Nebuď NIT 100-hand chalenge
Čauko, na 2+2 som našiel jeden vtipný thread, tak to skúsim aj tu.
Týmto vypisujem súťaž "Nebuď NIT 100-hand chalenge".
Pravidlá:
1, Prvé a základné pravidlo je 100 VPIP!!!! na 1om stole- čiže nezahadzujete absolútne nič, v žiadnom prípade. Ak budete hrať viac stolov tak na každom jednom musíte mať 100 hands s VPIP 100(neplatí session 100hands na 8mi stoloch).
2, Môžte hrať NLHE aj PLO ale iba 6max (nie HU).
3, Ak ste na CO a limplo sa ku Vám musíte raisovať(ak bol pred Vami raise môžte ale nemusíte 3betovať) a ak ste na BTN tak musíte raisovať a 3betovať (nemusíte ale môžte 4betovať/pushovať) každý krát, bez výnimky.
4, Postflop hra je na Vás.
5, Musíte mať autorebuy zapnutý, teda aby ste mali na stole zakaždým aspoň 100BB.
6, Musíte mať trackovací soft aby ste ukázali svoje pozičné alebo celkové stats (najlepšie oboje), graf so všetkými možnými krivkami a hlavne nech je vidiet filtrovanie podľa stolu, nie podľa session.
7, Limity si vyberte sami, skľudom hrajte od PLO/NL2 alebo aj PLO/NL100+ nedbám.
EDIT: 8. Ak dostanete walk, tak staci potom bud dolozit ruky, alebo ak to bude up to 3 ruky je to akceptovatelne, aj bez HH.
Odmeny:
1, ja pošlem najlepším v každej kategorii po 5usd na MB + NEW dostanú Darček od pokerportal.sk.
(Ak by bol veľký záujem môžme sa dohodnúť dodatočne na nejakom zápisnom (napr. 10usd) z ktorého potom rozdelím prizepool podľa kritérií 5 hráčov - 1 platené, do 10 - 2 platené a nad 10 - 3 platené.)
Kategórie sú.
1, Najvyššie BB/100 za 100 hands
2, Najvyššia prehra( usd,eur..) za 100 hands (pri USD, EUR použijem aktuálny kurz na NBS.sk na prepočet)
Koniec tejto akcie je 5,12,2010 o 23:59 , príspevky postnuté po tomto termíne nebudú brané v úvahu.
GL všetkým a P.S. do dúťaže sa zapojím aj ja
P.S.2: vyhradzujem si právo nejaké podmienky upraviť, poprípade pozmeniť, či pridať ak to uznám za vhodné.
Takze zatial vedie morfeusko s 447bb/100 a najvyššiu prehru mám ja -4,85usd.
Čauko, na 2+2 som našiel jeden vtipný thread, tak to skúsim aj tu.
Týmto vypisujem súťaž "Nebuď NIT 100-hand chalenge".
Pravidlá:
1, Prvé a základné pravidlo je 100 VPIP!!!! na 1om stole- čiže nezahadzujete absolútne nič, v žiadnom prípade. Ak budete hrať viac stolov tak na každom jednom musíte mať 100 hands s VPIP 100(neplatí session 100hands na 8mi stoloch).
2, Môžte hrať NLHE aj PLO ale iba 6max (nie HU).
3, Ak ste na CO a limplo sa ku Vám musíte raisovať(ak bol pred Vami raise môžte ale nemusíte 3betovať) a ak ste na BTN tak musíte raisovať a 3betovať (nemusíte ale môžte 4betovať/pushovať) každý krát, bez výnimky.
4, Postflop hra je na Vás.
5, Musíte mať autorebuy zapnutý, teda aby ste mali na stole zakaždým aspoň 100BB.
6, Musíte mať trackovací soft aby ste ukázali svoje pozičné alebo celkové stats (najlepšie oboje), graf so všetkými možnými krivkami a hlavne nech je vidiet filtrovanie podľa stolu, nie podľa session.
7, Limity si vyberte sami, skľudom hrajte od PLO/NL2 alebo aj PLO/NL100+ nedbám.
EDIT: 8. Ak dostanete walk, tak staci potom bud dolozit ruky, alebo ak to bude up to 3 ruky je to akceptovatelne, aj bez HH.
Odmeny:
1, ja pošlem najlepším v každej kategorii po 5usd na MB + NEW dostanú Darček od pokerportal.sk.
(Ak by bol veľký záujem môžme sa dohodnúť dodatočne na nejakom zápisnom (napr. 10usd) z ktorého potom rozdelím prizepool podľa kritérií 5 hráčov - 1 platené, do 10 - 2 platené a nad 10 - 3 platené.)
Kategórie sú.
