Čauko, na 2+2 som našiel jeden vtipný thread, tak to skúsim aj tu.
Týmto vypisujem súťaž "Nebuď NIT 100-hand chalenge".
Pravidlá:
1, Prvé a základné pravidlo je 100 VPIP!!!! na 1om stole- čiže nezahadzujete absolútne nič, v žiadnom prípade. Ak budete hrať viac stolov tak na každom jednom musíte mať 100 hands s VPIP 100(neplatí session 100hands na 8mi stoloch).
2, Môžte hrať NLHE aj PLO ale iba 6max (nie HU).
3, Ak ste na CO a limplo sa ku Vám musíte raisovať(ak bol pred Vami raise môžte ale nemusíte 3betovať) a ak ste na BTN tak musíte raisovať a 3betovať (nemusíte ale môžte 4betovať/pushovať) každý krát, bez výnimky.
4, Postflop hra je na Vás.
5, Musíte mať autorebuy zapnutý, teda aby ste mali na stole zakaždým aspoň 100BB.
6, Musíte mať trackovací soft aby ste ukázali svoje pozičné alebo celkové stats (najlepšie oboje), graf so všetkými možnými krivkami a hlavne nech je vidiet filtrovanie podľa stolu, nie podľa session.
7, Limity si vyberte sami, skľudom hrajte od PLO/NL2 alebo aj PLO/NL100+ nedbám.
EDIT: 8. Ak dostanete walk, tak staci potom bud dolozit ruky, alebo ak to bude up to 3 ruky je to akceptovatelne, aj bez HH.
Odmeny:
1, ja pošlem najlepším v každej kategorii po 5usd na MB + NEW dostanú Darček od pokerportal.sk.
(Ak by bol veľký záujem môžme sa dohodnúť dodatočne na nejakom zápisnom (napr. 10usd) z ktorého potom rozdelím prizepool podľa kritérií 5 hráčov - 1 platené, do 10 - 2 platené a nad 10 - 3 platené.)
Kategórie sú.
1, Najvyššie BB/100 za 100 hands
2, Najvyššia prehra( usd,eur..) za 100 hands (pri USD, EUR použijem aktuálny kurz na NBS.sk na prepočet)
Koniec tejto akcie je 5,12,2010 o 23:59 , príspevky postnuté po tomto termíne nebudú brané v úvahu.
GL všetkým a P.S. do dúťaže sa zapojím aj ja

P.S.2: vyhradzujem si právo nejaké podmienky upraviť, poprípade pozmeniť, či pridať ak to uznám za vhodné.
Takze zatial vedie morfeusko s 447bb/100 a najvyššiu prehru mám ja -4,85usd.