"odbornici" na pp.sk a inych forach

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: "odbornici" na pp.sk a inych forach

Odoslaťod speksSVK 30 Nov 2010 23:12

Možnost 1: maly kár
Možnost 2: krátky kár
Možnost 3: steblo?
Možnosť 4: 12 mesiacov bez vyhry (bustnuty bankroll?)
Možnosť 5: Daniel Negreanu

no a teraz pod do mňa!

btw: a vieš, že vobec nemusis navstevovat forum tochto portalu a nemusis citat tieto sprostosti co tu podla teba pisu, stale mozes zachovat svoj nazor a riadit sa nim bez prispievania na fora. Avšak to by si sa asi velmi nudil doma a vytracala by sa tvoja kreativnost....
a ano podakuj za moj post
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod tucniak 30 Nov 2010 23:13

lolofon napísal:Tbh, aj mne obcas na tomto fore vadi, ze ktokolvek si otvori usta proti hlavnemu "jadru" prispievajucich (neviem ako to nazvat), tak hned donho vsetci zacnu nadavat, robit si srandu a davat negativnu karmu. Na druhej strane, to, co tu napisal zakladatel tohto vlakna je fakt jedna velka megablbost :)

nechcelo sa mi sem prispievat, lebo to nema velmi vyznam, ale:

kto je to 'jadro'?
ak niekto pise podla mna blbost, aj podla dalsich 10tich blbost, tak mu povieme nezavisle, ze je to blbost. To co vidis ty je dosledok a nie impulz ani prostriedok imo :)

TO najfishka
neviem o co tu ide, k veci, hram nl2, nikdy som nic netrafil, nemam bankroll ale rad si s tebou dam ten headsup, povedzme 4 stoly nl50 (napr 5 session po 1k ruk alebo nieco obdobne? ) alebo tak :)

takisto som si nevsimol ze by tu niekto ospevoval daga apod :D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod marcoo12snv 30 Nov 2010 23:13

co slovo to perla :good:

Za tento príspevok od marcoo12snv poďakovali :
APminer
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod najvacsiefishe 30 Nov 2010 23:15

este k tym rukam, vsade sa pise, ze niekto neodohral dostatocny pocet ruk, dostatocnu vzorku, 200 je malo, 1000 je malo, 100 000 je malo, ale nikto nenapise ake cislo je OK. 100 000 sa moze darit, dalsich 200 000 moze byt zlych

alebo sa staci pozriet na pribehy ako niekto z nicoho vybudoval miliony za 2 roky hrania, spocitajte si ako rychlo musel ist medzi jednotlivymi levelmi a aky luck tam musel byt (nieco ako trafit loto)
najvacsiefishe

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Odoslaťod marcoo12snv 30 Nov 2010 23:17

admins... end this epic fail... :admin:
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod najvacsiefishe 30 Nov 2010 23:17

speksSVK napísal:Možnost 1: maly kár
Možnost 2: krátky kár
Možnost 3: steblo?
Možnosť 4: 12 mesiacov bez vyhry (bustnuty bankroll?)
Možnosť 5: Daniel Negreanu

no a teraz pod do mňa!

btw: a vieš, že vobec nemusis navstevovat forum tochto portalu a nemusis citat tieto sprostosti co tu podla teba pisu, stale mozes zachovat svoj nazor a riadit sa nim bez prispievania na fora. Avšak to by si sa asi velmi nudil doma a vytracala by sa tvoja kreativnost....
a ano podakuj za moj post

moznost 5, len mam iny nazor ako vy vsetci - idete ako jeden, ked ma niekto iny nazor uz je zle
najvacsiefishe

Odoslaťod najvacsiefishe 30 Nov 2010 23:18

tucniak napísal:
lolofon napísal:Tbh, aj mne obcas na tomto fore vadi, ze ktokolvek si otvori usta proti hlavnemu "jadru" prispievajucich (neviem ako to nazvat), tak hned donho vsetci zacnu nadavat, robit si srandu a davat negativnu karmu. Na druhej strane, to, co tu napisal zakladatel tohto vlakna je fakt jedna velka megablbost :)

nechcelo sa mi sem prispievat, lebo to nema velmi vyznam, ale:

kto je to 'jadro'?
ak niekto pise podla mna blbost, aj podla dalsich 10tich blbost, tak mu povieme nezavisle, ze je to blbost. To co vidis ty je dosledok a nie impulz ani prostriedok imo :)

TO najfishka
neviem o co tu ide, k veci, hram nl2, nikdy som nic netrafil, nemam bankroll ale rad si s tebou dam ten headsup, povedzme 4 stoly nl50 (napr 5 session po 1k ruk alebo nieco obdobne? ) alebo tak :)

takisto som si nevsimol ze by tu niekto ospevoval daga apod :D

co mas z toho, ze hras NL5 a so mnou by si isiel odpalit NL50? zrazu sa bankroll nedodrzuje?
najvacsiefishe

Odoslaťod mino_o 30 Nov 2010 23:19

najvacsiefishe napísal: bleh

no a co ked to niekto hra pre zabavu a s cielom sa to naucit/zlepsit nejde mu o peniaze? ta nl2/5 nato nieje zla naucis sa tam zakladne principy, pfr range a pozicie, ked to zvladnes pojdes vyssie naucis sa 3betovat odhadovat range superov a zamyslat sa nadtym co asi hraju, ake poty scim hrat a proti komu + zdokonalis to co uz vies. Zase movnes up, naucis sa hrat agresivnejsie pridas do repertoara bluffy a kopu dalsich veci az raz za par rokov, ked odohras miliony hand a stane sa z teba psychicky stabilny jedinec tak pojdes na tu velku cashku a vyhras hmotne peniaze za ktore si kupis nieco pre radost.

A co sa tyka Daga Palovica a Martina Hrubeho nechapem ten hate, nik nieje dokonaly a su veci kvoli ktorym si znich ludia mozu robit srandu, ale maju vysledky a to sa pocita. 2x ITM na ME WSOP moze to byt heater aky chce, ale nato aby ten heater mohol prist musis hrat urcitu dobu, mat odohratu kopu turnajov a vediet o pokri viac ako vacsina jadra na pp.
Ked uz je niekto "luckbox" tak je to trebars zoling(nic osobne), to co on triafa je nemozne, kedze kazdy uz si hral nejaky ten FR a teda to je horsie jak craps mixnuty s ruletou -> tomu nikto nic nenapise, tak neviem preco by mal byt taky Dag luckbox ze 2x trafi nejaky ME.

btw hrozna tato cenzura on si trollovat moze a nezmazete mu to, ale moje trololo je fuc :(
Naposledy upravil mino_o dňa 30 Nov 2010 23:28, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod Chlpo1989 30 Nov 2010 23:20

najvacsiefishe napísal: podla mojho nazoru je hranie NL2-NL5 len vyhodenim penazi, nikdy v zivote sa to hrat nenaucis

Nie kazdemu v pokri ide len o peniaze. Teda klamal by som, keby poviem, ze nie, ale nie je to napr. pre mna primarny dovod (zatial) hrania pokru. Clovek ma celkom fajn pocit, ked do pokru nevlozi ani cent a nieco z toho vybuduje :)
A ver tomu, ze hranim uNL sa naucis viac, ako keby si precitas 20 knih a ides hrat rovno NL100 bez toho, aby si mal predtym nejaku prax z pokrom :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod TomMolivan 30 Nov 2010 23:22

btw hrozna tato cenzura on si trollovat moze a nezmazete mu to, ale moje trololo je fuc :(

Myslel si "troll-lolo" ? :)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!