matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod Chlpo1989 20 Nov 2010 01:51

matiapag napísal:Mne by to ani svedomie nedovolilo neucit sa

Pockaj ked prides na vysku :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 20 Nov 2010 14:52

Tento vyrok si chcem supnut do blogu, je z videa od verneera a mdoranda z CR:

"If you play 9/6 on 16 tables, you can be still bored to death" :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 21 Nov 2010 10:34

Zacina ma to riadne hnevat. Mam chut si zahrat, tesim sa na to, ako tam budem ownit tie fishky, sadnem si k stolom, 1-2 beaty prezijem na zaciatku session. Potom, ked sa zacinam dotahovat na BE, pridu dalsie 2 za dalsie 2-3 BI a mozem odist. Moj BR sa stale zmensuje a uz sa mi to fakt prestava pacit, toto nie je normalne. Neprehravam tie € nejako rychlo, ale prehravam sustavne, potom som BE,a potom zasa prehravam. Je to hnusny pocit, pritom vsetko ostatne sa mi v zivote dari, vsetko vychadza ako ma, ale toto je strasne skaredy cierny bod. Necitim sa pohodlne, ked viem, ze som prehral viac ako polovicu BR a ked sa ma niekto spyta: "Tak co, uz to mas spat?" Tak ja len smutne pokrutim hlavou. Proste je to zle a este horsie :(

Ta AI EV ma netiltuje, prave naopak, upokojuje ma fakt, ze aj podla tejto ciary som ani nahodou nemal prehrat tolko, kolko som prehral. A to tam este musim zaratat mnozstvo situacii, ked sice neprisiel superovi 2outer po tom, ako sme sli AI a teda to v tej ciare vidiet nie je, ale v situaciach, ked trafim na flope/turne nuts, nedostaneme sa do AI a na riveri to superovi doskacka a veselo to tam pushuje :) Taktiez niekolko situacii, ked som prehral s FH, alebo s inou vecou typu 2nd NUTS vs NUTS :)
AIEV.jpg
AIEV.jpg (153.56 ) Zobrazená 1804 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod WolfiKxx 21 Nov 2010 11:07

matiapag napísal:Ta AI EV ma netiltuje, prave naopak, upokojuje ma fakt, ze aj podla tejto ciary som ani nahodou nemal prehrat tolko,

IMO tuto AI EV totalne ignoruj, ani nech ta neupokuje ten fakt...ja som sa s tym celkom vyrovnal a na konci mesiaca si len pozrem AI EV zo zaujimavosti...

ja sa mometalne tiez topim v cervenych nie je to nic prijemne :( ale tak treba ist do kazdej session od nuly ...tieto veci uz isto vies ale treba si to vzdy pripominat

:gl: do dalsich bojov
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod matiapag 21 Nov 2010 11:11

vdaka za povzbudenie :) Imo keby mam istotu, ze to neprehram vsetko, tak by som sa mozno citil lepsie. Ale takto ma to stale viac a viac frustruje a zacinam sa bat :(
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 21 Nov 2010 11:23

matiapag napísal:vdaka za povzbudenie :) Imo keby mam istotu, ze to neprehram vsetko, tak by som sa mozno citil lepsie. Ale takto ma to stale viac a viac frustruje a zacinam sa bat :(

Ta EV sa vyrovna, ja som mal koncom minuleho mesiaca rozdiel okolo 12-13BI a teraz je to uz len 5-6. Ak chces, mozme hodit sweetku, mozno sa nieco najde, kde by som ti vedel poradit :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 21 Nov 2010 11:56

vdaka, bol by som velmi rad :) Je mi jasne, ze robim chyby a po session si ich aj najdem, zamyslim sa nad moznymi alternativami, no niekedy fakt zacnem tiltit pri tom stole, spravim dalsie nejake chyby a potom az dokazem skoncit session. Naozaj uz tuzobne cakam, ked aj po mojich chybach dokazem vyhrat tak, ako vyhravaju tie ryby :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 21 Nov 2010 12:05

Chlpo1989 napísal:Ta EV sa vyrovna

EV sa vobec nemusi vyrovnat - to nikde nie je zarucene. Nechcem strasit, ale je to tak :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Paliking 21 Nov 2010 16:46

dzejkej napísal:
Chlpo1989 napísal:Ta EV sa vyrovna

EV sa vobec nemusi vyrovnat - to nikde nie je zarucene. Nechcem strasit, ale je to tak :).

ja som momentalne 75 BI pod EV a keby si mi zarucil ze to "iba" 75 zostane uz do konca zivata, tak by mi to teda vobec nevadilo asi by som sa aj potesil............... akurat ja som asi prekliaty :(
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Nov 2010 18:19

Paliking napísal:ja som momentalne 75 BI pod EV a keby si mi zarucil ze to "iba" 75 zostane uz do konca zivata, tak by mi to teda vobec nevadilo asi by som sa aj potesil............... akurat ja som asi prekliaty :(

No to Ti asi nikto nezaruci :). Na DC ma WiltOnTilt video o krutosti variance a myslim, ze sa tomu venovala aj seria Tolerance .. Horror :o .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!