Asi dva týždne dozadu som videl v tvojom blogu graf s tvojím najúspešnejším dňom v cash game. Mohol by si ešte raz uviesť, koľko to bolo?
Buschle: Bolo to $8,200. Dúfam, že nový rekord nenechá na seba dlho čakať.Pamätáš si aj na opačný „rekord“? Aký máš najhorší deň? Prípadne downswing?
Buschle: Najhorší deň som mal približne -$7,000 a najväčší downswing asi -$17,000Prehrabával som sa tvojím blogom a našiel som, že 11.decembra 2008 si pridal podobný graf s vtedajším osobným cash game rekordom $550. Dva týždne naspať si mal teda spomínaných $8,200 Za dva roky je to skvelý progres. Kde by si sa chcel vidieť za ďalšie dva roky?
Buschle: Ak by som hral o dva roky stabilne NL1000 aspoň 70,000 rúk mesačne so solídnou winrate, dalo by sa povedať, že tam by som sa chcel vidieť. Do budúcna plánujem určite viac začať hrať heads-up cash game. Teraz sa venujem v cash game iba 6maxu, aj keď pomerne často hrám 3-way alebo heads-up pri zložení 6max stolu.
Tiež snívam o Supernova Elite statuse na P****Stars, ktorý by sa dal dosiahnuť jedine masstablovaním NL200 a NL400 . Toto si nechávam ako možnosť pre rok 2012.
Ktovie, čo prinesie budúcnosť, možno skúsim fulltime hranie, bustnem roll a namiesto flipovania páru proti AK, začnem flipovať burgre pred Tescom.Začínal si na NL5 a momentálne ťa je vidieť až na NL1000 stoloch. To znamená, že si...
Zobraziť celý článok