ze superov 3bet je urcite bluff a veselo som calloval s 9Tofs oop atd., vsak moja postflop hra je tak skvela, ze ho donutim foldnut aj nuts

Par regularov ma ale presvedcilo o tom, ze radsej by som nemal tolko spekulovat, a venovat sa najma loveniu ryb. Koncom mesiaca som zacal pokukovat aj po nl25, i ked na to este nemam bankroll. Zatial si zapinam len jeden az dva stoly, ostatok je nl10. Na nl 25 hram len ak mam napravo rybku, ak nie tak hned odchadzam, snazim sa zvyknut na betsizingy a uroven regov.
Co sa tyka cielov na tento mesiac, tak v gladiator chalenge som neziskal ziadny cash, iba vstupenky do turnajov. Co sa tyka silver statusu na party pokri, tak tiez fail. Potreboval som nahrat 400 bodov, podarilo sa len 350.Moze za to najma zaneprazdnenost cez vikend, pokusim sa tento mesiac o napravu. Co sa tyka zlepsenia winrate, tak jednoznacne uspech.
September : 1.29 BB/100
Oktober : 1.21 BB/100
November: 6.77 BB/100
Ciele na december :
1. party mi ponuka 50 % deposit bonus, jedna sa o 150$, takze vyclearovat
2. konecne sa dostat na silver status, co by znamenalo dalsie cash bonusy za body
3. nahrabat safe roll na nl25
4. robit session reviews, ktore nejak zanedbavam
Poslednych par dni premyslam aj nad zmenou herne, chcelo by to poriadny rakeback a first deposit bonus. Zatial som sa vsak nerozhodol pre ziadnu hernu, takze ak mate nejaky napad tak vrelo uvitam. Moje poziadavky su len tieto : dostatocne dlhy cas na clearovanie firts bonusu , kedze hravam len micros, a pevny rakeback okolo 30 %. Samozrejme pouzivanie pkt3... ZA napady diky.
Este graf :