Slemov NL25 sh blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Slemov blog

Odoslaťod dzejkej 08 Nov 2010 15:33

slemo69 napísal:chalani, chcem sa vas opytat ako ste na tom so ziskovostou na jednotlivych poziciach... ? hravam sh, najziskovejsi mam bu celkom logicky, sb a bb mam ale dost stratove ... je to v poriadku ? alebo by som sa mal viac zamysliet nad branenim blindov ?

Blindy su dost stratove uz len preto, ze akosi tam povinne musis platit :).

Vyfiltruj si ruky na SB a pozri si celkovy profit. Porovnaj to s tym, keby si preflop foldol a uvidis, ci tam zarabas alebo stracas. To iste aj pre BB.

Ak napr. vyfiltrujes ruky na BB a dostanes povedzme 10 000 ruk a hras NL100, tak keby si foldol vzdy na BB, mal by si byt na -$10 000. Ak mas profit povedzme -$8000, tak zarabas, weee :). To iste plati pre SB, len to treba vydelit 2. Ak miesas rozne stakes, tak si prepni graf do bb miesto $ a mas to.

Tiez si mozes zapnut filter VPIP = true (v HEM) na danej pozicii a pozriet sa ako si na tom, ked tlacis peniaze do potu z pozicii z blindov - vacsinou uvidis ziskovy graf s peknou nonSD ciarou a posobi to fajne na sebavedomie :D.

Bohuzial nedokazem Ti povedat, aky by si mal mat winrate na blindoch a ci teda obranujes blindy "dostatocne".
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod poldinhoo 08 Nov 2010 18:04

slemo69 napísal:chalani, chcem sa vas opytat ako ste na tom so ziskovostou na jednotlivych poziciach... ? ..

Dzejkej ti to vysvetlil pekne

napr u mna je to takto..
Prílohy
staty_pos.PNG
staty_pos.PNG (15.04 ) Zobrazená 2630 krát
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod slemo69 10 Nov 2010 18:03

no podla toho co vravite - na bb mam odohratych 8550 hands na nl 10... Amount von mam - 243 $, takze som vlastne hodne v pluse na bb ?
slemo69

Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod dzejkej 10 Nov 2010 23:05

slemo69 napísal:no podla toho co vravite - na bb mam odohratych 8550 hands na nl 10... Amount von mam - 243 $, takze som vlastne hodne v pluse na bb ?

Presne tak. Zarabas podstatne viac ako keby si len foldova, ale neda sa samozrejme povedat, ci vsetky ruky, ktore tam hras, Ti zarabaju alebo niektore by bolo lepsie foldnut. Na take nieco je dobre vyskusat software ako je LeakBuster pre HEM a nechat si to poriadne zanalyzovat :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod slemo69 11 Nov 2010 15:46

heh, na pokertracker nieco take neexistuje?
slemo69

Odoslaťod slemo69 01 Dec 2010 15:02

Ahojte, spravim drobnu rekapitulaciu novembra... Odohral som pre mna standartny pocet ruk, priemerne okolo hodku a pol za hraci den, tych bolo 22. Zaciatok mesiaca som zacal ako zvycajne minusom a potom som vystrelil hore ako raketa :D Chytil som masivny 8-dnovy heater, jeden den dokonca winrate 49.23 BB/100 (768 hands). Potom som zaznamenal aj par minusovych dni, ked ma zrali najma rybky, ktorym to chodilo na rivri. Taktiez som nadobudol "supermanovsky syndrom", ked som si myslel ze superov 3bet je urcite bluff a veselo som calloval s 9Tofs oop atd., vsak moja postflop hra je tak skvela, ze ho donutim foldnut aj nuts :D Par regularov ma ale presvedcilo o tom, ze radsej by som nemal tolko spekulovat, a venovat sa najma loveniu ryb. Koncom mesiaca som zacal pokukovat aj po nl25, i ked na to este nemam bankroll. Zatial si zapinam len jeden az dva stoly, ostatok je nl10. Na nl 25 hram len ak mam napravo rybku, ak nie tak hned odchadzam, snazim sa zvyknut na betsizingy a uroven regov.

Co sa tyka cielov na tento mesiac, tak v gladiator chalenge som neziskal ziadny cash, iba vstupenky do turnajov. Co sa tyka silver statusu na party pokri, tak tiez fail. Potreboval som nahrat 400 bodov, podarilo sa len 350.Moze za to najma zaneprazdnenost cez vikend, pokusim sa tento mesiac o napravu. Co sa tyka zlepsenia winrate, tak jednoznacne uspech.

September : 1.29 BB/100
Oktober : 1.21 BB/100
November: 6.77 BB/100

Ciele na december :

1. party mi ponuka 50 % deposit bonus, jedna sa o 150$, takze vyclearovat
2. konecne sa dostat na silver status, co by znamenalo dalsie cash bonusy za body
3. nahrabat safe roll na nl25
4. robit session reviews, ktore nejak zanedbavam

Poslednych par dni premyslam aj nad zmenou herne, chcelo by to poriadny rakeback a first deposit bonus. Zatial som sa vsak nerozhodol pre ziadnu hernu, takze ak mate nejaky napad tak vrelo uvitam. Moje poziadavky su len tieto : dostatocne dlhy cas na clearovanie firts bonusu , kedze hravam len micros, a pevny rakeback okolo 30 %. Samozrejme pouzivanie pkt3... ZA napady diky.

Este graf :
Prílohy
Monthly Results Graph.png
Monthly Results Graph.png (42.64 ) Zobrazená 2416 krát
slemo69

Odoslaťod lolofon 01 Dec 2010 18:41

Pekne :) Nad zmenou herne uvazujem uz dlhsie aj ja, ale zatial zostavam, lebo si planujem konecne zaobstaat pt3 za partypoints. Nemas pocit, ze v poslednej dobe sa celkom zdvihla uroven hracov? Alebo je to mozno preto, ze regovia sa nahanali za cashom v gladiatorovi?
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod slemo69 02 Dec 2010 04:19

ahoj, ta uroven je dobra najma koli gladiatorovi, teraz to zasa upadne myslim. Ja zvyknem vzdy otvarat nove stoly, tam mas istotu ze rybka si sadne pred teba a reg za teba 8)) aspon vacsinou to tak funguje. A s tym pokertrackerom urcite pockaj, poslem ti pm.
slemo69

Odoslaťod palo1973 02 Dec 2010 12:37

skus i poker,tam dostanes super rb,aj cez 50 %
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod slemo69 08 Dec 2010 17:00

ahojte, zo zaciatku mesiaca som pokracoval v nl10 stoloch plus som pridal nejaky ten nl 25 loose stol. NL 10 beatujem uz celkom v pohode, na nl 25 je to uz troska horsie... Ako rybky tam su, ale nejak sa mi nedari ich pozierat. Taktiez som si vsimol dost Loose agressive a loose passive regularov, proti ktorym sa mi nehra moc dobre. Clearovanie bonusu pokracuje v pohode a vyzera to tak ze aj silver status sa mi coskoro podari. Podarilo sa mi tiez dostat na gold status na pokerstrategy, takze teraz luskam strategy clanky a zistujem ako malo toho este viem :D Tiez sa snazim kukat co najviac nl25 videi, ak o nejakom dobrom viete , tak sup sem s nim ;)
Prílohy
nl25.png
nl25.png (46.75 ) Zobrazená 2105 krát
slemo69

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!