1, Najvyššie BB/100 za 100 hands
2, Najvyššia prehra( usd,eur..) za 100 hands (pri USD, EUR použijem aktuálny kurz na NBS.sk na prepočet)
Koniec tejto akcie je 5,12,2010 o 23:59 , príspevky postnuté po tomto termíne nebudú brané v úvahu.
GL všetkým a P.S. do dúťaže sa zapojím aj ja
P.S.2: vyhradzujem si právo nejaké podmienky upraviť, poprípade pozmeniť, či pridať ak to uznám za vhodné.
Takze zatial vedie morfeusko s 447bb/100 a najvyššiu prehru mám ja -4,85usd.
Naposledy upravil wizdo dňa 25 Nov 2010 18:50, celkovo upravené 6 krát.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Nebuď NIT 100-hand chalenge
Ešte ma napadlo s tým filtrovaním, neviem ako je to v PT3, ale tak skuste to nejako ukazat ze je to iba jedenj stol.
A môžte psotnúť viac výlsedkov ale bol by som rád keby ich zase nebolo toľko, teda zahrate kazdy den a kazdy den bude update. Cakam že vacsina bude hrat 1 max 2 krat tak tam to nie je alarmujúce, ale ak by niekto vazne skusil 5+ tak si pockajte a vyveste sem vysledky najlepsieho a najhorsieho vysledku.
A môžte psotnúť viac výlsedkov ale bol by som rád keby ich zase nebolo toľko, teda zahrate kazdy den a kazdy den bude update. Cakam že vacsina bude hrat 1 max 2 krat tak tam to nie je alarmujúce, ale ak by niekto vazne skusil 5+ tak si pockajte a vyveste sem vysledky najlepsieho a najhorsieho vysledku.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
toto znie celkom zaujimavo asi si to skusim
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
wizdo napísal:Ešte ma napadlo s tým filtrovaním, neviem ako je to v PT3, ale tak skuste to nejako ukazat ze je to iba jedenj stol.
v statoch v HM sa da ukazat aj dlzka trvania session. podla toho sa bude dat imo presne urcit pocet stolov na kolkych clovek hral snad to ma aj PT
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
ak dobre rozumiem tak pri NLTH ak da niekto pred nami allin tak MUSIME dorovnat?to je brutal aj ked sa ma to netyka.dnes vecer si to dam na PLO
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
wizdo napísal:1, Prvé a základné pravidlo je 100 VPIP!!!! na 1om stole- čiže nezahadzujete absolútne nič,
s tymto nemam problem, z nudy som hral fiskovo PLO pri pozerani filmu a limpoval som vsetko aj calloval openraise rozumne.. a dost dlho mi vydrzal buyin, na niektorych stoloch som spravil aj 10$ z povodnych 1,6$
wizdo napísal:2, Môžte hrať NLHE aj PLO ale iba 6max (nie HU).
A co Full Ring?
wizdo napísal:3, Ak ste na CO a limplo sa ku Vám musíte raisovať(ak bol pred Vami raise môžte ale nemusíte 3betovať) a ak ste na BTN tak musíte raisovať a 3betovať (nemusíte ale môžte 4betovať/pushovať) každý krát, bez výnimky.
toto uz je celkom advanced hlavne ked si to nejaky super uvedomi a adjustne sa
wizdo napísal:6, Musíte mať trackovací soft aby ste ukázali svoje pozičné alebo celkové stats (najlepšie oboje), graf so všetkými možnými krivkami a hlavne nech je vidiet filtrovanie podľa stolu, nie podľa session.
kvoli tomuto pravidlu do toho nemozem ist. nemam trackovaci soft, mozem poskytnut hand history. nestaci to hm?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
neviem ale 100% VPIP sa asi neda dosiahnut...ked dostanem na BB aspon jeden walk za tych 15-20 orbitov...či?
- MoOlkY
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 17 krát/2 krát
ked ho dostanes v 99 ruke tak musis zacat odznova no way
-
haman napísal:Ak ste na CO a limplo sa ku Vám musíte raisovať(ak bol pred Vami raise môžte ale nemusíte 3betovať) a ak ste na BTN tak musíte raisovať a 3betovať (nemusíte ale môžte 4betovať/pushovať) každý krát, bez výnimky.
toto uz je celkom advanced hlavne ked si to nejaky super uvedomi a adjustne sa
[/quote]
tak za sto ruk na nejakom mikro limite sa tazko bude niekto adjustovat + nemoze vediet ci zrovna nemame ruku ak to robime stale bez vynimky
-
popoBA napísal:ked ho dostanes v 99 ruke tak musis zacat odznova no way
no ved ja som skušal, ale ked som v 30. ruke dostal druhykrat walk tak som sa vykašlal na to
- MoOlkY
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 17 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.