matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod matiapag 26 Nov 2010 18:15

tak dalsi tyzden mam za sebou :) ako obycajne, k hre som sa takmer vobec nedostal :) Odohral som dve hodinove session s miniaturnym ziskom, cize upswing sa stale nekona... dnes po 400 handoch rovnako mini profit, ale vzdy lepsie, ako -4BI minulu nedelu za 250 handov :P Deju sa mi veci nevidane, ked AA < A9s, a na boarde QJJxJ mi nestaci QT proti superovmu paradne slowplaynutemu KJ :) Dalsia situacia vyzerala tiez velmi zle pre mna, ked som siel AI PF s QQ a kedze superove karty mi neukazalo, tak som sa velmi nepotesil flopu T98sss a ja som bol bez FD :D Turn Q a river 8 mi vsak tu handu vyhrali, a super neprezradil, co drzal... Ale som si isty, ze na flope som nemal viac ako 20% :)

Inac vsetko v pohodicke, fantasy hockey bezi, ako ma, dnes velmi dolezita noc, snad to ustojim :) Rovnako hockeyarena je uplna parada, po 4 rokoch som sa k tomu vratil a strasne ma to bavi, cize mam co robit vo volnom case + skola pravdaze :)

Akosi sa mi nechce studovat ten poker matros, co som stahoval priebezne, ale je to spojene s mojimi nedavnymi neuspechmi pravdaze... Uz dnes som pocitil chut pozriet si nejake videjko, tak vecer sa na to asi dam ;)

cya!
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod popoBA 27 Nov 2010 03:10

sak ked si to hral na PS tak si mozes pozret aku ruku mal super
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 27 Nov 2010 09:38

sak keby som to hral na PS, tak viem, ale vyspelost pokerheaven softu to neumoznuje :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 04 Dec 2010 14:42

:Yahoo!: konecne sme sa pohli, vsetko vyhravam, uz mam BR na NL2M :D Nie-nie vazeni, to su len moje priania :) V skutocnosti sa nic nezmenilo za ten cas, odkedy som tu naposledy pisal, neodohral som takmer nic, dnes som sa zasa presvedcil, ze downswing nie je na konci :P Prehral som AKo vs A7s, QQ vs A3s a AA vs AKo a to vsetko za menej ako 400 handov :) Ale hralo sa mi velmi dobre, v podstate vsetky moje plany vychadzali, red line mam v pluse, akurat tieto handy ma pripravuju o zisk, ale co uz narobim, raz sa to musi otocit ;)

uz iba 20 dni! :hohoman:
Naposledy upravil matiapag dňa 04 Dec 2010 16:00, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 04 Dec 2010 14:46

Nj, niekedy si clovek nevie pomoct. Treba len hrat A-game, netiltovat a zbytocne sa neodhazovat vo vymyslenych spotoch :)
:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Mathejs 04 Dec 2010 15:15

Chlpo1989 napísal:... a zbytocne sa neodhazovat vo vymyslenych spotoch :)

... ehm no, v tomto, sa mi zda, som majster:) ale zas na druhej strane - nejak tu teoriu aplikovat treba a mne napr. dobre padne, ak sa popalim:)

Ale tak chlpo ti dobre radi, to je skratka vseobecna mudrost zarucujuca uspech :) Pridu prazdniny, das 30k ruk a si na NL10 zabehnuty ani nebudes vediet ako ;)
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 04 Dec 2010 16:00

vdaka za povzbudenie chlapci, tieto veci su mi jasne :) Ako vravim, hra sa mi dobre a mam z hry radost, akurat ju nemam s kym velmi zdielat, lebo ked dakomu poviem, ze som hral ako najvacsi pan a prehral 5BI, tak je mierne v rozpakoch :D Ale uz som si uplne zvykol na tamojsie :fish: a v podstate kazdy stol, na ktorom hram, je "dream". VPIP AVG sa pohybuje medzi 40-45, raisuju PF bud raz za 80 handov, alebo maju po 50 handoch staty 78/41 :) Je to tam fajn, prisiel mi rakeback niekedy teraz, cize aspon trosku viac safe BR mam a budem sa snazit do Vianoc nahrat aky-taky BR, aby cez Vianoce som sa zabyval na NL10 :)

uz iba 20 dni! :hohoman:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 09 Dec 2010 16:51

no tak nejaky micro update - odohral som 2 plusove sessions v rade -> :Yahoo!: Inac nic nove, stale minimum casu na poker :(

Ale veci sa diali v RL - dnes som bol na olympiade z agnlictine a obv to bola neskutocna sranda :D A este zaujimavejsie su oznamy, ktore su rozvesane vsade po skole a je na nich iba napis - "Si ryba?" Som zvedavy, ze co to ma znamenat, ale pochybujem, ze riaditelka organizuje nejaky pokrovy turnaj :D

uz iba 15 dni! :hohoman:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 10 Dec 2010 21:03

Mily, mily dennicek :)

Chcel by som si sem poznacit velmi zaujimavu zmenu - opat rozmyslam tak, ako by som mal! Totiz dnes pocas hrania NHL na PC (obv dost zaujimave) som si uvedomil, ze z tych mojich neuspechov v poslednej dobe som si robil strasne tazku hlavu. Ofc to ma vplyv na psychiku, ale asi som to troska prehanal. Ked som si sadal k stolom, tak som fakt iba nad tym rozmyslal, ze ci odidem zo session v pluse, absolutne nic ine ma nezaujimalo, iba to, aby som rebuildol BR... Totalne som zanedbaval studium, odisla mi uplne chut do pozerania videi ci citania knih, aj ked som zacal, tak som to rychlo vypol... Teraz sa po velmi dlhom case citim tak, ako som sa citil este pocas hrania na starsoch :) Mam proste chut zlepsovat sa, sledovat svoj progress a nebrat ohlad na to, kolko som vyhral $ ci €, ale BB. To jedine ma teraz zaujima, ako som ktore ruky zahral, kde robim chyby a pod. Dalo by sa proste povedat, ze som to opat ja :)

Drzte palce, nech mi to vydrzi co najdlhsie a nech sa to patricne odrazi aj pri stoloch :) Rovno sa idem pustit do toho, tie videa ma vzdy vedeli paradne namotivovat, tak snad sa to nezmenilo ;)

Session dnes asi nedam, imo po tomto tyzdni som dost vycerpany, aj ked neviem, preco, bol celkom easy, ale dnesne pecenie medovnikov ma dorazilo :) You'll hear from me soon! :gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 10 Dec 2010 21:13

matiapag napísal:ed som si sadal k stolom, tak som fakt iba nad tym rozmyslal, ze ci odidem zo session v pluse, absolutne nic ine ma nezaujimalo, iba to, aby som rebuildol BR... Totalne som zanedbaval studium, odisla mi uplne chut do pozerania videi ci citania knih, aj ked som zacal, tak som to rychlo vypol...

lol, kolko krat som si to uz prezil...v rannych casoch moja "narusena" psychika dostavala ranu po kazdom beate/setup-e a nevedel som sa na nic sustredit atd... to iste co ty :)

Len udrzuj dobru atmosferu, pousmej sa na kazdej hluposti/blbej prehre a pojde to :)

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!